Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Τύπος Κλεσίματος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

17 145

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Παιδικά Sneakers

364 styles.
από 11

Παιδικά Sneakers

Ανακάλυψε μοναδικά παιδικά sneakers για τους μικρούς μας φίλους που θα τους κάνουν να ξεχωρίσουν όπου κι αν είναι! Τα Sneakers είναι η τέλεια επιλογή για τις βόλτες τους και τις πιο casual στιγμές καθώς συνδυάζουν άνεση και στυλ.

Βρες τώρα sneakers για παιδιά σε μοναδικά σχέδια και σε πολλά διαφορετικά χρώματα, μόνο στο Sneaker10.gr, το No1 online sneaker store και στα καταστήματά μας!

Επίλεξε τον Τέλειο Σχεδιασμό Τους Ταιριάζει

Διάλεξε παιδικά sneakers μέσα από την μεγάλη ποικιλία μας! Βρες παιδικά sneakers από διάφορα υλικά όπως vegan, δέρμα, καμβά, καουτσούκ, καστόρι, οικολογικό, πλεκτό, συνθετικό, υφασμάτινο, σε low-cut, mid-cut ή high-cut σχεδιασμό. Βρες sneakers παπούτσια, και sneakers μποτάκια για κάθε ανάγκη είτε με velcro κλείσιμο είτε sneakers που δένουν με κορδόνια. Θες το μικρό σου να έχει το δικό του μοναδικό στυλ; Επίλεξε παπούτσια με μοναδικά σχέδια όπως μονόχρωμα ή πολύχρωμα και κάνε level-up το look τους!

Επίλεξε Την Ιδανική Εφαρμογή Για Τους Μικρούς Μας Φίλους

Για ατελείωτο παιχνίδι και άνεση, ανάλογα την ηλικία του μικρού σου μπορείς να επιλέξεις sneakers που δένουν με κορδόνια για περισσότερη σταθερότητα ή παπούτσια που κλείνουν με σκριτς- σκρατς (velcro κλείσιμο) για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή. Φυσικά θα βρεις και παπούτσια αγκαλιάς αν το μικρό σου είναι ακόμα στα πρώτα του βήματα. Για τις καθημερινές δραστηριότητες των μικρών μας φίλων μπορείς να επιλέξεις sneakers με κανονική εφαρμογή, για τις αθλητικές δραστηριότητες με στενή εφαρμογή για στήριξη ενώ για τον περίπατο και τις εξορμήσεις σας ιδανικά είναι τα παπούτσια με φαρδιά εφαρμογή για άνεση.

Διάλεξε τα Ιδανικά Παιδικά Sneakers για το Καλοκαίρι

Για το καλοκαίρι μπορείς να επιλέξεις παιδικά sneakers σε ανοιχτά χρώματα σε χαμηλό σχεδιασμό που θα προσφέρουν ανάλαφρη αίσθηση στους μικρούς μας φίλους. Μπορείς να επιλέξεις sneakers υφασμάτινα ή με mesh υλικό για απόλυτη διαπνοή. Με chunky ή τρακτερωτή σόλα ή με σόλα από καουτσούκ. Στο sneaker10 θα βρεις από casual μέχρι exclusive sneakers για αγόρι, για κορίτσι ή για βρέφη τα οποία μπορούν να τα συνδυάσουν τέλεια με το καλοκαιρινό outfit τους.

Διάλεξε τα Ιδανικά Παπούτσια Για Τον Χειμώνα

Για την χειμερινή περίοδο ιδανικά είναι τα παιδικά sneakers μποτάκια που δένουν με κορδόνια ή φερμουάρ ή κλείνουν με σκριτς σκρατς, ενώ για casual look ιδανικά είναι τα παπούτσια από τα οποία διαθέτουν αδιάβροχο, δερμάτινο ή σουέτ πάνω μέρος. Για τις εξορμήσεις σας στα χιόνια ή για τις κρύες ημέρες μπορείς να επιλέξεις για τους μικρούς μας φίλους δερμάτινα μποτάκια ή μποτάκια με συνθετικό δέρμα. Τα sneakers μποτάκια μπορούν να φορεθούν από την καθημερινότητα μέχρι και τις lifestyle εμφανίσεις τους. Θα βρεις μοναδικούς σχεδιασμούς σε sneakers μποτάκια για αγόρι, για κορίτσι, αλλά και για βρέφη.

Πώς να Επιλέξεις το Σωστό Μέγεθος σε Παιδικά Sneakers

Το βασικότερο όλων, για την άνεση των μικρών μας φίλων είναι η άνεση. Για να υπάρχει άνεση, θα πρέπει να γίνει η κατάλληλη επιλογή μεγέθους στα sneakers τους. Αρχικά το καλύτερο είναι να τα δοκιμάσουν σε κάποιο φυσικό μας κατάστημα απογευματινή ώρα φορώντας τις κάλτσες που επιλέγουν συνήθως. Επειδή τα πέλματα πρήζονται κατά τη διάρκεια της ημέρας, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και όταν οι μικροί μας φίλοι είναι δραστήριοι, γι' αυτό η καταλληλότερη ώρα είναι το απόγευμα. Ιδανική επιλογή είναι τα παιδικά sneakers να είναι μισό νούμερο μεγαλύτερα, με το μεγάλο δάχτυλο να μην ακουμπάει στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού. Τα sneakers για παιδιά πρέπει να εφαρμόζουν σωστά δίχως να σε στενεύουν ή να γλιστράει η φτέρνα, για αποφυγή τραυματισμών. Για εσένα που θέλεις να πραγματοποιήσεις ηλεκτρονικά την αγορά σου, μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που διαθέτει το κάθε παιδικό sneakers παπούτσι ή μποτάκι, αφού κάθε εταιρεία έχει διαφορετική εφαρμογή και μεγεθολόγιο. Σε περίπτωση αστοχίας στο νούμερο, φυσικά μπορείς να κάνεις εντελώς δωρεάν την επιστροφή σου είτε ηλεκτρονικά, είτε σε κάποιο φυσικό μας κατάστημα.

Top Brands σε Βρεφικά και Παιδικά Sneakers

Επίλεξε βρεφικά και παιδικά sneakers παπούτσια ή μποτάκια για αγόρια και για κορίτσια για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας μέσα από τα κορυφαία Brands όπως Nike, adidas Originals, adidas Performance, Jordan, Vans, Reebok Classics, New Balance, Puma, Converse, Fila Heritage και άλλα, σε πολλά χρώματα όπως ασημί, πολύχρωμο, χρυσό, μαύρο, μπλε, πράσινο, μωβ, καφέ, μπεζ, γκρι, κόκκινο, ροζ, πορτοκαλί, κίτρινο, άσπρο, animal print και πολλά άλλα, μόνο στο No1 online sneaker store, Sneaker10.gr, σε Hot Τιμές & Super Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2