Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

29 230

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Ανδρικά Sneakers

552 styles.
από 16

Ανδρικά Sneakers

Sneakers: η ιδανική λύση για όλες τις ώρες της ημέρας. Με άνεση και στυλ που συνδυάζεται με κάθε σου εμφάνιση, όλη η ανδρική συλλογή από sneakers θα σε εντυπωσιάσει και θα απογειώσει τα look σου! Επίλεξε το τέλειο ανδρικό sneaker για να τραβήξεις τα βλέμματα στις βόλτες αλλά και για να ξεχωρίσεις στα πιο casual events!
Βρες μοναδικά σχέδια και όλα τα latest στιλάτα sneakers για άνδρες στο Νο1 online sneaker store για Sneakerheads. Διάλεξε το στυλ που σου ταιριάζει από τα πιο hot top brands παγκοσμίως.
Είσαι λάτρης των πιο ιδιαίτερων sneakers & ρετρό παπουτσιών; Τότε το Sneaker10.gr θα είναι για εσένα παράδεισος! Ανακάλυψε τις πιο limited συλλογές στα πιο hot Brands για άνδρες, στις καλύτερες τιμές και μόνο στο No 1 online sneaker store και στα καταστήματα Sneaker10!

Τι στυλ και υλικά κατασκευής σε ανδρικά sneakers θα βρω;

Οι άνδρες είναι γνωστό ότι έχουν αγάπη στα sneakers, αφού ολοκληρώνουν το στυλ τους. Τα sneakers ήρθαν ξανά στο προσκήνιο σε σχέση με τα απλά παπούτσια και είναι η νούμερο ένα επιλογή πλέον στα ανδρικά outfits. Διάλεξε ανδρικά sneakers μέσα από την μεγάλη ποικιλία μας! Βρες δερμάτινα, σουέτ, υφασμάτινα, από καμβά, από οικολογικό δέρμα, vegan, από συνθετικό υλικό, σε διάφορα στυλ όπως low-cut, mid-cut ή high-cut σχεδιασμό, με κορδόνια ή με slip on εφαρμογή! Θες να σπάσεις την μονοτονία; Επίλεξε sneakers με μοναδικά σχέδια και κάνε level-up το look σου!

Πώς να επιλέξω το κατάλληλο νούμερο και εφαρμογή για τα ανδρικά sneakers μου;

Η επιλογή της εφαρμογής που σου ταιριάζει είναι πολύ σημαντικό να γίνει σωστά, για να μην χάνεις στιγμή από την άνεσή σου. Η κατάλληλη εφαρμογή για εσένα, μπορεί να σε κάνει να ξεχάσεις ότι φοράς sneakers. Διάλεξε ανδρικά sneakers με κανονική εφαρμογή για casual εμφανίσεις με ανάλαφρο πάτημα , sneakers ανδρικά με στενή εφαρμογή για το γυμναστήριό σου και τις προπονήσεις σου για σταθερή αίσθηση και sneakers με άνετη εφαρμογή για τον περίπατο ή τις εξορμήσεις σου, για άνετη και απαλή αίσθηση. Μπορείς να διαλέξεις sneakers που δένουν με κορδόνια ή είναι slip-on.

Πώς να φροντίσω τα ανδρικά sneakers μου;

Το καθάρισμα των αγαπημένων σου sneakers είναι πολύ σημαντικό για εσένα που τα λατρεύεις και θες να είναι σε καλή κατάσταση και να αντέχουν στο χρόνο. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για καθάρισμα όπως:

• Καθάρισμα μένα υγρό μαντηλάκι καθαρισμού ειδικό για τα παπούτσια που να μην αφήσει λεκέ ή να μην αλλοιώσει το χρώμα των παπουτσιών. Τα μαντηλάκια καθαρισμού μπορείς να τα έχεις μαζί σου κάθε στιγμή αφού δεν πιάνουν ιδιαίτερο χώρο, και είναι ακόμα πιο αποτελεσματικά όταν δράσεις με το μαντηλάκι την στιγμή που το παπούτσι θα λερωθεί.

• Καθάρισμα με στεγνό βούρτσισμα. Με την χρήση ειδικής βούρτσας για το παπούτσι μπορείς να απομακρύνεις βρωμιές και σκόνη από την ενδιάμεση και την εξωτερική σόλα καθώς το άνω μέρος του παπουτσιού. Η βούρτσα πρέπει να είναι μαλακή και ενδείκνυται για σουέτ sneakers.

• Καθάρισμα με διάλυμα καθαρισμού ή υγρό ειδικό για τα παπούτσια αφού το αναμείξεις με μια μικρή ποσότητα ζεστού νερού. Σε καμία περίπτωση δεν σου συστήνουμε να βάλεις τα αγαπημένα σου sneakers στο πλυντήριο διότι υπάρχει κίνδυνος να καταστραφούν. Εάν δεν έχεις κάποιο ειδικό υγρό παπουτσιών μπορείς να χρησιμοποιήσεις μαγειρική σόδα με ζεστό νερό και ένα πανί ή βουρτσάκι και να καθαρίσεις όχι μόνο το εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό μέρος των sneakers σου.

• Άλλη αποτελεσματική λύση είναι το στυλό καθαρισμού, το οποίο όπως και τα πανάκια μπορείς να τα έχεις πάντοτε μαζί σου. Εάν τα παπούτσια σου είναι δερμάτινα, σουέτ, nubuck, καστώρ ή κατασκευασμένα από ευαίσθητο υλικό μπορείς να χρησιμοποιήσεις την γόμα καθαρισμού η οποία δεν χρειάζεται νερό, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τρίψεις την επιφάνεια που έχει λερωθεί.

• Για μια ολοκληρωμένη περιποίηση των sneakers σου μπορείς να προμηθευτείς με ένα σετ περιποίησης παπουτσιών που συμπεριλαμβάνει ο,τι χρειάζεται ένα παπούτσι από πανάκια καθαρισμού, βουρτσάκι, υγρό καθαρισμού μέχρι και σπρέι.

Ποιά είδη ανδρικών sneakers μπορώ να συνδυάσω με πιο επίσημο ντύσιμο;

Για το urban look σου μπορείς να συνδυάσεις sneakers με έντονο design ή με minimal design, με το αγαπημένο σου σακάκι και τζιν παντελόνι . Εάν θέλεις να τονίσεις τα έντονα χρωματικά sneakers σου μπορείς να επιλέξεις έναν μονόχρωμο συνδυασμό στο outfit σου με ένα ζευγάρι κάλτσες που θα τα τονίσουν. Για street εμφανίσεις μπορείς να συνδυάσεις τα sneakers σου με ένα φαρδύ τζιν με φθαρσίματα και το αγαπημένο σου πουκάμισο.

Ποιά Top Brands σε ανδρικά sneakers θα βρω στο Sneaker10;

Στο No 1 online store, στο Sneaker10.gr μπορείς να βρεις από τα πιο γνωστά και αγαπημένα σε όλους μας brands , όπως Nike, adidas Originals, adidas Performance, Jordan, Asics, Tommy Jeans, Vans, Reebok Sport, Reebok Classics, New Balance, Puma, Converse, Dr. Martens, Fila Heritage, Hoka, Lacoste, Saucony, Superga, Timberland και πολλά άλλα για τις casual & lifestyle εμφανίσεις σου.

Πώς να επιλέξω το κατάλληλο νούμερο για τα ανδρικά sneakers μου;

Η αυτοπεποίθηση ανεβαίνει στα ύψη όταν αυτό που φοράμε μας κάνει να νιώθουμε άνετα, χαρίζοντάς μας ταυτόχρονα το στυλ που θέλουμε. Για να το πετύχεις αυτό πρέπει να επιλέξεις το κατάλληλο μέγεθος που σου ταιριάζει. Αρχικά μπορείς να συμβουλευτείς τoν οδηγό μεγεθών που διαθέτει κάθε προϊόν και υπάρχει πάνω από την επιλογή μεγέθους. Οι οδηγοί μεγεθών μας δίνονται επίσημα από τις συνεργαζόμενες εταιρείες και οι μετρήσεις έχουν αντιστοιχία. Για να μετρήσεις το πόδι σου θα ξεκινήσεις από την φτέρνα μέχρι τα δάχτυλα, με μια μεζούρα για να δεις τα εκατοστά του ποδιού σου. Αφού κάνεις την μέτρηση και δεις πόσα εκατοστά είναι, μπορείς να επιλέξεις το σωστό μέγεθος. Σε περίπτωση αστοχίας με το νούμερο, έχεις την δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής εντός 60 ημερών.

Τι χρώματα σε Ανδρικά Sneakers θα βρω στο Sneaker10.gr;

Ανακάλυψε ανδρικά sneakers σε απίθανα χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, μπλε, μπεζ, μωβ, ασημί, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, πορτοκαλί, πράσινο, πολύχρωμο, ροζ, χακί, γκρι και πολλά άλλα, για κάθε στυλ και ανάγκη μέσα από την μεγάλη μας συλλογή σε casual και lifestyle sneakers, σε low, high, mid cut σχεδιασμό! Βρες τώρα τα καινούργια σου sneakers στο Sneaker10.gr, το No1 online sneaker store, σε Hot Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2