Black Friday 2023

Για σένα που έχεις no chill όταν υπάρχουν προσφορές, βρες όλα τα offers μας και ξέχασε το deal FOMO!


Shop by Style

Είσαι fashion icon και θέλεις να εντυπωσιάζεις όπου κι αν βρίσκεσαι με τα πιο μοντέρνα sneakers, ρούχα & αξεσουάρ; Τότε δεν έχεις παρά να ανακαλύψεις άνετα και μοντέρνα sneakers, ρούχα ιδανικά για κάθε στυλ, ανεξαρτήτου εποχής και αξεσουάρ που είναι must have για ένα ολοκληρωμένο στυλ. Κι όλα αυτά; Στις μεγαλύτερες Black Friday προσφορές και πιο hot τίμες του Sneaker10.gr, το No1 sneaker store!

Shop by Brand

Βρες τα Black Friday Offers σε περισσότερα από 11.000 είδη από Top Brands, όπως Nike, Adidas, Reebok και Vans!

Black Friday adidas
Black Friday Nike
Black Friday Jordan
Black Friday adidas
Black Friday New Balance
Black Friday Nike

Only Here

Klarna

Free Delivery

Tips για να είσαι σωστά προετοιμασμένος/η για το Black Friday!

No1 online Sneaker Store

Ετοιμάσου από τώρα για το πιο hot shopping event

Ανακάλυψε πρώτος τι θα πάρεις από το Sneaker10.gr ανάμεσα σε premium Brands & exclusive items! Μην ξεχάσεις να προσθέσεις τα αγαπημένα σου προϊόντα στο wishlist σου!

Δοκίμασε τα φίλτρα του Sneaker10.gr<

«Δοκίμασε» τα φίλτρα του Sneaker10.gr

Αν θες να είσαι γρήγορος/η, επειδή θα υπάρχει τεράστια ποικιλία σε Sneakers, Ρούχα & Accessories, επίλεξε τα φίλτρα του site, ανά νούμερο, είδος, Brand, φύλο, χρώμα κ.α. Aν τώρα θέλεις μια πιο «χαλαρή» βόλτα, με όλα τα είδη που έχουν προσφορά Black Friday, skip αυτό το tip. :)

Φτιάξε τη λίστα σου

Φτιάξε το Checklist σου από τώρα

Tην Black Friday θα πρέπει να είσαι «the first» αν θες να προλάβεις το νούμερό σου. Μην περιμένεις, φτιάξε από τώρα το checklist σου τα προϊόντα που θες να αποκτήσεις!

Stay tuned!

Stay tuned σε Social & Newsletter

Ναι! Τα Black Friday Offers ξεκινούν τυπικά στις 24 Νοεμβρίου, όμως το Sneaker10.gr λατρεύει τις εκπλήξεις! Stay tuned στα social media και μην ξεχάσεις να τσεκάρεις το Newsletter σου! Αν δεν έχεις εγγραφεί ακόμα ή αν δεν μας έχεις ακολουθήσει, μην περιμένεις… Κάνε το τώρα!

---------------------

Black Friday 2023 Προσφορές!

Το μεγαλύτερο shopping event πλησιάζει στο Sneaker10.gr με Απίστευτες Προσφορές!

Τι είναι η Black Friday;

H Black Friday ξεκίνησε από τις ΗΠΑ και τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί παγκοσμίως. Black Friday (ή Μαύρη Παρασκευή) είναι η ανεπίσημη ονομασία της επόμενης μέρας μετά από την ημέρα των ευχαριστιών - thanksgiving - και γιορτάζεται κάθε 4η Παρασκευή του Νοέμβρη. Εκτός από τη μεγάλη γιορτή Προσφορών, σηματοδοτεί και την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Γιατί την λέμε Black Friday;

Τα πρώτα στοιχεία για την χρήση της λέξης "Black Friday" προέρχονται από την Φιλαδέλφεια, όπου ο όρος χρησιμοποιήθηκε με αρνητικό περιεχόμενο από την αστυνομική υπηρεσία της περιοχής, για να περιγράψει τη μεγάλη κι ενοχλητική για τους πεζούς κυκλοφορία οχημάτων, η οποία λάμβανε χώρα την ημέρα μετά την ημέρα των Ευχαριστιών (thanksgiving). Αυτή η χρήση του όρου χρονολογείται τουλάχιστον από το 1961. Τα τελευταία χρόνια η ημέρα αυτά απέκτησε θετικό πρόσημο, καθώς έγινε δημοφιλής η εξήγηση, ότι αυτή η μέρα ήταν το σημείο του έτους κατά το οποίο το λιανεμπόριο αρχίζει να γυρίζει σε κέρδος (λόγω των μεγάλων προσφορών), δηλαδή στην αμερικάνικη αργκό από "το κόκκινο" (in the red) περνάει "στο μαύρο" (in the black). Τα τελευταία χρόνια έμποροι με καταγωγή από τις ΗΠΑ κατάφεραν να εισάγουν την κουλτούρα της “Black Friday’’ και σε άλλες χώρες του Δυτικού πολιτισμού, ανάγοντας την ημέρα αυτή σε παγκόσμιο φαινόμενο, η προσμονή της οποίας διαρκεί μήνες.

Πότε είναι στην Ελλάδα η Black Friday 2023;

Φέτος τα Black Friday Offers θα πραγματοποιηθούν στις 24 Νοεμβρίου 2023. Στo Sneaker10.gr συνεχώς υπάρχουν surprises με hot offers πριν καν ξεκινήσει η Black Friday... Οπότε stay tuned! ;)

Τι θα βρω στο Sneaker10.gr την Μπλακ Φράϊντεϊ;

Στο Sneaker10.gr και στα καταστήματα Sneaker10 θα βρεις hottest drops & premium Brands, στις καλύτερες τιμές! Sneakers, μποτάκια, μπασκετικά, ΝΒΑ & running παπούτσια, Hoodies, Μπουφάν, Πλεκτά, T-shirts, Φόρμες, Κολάν, Chinos, Τζιν και αμέτρητα αξεσουάρ για κάθε style σε περιμένουν σε ανεπανάληπτα Offers και σε Brands όπως: Nike, adidas, Jordan, Reebok, Vans, Fila, Converse, Puma, Levi’s, THE NORTH FACE, Dr. Martens, New Balanceκαι ακόμα 40+ αγαπημένα Brands. Με το Sneaker10.gr θα έχεις γρήγορη παράδοση, ενώ μπορείς να επιστρέψεις το προϊόν Δωρεάν σε διάστημα 30 ημερών και να κερδίσεις Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές άνω των 59€!

Τι Παπούτσια σε προσφορά θα βρω στο Sneaker10 στην Black Friday;

Για τις casual, sporty, street, urban εμφανίσεις σου θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε Black Friday Παπούτσια. Βρες Ανδρικά Black Friday Παπούτσια ανάμεσα σε Black Friday αθλητικά παπούτσια, ποδοσφαιρικά, running, μπασκετικά, skate, τένις και πολλά άλλα, ιδανικά για τις αθλητικές σου δραστηριότητες. Για τις urban εμφανίσεις σου θα βρεις Black Friday sneakers και παπούτσια κατασκευασμένα από premium υλικά με κομψό design, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, για να καλύψεις όλες τις περιστάσεις. Βρες Γυναικεία Black Friday Παπούτσια ανάμεσα σε Black Friday Μποτάκια, παπούτσια αθλητικά με διάφορες τεχνολογίες, running παπούτσια, sneakers με chunky, δίπατη ή φλατ σόλα για μοναδικό ολοκληρωμένο look. Βρες Παιδικά & Βρεφικά Black Friday Παπούτσια για τις δραστηριότητες των μικρών μας φίλων που θέλουν να είναι ασταμάτητοι. Για τους μικρούς μας φίλους θα βρεις μοναδικά Black Friday Παιδικά sneakers με κορδόνια ή με σκριτς σκρατς για εύκολη εφαρμογή, με ανθεκτική σόλα για μαλακό πάτημα και διάφορες τεχνολογίες. Επίσης θα βρεις στυλάτα Black Friday παιδικά sneakers μέσα από διάφορες συλλογές & Brands και σε μοναδικούς σχεδιασμούς και χρώματα. Τέλος για το μικρό σου που ξεκινάει τα πρώτα του βηματάκια μπορείς να βρεις άνετα Black Friday παπούτσια & sneakers, αλλά και παπούτσια αγκαλιάς.

Τι Αξεσουάρ σε προσφορά θα βρω στο Sneaker10 την Black Friday;

Στο Sneaker10.gr θα βρεις Top Black Friday αξεσουάρ για άντρες, γυναίκες και παιδιά για όλα τα στυλ και τις ανάγκες. Διάλεξε μοναδικές Black Friday τσάντες σε backpack, τσάντες ώμου, crossbody χιαστί τσάντες, τσάντες μέσης, τσάντες γυμναστηρίου και πολλά άλλα σε διάφορα σχέδια και μεγέθη και σε μοναδικά brands. Για τους μικρούς μας φίλους θα βρεις Black Friday σχολικά σακίδια πλάτης για ανανεωμένες in style σχολικές εμφανίσεις. Ανακάλυψε επίσης Black Friday εξοπλισμό για την δουλειά σου σε θερμός, τσάντες φαγητού και φαγητοδοχεία για μοναδική οργάνωση. Τέλος για ένα ολοκληρωμένο look χρειάζονται μερικές πινελιές που θα το απογειώσουν, γι' αυτό διάλεξε Black Friday κασκόλ, γάντια, καπέλο, σκούφο, γυαλιά ηλίου, ζώνη μέσης, πορτοφόλια, θήκη για κάρτες και άλλα κατασκευασμένα από πρώτης ποιότητας υλικά και ανάμεσα από Κορυφαία Brands, μόνο στο Sneaker10.gr, το No1 online sneaker store, σε Hot Black Friday Τιμές & Super Black Friday Προσφορές!

Θα βρω Ρούχα σε προσφορές την Black Friday;

Στο Sneaker10.gr, θα βρεις Black Friday ρούχα για την καθημερινότητά σου, για τις αθλητικές δραστηριότητές σου αλλά για τις lifestyle εμφανίσεις σου. Για το γυμναστήριο θα βρεις t-shirts, αμάνικα t-shirts, ζακέτες, φόρμες και κολάν σε μοναδικά deals. Για την καθημερινότητά σου μπορείς να βρεις παντελόνι, cargo παντελόνια, jeans, μπλούζες, μπλούζες με μακρύ μανίκι και άλλα σε μοναδικά prints και χρώματα για να πας το look σου σε next level. Για τις lifestyle εμφανίσεις σου θα βρεις μοναδικά πουκάμισα, πουλόβερ, polo t-shirt & polo μπλούζες αλλά και παντελόνια με premium υφάσματα για elegant look.

Θα βρω Black Friday προσφορές σε Παιδικά Ρούχα;

Για την καθημερινότητά των μικρών μας φίλων θα βρεις Top Black Friday Παιδικά Ρούχα για αγόρια και για κορίτσια όπως φόρμες, σετ φόρμας, κολάν, μπλούζες, φούτερ, πουλόβερ, t-shirts, παντελόνια, φούστες και φορέματα και πολλά άλλα τα οποία πέρα από στυλ θα χαρίσουν στο μικρό σου την άνεση που χρειάζονται. Όποιο στυλ και αν έχει, για οποιαδήποτε περίσταση και ηλικίες θα βρεις μοναδικά deals αυτή την Black Friday στο Sneaker10.gr!

Το Sneaker10 Προσφέρει Δωρεάν Επιστροφές και μετά τη Black Friday;

Έχεις δικαίωμα δωρεάν επιστροφής όλο τον χρόνο εντός 30 ημερών.

Μπορώ να έχω Δωρεάν Μεταφορικά;

Φυσικά! Με αγορές άνω των 59€ έχεις δωρεάν μεταφορικά, πλην ειδικών προϊόντων όπου μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail & social media.

Πως θα ξέρω ότι άρχισαν οι προσφορές Black Friday;

Για να μάθεις πρώτος τις προσφορές που θα γίνουν στην περίοδο του Black Friday κάνε εγγραφή στο site μας και στα newsletter μας για να σου έρχονται ειδοποιήσεις στο κινητό και στο e-mail για τις ασυναγώνιστες, μοναδικές προσφορές που θα βρεις στο Sneaker10.gr! Τι περιμένεις; Κάνε τώρα την εγγραφή σου για να λαμβάνεις οποιαδήποτε ενημέρωση σχετικά με τις απίστευτες προσφορές μας!

Πως θα καταφέρω να βρω γρήγορα αυτό που ψάχνω;

Στην ιστοσελίδα μας θα βρεις φίλτρα σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες. Σε αυτά τα φίλτρα μπορείς να επιλέξεις το είδος, το φύλο, το χρώμα, το μέγεθος που θες καθώς και πολλές άλλες επιλογές για να εντοπίσεις άμεσα το προϊόν που αναζητάς μέσα από τα Κορυφαία Brands.

Πως θα κάνω την σωστή επιλογή σε νούμερο;

Κάθε προϊόν σε ρούχα ή παπούτσια διαθέτει το δικό του οδηγό μεγεθών τον οποίο μπορείς να συμβουλευτείς για την κατάλληλη επιλογή μεγέθους. Ο οδηγός μεγεθών είναι αναλυτικός για όλα τα μεγέθη, ανδρικά, γυναικεία, παιδικά και βρεφικά. Πέρα από τον οδηγό μεγεθών πολλά ρούχα μας διαθέτουν διαστάσεις των μοντέλων για να σε βοηθήσουν να έχεις ακόμα καλύτερη εικόνα για το σωστό μέγεθος που χρειάζεσαι. Επίσης, σε προϊόντα όπως ρούχα και παπούτσια θα βρεις την υπηρεσία Fit Finder που θα κάνει την επιλογή μεγέθους ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη!

Σε αξεσουάρ όπως τσάντες θα βρεις τις διαστάσεις ή την χωρητικότητα στην περιγραφή του προϊόντος, όπως και για άλλα αξεσουάρ μπορείς να συμβουλευτείς τις περιγραφές των προϊόντων.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2