Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

7 230

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Nike Sneakers, Παπούτσια, Ρούχα και Αξεσουάρ

1604 styles.
από 45

Nike Sneakers, Παπούτσια, Ρούχα και Αξεσουάρ

H Nike είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες αθλητικών ειδών! Είσαι λάτρης της εταιρείας Nike; Βρες τώρα τα δικά σου Nike Παπούτσια, Ρούχα, Αξεσουάρ και Αθλητικό Εξοπλισμό για Άνδρες, Γυναίκες και Παιδιά μέσα από την μεγάλη συλλογή του Sneaker10! Επίλεξε τα νέα σου Nike παπούτσια από δεκάδες σχέδια ανδρικών, γυναικείων και παιδικών sneakers.

Επίλεξε Ρούχα Nike για Κάθε Εποχή του Χρόνου.

Επίλεξε χειμερινά Nike ρούχα ανάμεσα σε Nike μπουφάν, μπλούζες φούτερ, μπλούζες με κουκούλα, αντιανεμικά τζάκετ, παρκά, ρούχα με fleece επένδυση και άλλα πολλά που θα σου προσφέρουν ζεστή αίσθηση και θα σε ζεστάνουν. Για το καλοκαίρι μπορείς να επιλέξεις Nike ρούχα ανάμεσα σε Nike σορτς, biker σορτς, T-shirt, αμάνικα, crop top, φορέματα και φούστες, ενώ μπορείς να βρεις και Nike ρούχα παραλίας και μαγιό για κάθε ηλικία. Ανακάλυψε ρούχα Nike για το casual, urban, street, sporty style σου και δημιούργησε τους δικούς σου σχεδιασμούς. Οι τεχολογίες που συνοδεύουν τα ρούχα Nike, κυρίως τα αθλητικά ρούχα Nike, είναι αυτές που τις ξεχωρίζουν. Ανακάλυψε μπλούζες με τεχνολογία Dri-FIT που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα και προσφέρει στεγνή και ανάλαφρη αίσθηση. Τα ρούχα της Nike ωστόσο ξεχωρίζουν και για την premium σύνθεσή τους, αφού θα βρεις ρούχα από υλικά υψηλής ποιότητας αλλα και ρούχα κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα υλικά και βιώσιμα για μια φιλική περιβαλλοντική προσέγγιση, μειώνοντας τα απορρίμματα για ένα πιο καθαρό πλανήτη.

Ανακάλυψε Κορυφαία Nike Παπούτσια Για Σένα

Τα Nike παπούτσια και μποτάκια ξεχωρίζουν σε παγκόσμιο επίπεδο, χάρη στην ποιότητά τους. Βρες παπούτσια αθλητικά Nike, προπόνησης, γυμναστηρίου, trail, μπασκετικά, ποδοσφαιρικά, τρεξίματος, αλλά και παπούτσια για το casual style σου. Οι τεχνολογίες που τα συνοδεύουν με αντικραδασμική προστασία, πρόσφυση, μαλακό πάτημα και άλλες πολλές κάνουν τα παπούτσια Nike να ξεχωρίζουν. Η εφαρμογή των Nike παπουτσιών διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο, σε στενή, κανονική και χαλαρή εφαρμογή, προσφέροντας μέγιστη υποστήριξη και εξατομικευμένη εφαρμογή. Σε σχέση με τα παλαιότερα παπούτσια Nike όπου στο προσκήνιο ήταν η αερόσολα, βήμα πήρα και η σόλα Nike από αφρό Crater που δίνει άλλη αισθητική όψης και εξαιρετικά μαλακό βήμα. Επίλεξε παπούτσια Nike σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά ( αγορίστικα και κοριτσίστικα) αλλά και βρεφικά παπούτσια αγκαλιάς Nike και απέκτησε το πιο ολοκληρωμένο στυλ. Το Nike design στα παπούτσια είναι άλλο ένα χαρακτηριστικό που τα ξεχωρίζει, καθώς θα βρεις εμβληματικό swoosh να τα διακοσμεί ή Nike με μίνιμαλ σχεδιασμό. Είτε επιλέξεις Nike παπούτσια σε low cut, high cut, mid cut σχεδιασμό θα βρεις αυτό που ψάχνεις μέσα από το Sneaker10, το No1 online sneaker store.

Βρες Nike Αξεσουάρ και Αθλητικό Εξοπλισμό

Είσαι φαν του μπάσκετ και σου αρέσει να παίζεις; Τότε λοιπόν βρες μέσα από την συλλογή μας Nike μπάλες μπάσκετ κατασκευασμένες από τα πιο premium και ανθεκτικά υλικά και μπάλες μπάσκετ παικτών όπως Giannis Antetokounmpo, LeBron James και Kevin Durant. Για ένα ακόμα πιο ολοκληρωμένο αθλητικό στυλ μπορείς να επιλέξεις μέσα από την συλλογή σε αξεσουάρ και αθλητικό εξοπλισμό Nike, περικάρπια που θα προσφέρουν υποστήριξη στον καρπό είτε παίζεις στο παρκέ, είτε κάνεις την καθιερωμένη σου προπόνηση. Από αξεσουάρ θα ανακαλύψεις Nike σακίδια πλάτης, τσάντες μέσης, χιαστί τσάντες, mini τσαντάκια, ακόμα και τσάντες παραλίας που θα σε οργανώσουν και θα τονίσουν το στυλ σου. Για τον χειμώνα μια must επιλογή που δεν πρέπει να χάσεις είναι ένα Nike σκουφάκι. Ο σκούφος Nike σου προσφέρει μια πιο street πινελιά, ενώ ταυτόχρονα σου προσφέρει ζεστή αίσθηση. Ανεξαρτήτου εποχής ωστόσο δεν μπορείς να μην επιλέξεις ένα καπέλο Nike το οποίο σε προστατεύει από τον ήλιο είτε είναι χειμώνας, είτε είναι καλοκαίρι. Όποια κι αν είναι η ανάγκη σου θα βρεις το αξεσουάρ Nike για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, που σου ταιριάζει μέσα από το Sneaker10.gr.

Βρες τα δικά σου Nike Παπούτσια, Ρούχα ή Αξεσουάρ στο Sneaker10!

Ανακάλυψε μία μεγάλη συλλογή σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά και βρεφικά Nike ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ στο Sneaker10.gr, το No1 online sneaker store σε Απίστευτες Τιμές & Top Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

TOP Nike Collections

Nike Swoosh Nike Air Force 1 Nike Dunk Nike Air Max 95 Nike Vapormax Nike Air Zoom Type Nike Revival Nike Blazer  Nike Air Max 97 Nike SB Nike Air Max 270 Nike Space Hippie Nike World Tour  Nike Air Max 2090 Nike Air Max 720 Nike Benassi Nike Tech Fleece Nike React Vision Nike Waffle One Nike Crater Impact Nike Huarache Nike Air Max Pre-Day Nike Air Max Genome Nike Air Max Furyosa Nike Air Max Dawn Nike Blazer Mid '77 Jumbo Nike Manoa Nike City Classic 

TOP Nike Styles

Nike Slides Nike T-Shirts Nike Φόρμες Nike Κάλτσες Νike Σορτς Nike Ζακέτες Nike Φούτερ Nike Μπουφάν Nike Παπούτσια Nike Ρούχα Nike Κολάν Nike Καπέλα Nike Τσαντάκια Nike Μαγιό

Η ιστορία της Nike 

Η ιστορία των παπουτσιών Nike ξεκινάει από τον μεταπτυχιακό φοιτητή Phil Knight και τον προπονητή του Bill Bowerman, ο οποίος έφτιαχνε παπούτσια που δοκίμαζε ο Knight. Οι δυό τους συζητούσαν αρκετά για την έλλειψη ενός αποτελεσματικού παπουτσιού για τρέξιμο που θα μπορούσε να συναγωνιστεί τα Γερμανικά. Μετά από ένα ταξίδι στην Ιαπωνία όπου έμαθε για την θρησκεία και τον πολιτισμό της, επέστρεψε στην Αμερική για να αμφισβητήσει την δύναμη της adidas. Ο Phil Knight ήταν ένας μέτριος σπουδαστής και δρομέας ο οποίος στο μάθημα της επιχειρηματικότητας είχε μια φοβερή ιδέα και αποφάσισε να πάρει το ρίσκο. Δανείστηκε 50 δολάρια από τον πατέρα του και μεταπωλούσε οικονομικά αθλητικά παπούτσια από την Ιαπωνία, μετατρέποντας το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του σε μέσω πώλησης αθλητικών υποδημάτων. Η εταιρεία που έφτιαξε ήταν η Onitsuka Tiger (η σημερινή Asics). Οι Phil Knight και Bill Bowerman στις 25 Ιανουαρίου 1964 ίδρυσαν την Blue Ribbon Movement (σημερινή Nike). Τη χρονολογία 1971 ιδρύεται η εταιρεία Nike, Inc. Τότε ζητήθηκε από την τότε φοιτήτρια Caroline Davidson να σχεδιάσει ένα λογότυπο το οποίο να ταιριάζει και να χωράει στα πλαϊνά του παπουτσιού. 

Το όνομα Nike προέρχεται από το Ελληνικό “Νίκη”, την αρχαία Ελληνίδα φτερωτή Θεά της νίκης. Το swoosh αποτελούσε πλέον από τα πιο αναγνωρισμένα λογότυπα του 20ου αιώνα. Το 1972 κάνει την εμφάνισή του το πρώτο παπούτσι με την διάσημη waffle sole. Η ιδέα προήλθε στην πραγματικότητα ένα πρωί παρατηρώντας την βαφλιέρα του σπιτιού του, όπου χρησίμευσε για να δημιουργηθεί το πρώτο παπούτσι με το Swoosh στα πλαϊνά. Η νοοτροπία της Nike βασίστηκε στο να ενταχθούν οι καταναλωτές σε αθλητικά επιτεύγματα. Το 1979 κάνει την εμφάνισή της η τεχνολογία της αερόσολας όπου έφερε μια επανάσταση στα καθιερωμένα και επιλέχθηκε από πολλούς αθλητές σε παγκόσμια εμβέλεια. Την χρονιά 1985 ο αστέρας του NBA Michael Jordan υπογράφει την συνεργασία με την NIKE φτάνοντας τις πωλήσεις στα ύψη ξεπερνώντας κάθε ρεκόρ. 

Το 1988 λαμβάνει χώρα η πρώτη διαφημιστική καμπάνια με το γνωστό “Just Do It.”, εμπνευσμένο από τα τελευταία λόγια του Gary Gilmore “Let’s Do It” λίγο πριν εκτελεστεί. Την χρονιά εκείνη βγήκε στην τηλεόραση το πρώτο spot που χρησιμοποιεί το “Revolution” των Beatles. Τότε η εταιρεία έμπλεξε σε δικαστική διαμάχη με την εταιρεία που είχε τα δικαιώματα του συγκεκριμένου τραγουδιού, καταλήγοντας να πληρώσει πρόστιμο 250.000 δολαρίων, όμως την επόμενη χρονιά δίνεται το δικαίωμα από την Ono για την χρήση του τραγουδιού του John Lennon "Instant Karma". Ο αθλητής Lance Armstrong αφού είχε μια περιπέτεια με τον καρκίνο και θεραπεύτηκε στηριζόμενος από την Nike το 2004 δημιούργησε μια μεγάλη καμπάνια για ευαισθητοποίηση, φτιάχνοντας τα κίτρινα βραχιόλια με το LIVESTRONG, συγκεντρώνοντας 20.000.000 δολάρια. Η Nike βρίσκεται πίσω από γνωστές επώνυμες μάρκες που είναι ευρέως διαδεδομένες όπως Converse, Chuck Taylor All-Stars line sneakers και Jordan κατέχοντας από τα πιο μεγάλα κομμάτια στην αγορά αθλητικών ειδών. Σήμερα το κεφάλι της Nike,Inc προτιμά να ονομάζει την εταιρεία ως κίνημα ή άλογο. Η Nike (στην σωστή προφορά ‘νάικι’), περνάει το μήνυμα ότι να ακολουθείς έναν ασυνήθιστο δρόμο με απλότητα, παρατηρώντας τις ανάγκες και δίνοντας λύσεις σε οδηγεί στο κλειδί της επιτυχίας. Για να κατακτήσεις τον στόχο πρέπει απλά να ανέβεις το πρώτο σκαλί, Just Do It!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2