Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

31 120

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Γυναικείες Ζακέτες

από 2
37 styles.
από 2

Γυναικείες Ζακέτες

Με κουκούλα ή χωρίς, Casual ή Sports... Όπως κι αν θέλεις την ζακέτα σου, το ultimate sneaker store διαθέτει για εσένα μια μεγάλη συλλογή από γυναικείες ζακέτες που θα σε κρατήσουν ζεστή όπου κι αν είσαι και πάνω απ' όλα... με στυλ!

Επίλεξε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο outfit σου μέσα από την συλλογή μας από ζακέτες για γυναίκες στα πιο επώνυμα Brands, μόνο στο Sneaker10.gr, το No1 online sneaker store και στα καταστήματά μας!

Επίλεξε το Στυλ Γυναικείας Ζακέτας που σου Ταιριάζει

Στο sneaker10.gr θα βρεις casual, urban & αθλητικές γυναικείες ζακέτες μέσα από την μεγάλη γκάμα μας. Κάνε το στυλ σου να ξεχωρίζει διαλέγοντας την ιδανική για σένα. Πιο συγκεκριμένα εάν θέλεις ένα casual look μπορείς να επιλέξεις γυναικείες ζακέτες με κανονική εφαρμογή (regular fit), με ρυθμιζόμενη κουκούλα ή χωρίς και με φερμουάρ ή κουμπιά. Για ένα sporty style μπορείς να επιλέξεις ζακέτες για γυναίκες που διαθέτουν χαλαρή εφαρμογή (loose fit) ή ζακέτες γυναικείες με στενή εφαρμογή (slim fit) σε πιο ζωηρά χρώματα με τσέπες, ρυθμιζόμενη κουκούλα και φερμουάρ. Για το urban look σου που θα σε συνοδέψει ακόμα και στη βραδινή σου έξοδο μπορείς να επιλέξεις ζακέτα με animal print/allover print, τζιν ζακέτα με γιακά, κλείσιμο με κουμπιά ή φερμουάρ συνδυάζοντας την με το αγαπημένο σου τζιν ή υφασμάτινο παντελόνι. Όποια κι αν είναι η επιλογή σου βρες αυτό σε εκφράζει και σου ταιριάζει.

Η Σωστή Επιλογή Υφάσματος σε Ζακέτες Γυναικείες

Αποφάσισε τη σωστή σύνθεση για τη ζακέτα σου ανάλογα με την περίσταση και τον καιρό. Για το γυμναστήριο μια ζακέτα κατασκευασμένη από βαμβακερό ύφασμα για διαπνοή και ανάλαφρη αίσθηση, είναι η τέλεια επιλογή καθώς κρατάει σταθερή τη θερμοκρασία του σώματός σου σε κάθε άσκηση. Για το σπίτι, μια φλις(fleece) γυναικεία ζακέτα είναι η ιδανική επιλογή για να χαλαρώσεις στον καναπέ μετά από μια δύσκολη μέρα προσφέροντάς σου άνεση. Για τον περίπατο μπορείς να επιλέξεις μια γυναικεία ζακέτα από πολυεστέρα με φερμουάρ ώστε να ρυθμίζεις εσύ το στυλ που θέλεις και ανάλογα τις καιρικές συνθήκες μπορείς να επιλέξεις να έχει ρυθμιζόμενη κουκούλα για προστασία από τον αέρα ή το κρύο που θα σου προσφέρει ασφαλή αίσθηση.

Διάλεξε την Εφαρμογή των Γυναικείων Ζακετών που σου Ταιριάζει

Φρόντισε, επίσης, να επιλέξεις την εφαρμογή που σε βολεύει καλύτερα κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων σου, σε ζακέτες γυναικών. Η κανονική εφαρμογή εξασφαλίζει απόλυτη ελευθερία κινήσεων ανά πάσα ώρα και στιγμή, για οποιοδήποτε περίσταση, ενώ η χαλαρή εφαρμογή υπόσχεται άνεση και απαλή αίσθηση για τις ημέρες που προτιμάς πιο cozy ρυθμούς. Η στενή εφαρμογή, ωστόσο, αναδεικνύει το σώμα σου και σου προσφέρει σταθερότητα είτε σε ένα casual look είτε σε ένα αθλητικό look με υψηλής έντασης ασκήσεις που είναι απαραίτητη η σταθερή εφαρμογή.

Διάλεξε Top Γυναικείες Ζακέτες στο Κορυφαίο Sneaker Store!

Επίλεξε αθλητικές ή casual γυναικείες ζακέτες μέσα από Κορυφαία Brands όπως adidas Originals, Tommy Jeans, Nike, Champion Rochester , THE NORTH FACE, Fila Heritage, Polo Ralph Lauren καθώς και πολλά χρώματα όπως μαύρο, κόκκινο, άσπρο, γκρι, μπεζ, μπλε, μωβ, κόκκινο, ροζ, animal print, πολύχρωμο και πολλά άλλα! Ανακάλυψε επίσης τις collections adidas Adicolor, adidas Marimekko & Nike Sportswear σε ζακέτες για γυναίκες, μόνο στο No 1 online store, Sneaker10.gr, σε Hot Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2