Brand

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Player

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

42 180

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Ανδρικά Μπασκετικά Παπούτσια

από 4
127 styles.
από 4

Ανδρικά Μπασκετικά Παπούτσια 

Βρες κορυφαία Παπούτσια Basketball για Άνδρες με απίστευτο στυλ και με όλες τις τελευταίες τεχνολογίες και γίνε και εσύ one of the Greats!

Ο Giannis Antetokounmpo, o Stephen Curry και ο LeBron James είναι οι πλέον κορυφαίοι μπασκετμπολίστες και βάζουν φωτιά στο παρκέ φορώντας τα κορυφαία μπασκετικά παπούτσια! Ανακάλυψε όλη την μπασκετική συλλογή παπουτσιών για άνδρες και από τα μεγαλύτερα brands για Basketball Shoes, μόνο στο Sneaker10.gr, το No1 online sneaker store και στα καταστήματα Sneaker10!

Τι Μπασκετικά Παπούτσια θα βρω στο Sneaker10;

Στο Sneaker10.gr, το No1 online sneaker store, θα βρεις μπασκετικά παπούτσια για αρχάριους και έμπειρους παίκτες. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις μπασκετικά παπούτσια σε high και mid cut σχεδιασμό, που θα απογειώσουν τις μπασκετικές σου επιδόσεις. Ανακάλυψε κορυφαία μπασκετικά ανδρικά παπούτσια και μποτάκια για το στυλ σου με τις καινοτομίες που θα κάνουν το παιχνίδι σου καλύτερο.

Ποια Τοπ Brands σε Μπασκετικά Παπούτσια θα ανακαλύψω;

Βρες μπασκετικά παπούτσια για άνδρες μέσα από μια μεγάλη ποικιλία Top Brands μας σε Nike, adidas Originals, adidas Performance, Jordan, Reebok Classics, Puma και άλλα. Επίλεξε το κατάλληλο μπασκετικό ανδρικό παπούτσι που σου ταιριάζει μέσα από την αγαπημένη σου συλλογή!

Πως να επιλέξω τα κατάλληλα παπούτσια για μπάσκετ;

Για σενα που σκέφτεσαι πως να επιλέξεις μπασκετικά παπούτσια για άνδρες πρέπει να λάβεις υπόψη σου κάποια κριτήρια. Πιο συγκεκριμένα πρέπει να σκεφτείς σε τι πάτωμα θα παίξεις εάν παίξεις σε εξωτερικό γήπεδο ή σε παρκέ. Έπειτα σκέψου εαν θέλεις ένα παπούτσι με μέγιστη υποστήριξη τότε καλό θα ήταν να επιλέξεις ένα μπασκετικό μποτάκι ανδρικό που αγκαλιάζει τον αστράγαλο, παρέχοντας υποστήριξη. Για σένα που θέλεις ευελιξία στις κινήσεις σου ιδανικό είναι ένα μπασκετικό παπούτσι ανδρικό σε low cut σχεδιασμό. Τέλος επίλεξε τα κατάλληλα μπασκετικά ανδρικά παπούτσια με βάση τη θέση που παίζεις στο γήπεδο.

Πώς να φροντίσω σωστά τα μπασκετικά μου παπούτσια;

Θέλεις να διατηρείς τα μπασκετικά σου παπούτσια φρέσκα σαν καινούργια; Τότε δεν έχεις παρά να τους κάνεις την κατάλληλη περιποίηση. Πιο συγκεκριμένα, μπορείς να επιλέξεις ένα πανί ή μια βούρτσα με μαλακή σύνθεση και με κυκλικές κινήσεις να τα καθαρίσεις, προσθέτοντας λίγο χλιαρό νερό, με ελαφρύ καθαριστικό και πάντα με πλύσιμο στο χέρι και φυσικό στέγνωμα! Για σένα που θέλεις να έχεις πάντα καθαρά τα μπασκετικά σου παπούτσια για άνδρες, μπορείς να προμηθευτείς με ειδικά μαντηλάκια καθαριστικά για παπούτσια, καθαρίζοντάς τα με μια κίνηση ( κυρίως αφαιρόντας σκόνη). Τέλος εάν θες ολοκληρωμένη φροντίδα για τα μπασκετικά σου παπούτσια, για να φαίνονται σαν καινούργια, μπορείς να προμηθευτείς με ένα σετ καθαριστικό παπουτσιών από το site μας για να έχεις, ένα ολοκληρωμένο σετ περιποίησης.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2