Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Χωρητικότητα

περισσότερα... λιγότερα

Θήκη Laptop

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Βιώσιμα Styles

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

13 390

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Γυναικεία Backpacks & Τσάντες

341 styles.
από 10

Γυναικεία Backpacks & Τσάντες

Θέλεις πάντα να κλέβεις τις εντυπώσεις με τις πιο στυλάτες γυναικείες τσάντες; Ανακάλυψε τη μεγάλη ποικιλία σε κορυφαία Brands μεταξύ adidas, Nike, Mi-Pac, Herschel, Vans και πολλά άλλα! Οι τσάντες που θα βρεις στο No 1 Sneaker-Store θα καλύψουν κάθε σου ανάγκη!

Επίλεξε Την Ιδανική Γυναικεία Τσάντα Για Σένα

Για ένα ολοκληρωμένο στυλ και για οργάνωση πρέπει να επιλέξεις την κατάλληλη γυναικεία τσάντα που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες σου. Αρχικά μπορείς να διαλέξεις ένα γυναικείο σακίδιο πλάτης, αφού σου προσφέρει ελευθερία κινήσεων και κατανέμει το βάρος σε όλη την πλάτη και όχι μόνο στον έναν ώμο. Ένα γυναικείο backpack είναι λειτουργικό και πρακτικό αφού διαθέτουν χωρητικότητα και μπορείς να το συνδυάσεις σε πολλές περιστάσεις. Για την εργασία σου ή τις σπουδές σου μπορείς να επιλέξεις ένα γυναικείο σακίδιο πλάτης με θήκη για lap top ή tablet. Για τα ταξίδια σου και για τις βόλτες σου επίσης μπορείς να επιλέξεις μια γυναικεία τσάντα πλάτης συνδυάζοντάς την είτε με το casual είτε με το urban look σου. Για εσένα που θέλεις μια τσάντα πιο μικρή για να παίρνεις μαζί σου τα απαραίτητα αντικείμενά σου, ιδανική είναι μια γυναικεία τσάντα ώμου. Οι γυναικείες τσάντες ώμου είναι μια αγαπημένη επιλογή των γυναικών και θα τις βρεις σε διάφορα μεγέθη, επίσης μπορείς να την φορέσεις και ως χιαστί. Αυτές τις τσάντες μπορείς να τις συνδυάσεις με το casual, sporty αλλά και urban outfit σου ανάλογα με το συνδυασμό ρούχων που θα επιλέξεις. Για εσένα που θέλεις να μια exclusive εμφάνιση στην πλαζ μπορείς να επιλέξεις από το Sneaker10 μια γυναικεία τσάντα θαλάσσης. Οι τσάντες παραλίες μπορούν να απογειώσουν το summer look σου, καθώς χωράνε με απόλυτη άνεση τα πράγματα σου, την πετσέτα, το αντιηλιακό και ο, τι άλλο χρειάζεσαι.

Επίλεξε Τα Κατάλληλα Χαρακτηριστικά Για την Τσάντα σου

Όλες οι γυναικείες τσάντες ώμου, πλάτης και θαλάσσης στο site μας είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικά υλικά, έτοιμες να σου προσφέρουν την άνεση που θέλεις. Αρχικά σημαντικό είναι να επιλέξεις το μέγεθος τσάντας που σε εξυπηρετεί σε mini ( 0-12L), medium ( 12-20L), Large (21-30L) ή XLarge (31+L). Άλλος ένας παράγοντας είναι οι θήκες που περιέχει κάθε τσάντα, εάν θέλεις να κουβαλάς μαζί σου πολλά μικρά αντικείμενα καλό θα ήταν να επιλέξεις μια τσάντα γυναικεία με πολλαπλές θήκες, με ξεχωριστές θήκες και με θήκες που κλείνουν με φερμουάρ. Για εσένα που θέλεις να κουβαλάς τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό σου μπορείς να επιλέξεις μια γυναικεία τσάντα με θήκη lap top. Φυσικά πολύ σημαντικό είναι να βρεις την εφαρμογή που θέλεις πάνω σου. Για την εφαρμογή σημαντικό ρόλο παίζουν και οι ιμάντες, εάν είναι ρυθμιζόμενοι τότε επιλέξεις εσύ την εφαρμογή που θέλεις. Άλλο ένα σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η σύνθεση του υφάσματος. Για μια lifestyle εμφάνιση μπορείς να επιλέξεις μια δερμάτινη τσάντα ή σουέτ, καπιτονέ, σατέν κλπ ενώ για μια casual εμφάνιση μπορείς να επιλέξεις μια τσάντα υφασμάτινη. Για τις εξορμήσεις σου και για τις έντονες ανάγκες σου καλό θα ήταν η τσάντα που θα επιλέξεις να είναι κατασκευασμένη με ανθεκτικό ύφασμα ή αδιάβροχο ύφασμα. Για να επιλέξεις μια τσάντα γυναικεία τσάντα που θα ταιριάζει στις προτιμήσεις σου πρέπει να σκεφτείς εάν θέλεις να διαθέτει έντονο ή διακριτικό design, έντονο λογότυπο ή minimal λογότυπο για να ολοκληρώνει άψογα το στυλ σου.

Διάλεξε Top Γυναικείες Τσάντες στο Κορυφαίο Store!

Η επιλογή γυναικείων τσαντών είναι πολύ σημαντική. Βρες την δική σου γυναικεία τσάντα μέσα από τα Top Brands όπως Nike, adidas Originals, Carhartt WIP, Tommy Jeans, Vans, Reebok Classics, THE NORTH FACE, Puma, Alpha Industries, Dickies, Fila Heritage, FJALLRAVEN, Herschel, Invicta, Napapijri, Sprayground, YETI και πολλά άλλα, σε μοναδικά χρώματα χακί, διάφανο, πολύχρωμο, μαύρο, άσπρο, μπλε, πράσινο, μωβ, καφέ, μπεζ, γκρι, κόκκινο, ροζ, πορτοκαλί, κίτρινο, άσπρο, tie dye, animal print, floral και πολλά άλλα μόνο στο No1 online sneaker store, Sneaker10.gr, σε Hot Τιμές & Super Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2