Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

22 179

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Polo Ralph Lauren Ρούχα, Παπούτσια & Αξεσουάρ

από 2
71 styles.
από 2

Polo Ralph Lauren Ρούχα, Παπούτσια & Αξεσουάρ

Ανακάλυψε όλη τη συλλογή της Polo Ralph Lauren σε Παπούτσια και Ρούχα, σε Απίστευτες Τιμές & Προσφορές με Δωρεάν Επιστροφές στο No 1 online store + στα καταστήματά μας.

Βρες Ralph Lauren Ρούχα

Νιώσε την απόλυτη κομψότητα και άνεση επιλέγοντας ρούχα Ralph Lauren για άνδρες, γυναίκες, παιδιά, για αγόρι, για κορίτσι και για βρέφη μέσα από την μεγάλη συλλογή του Sneaker10. Για κάθε εποχή, θα βρεις αυτό που θέλεις, πιο συγκεκριμένα για τον χειμώνα μπορείς να επιλέξεις Polo φόρμες, ζακέτες, μπλούζα με κουκούλα, μπλούζα φούτερ, μπουφάν, μπλούζα με μακρύ μανίκι, Polo μακρυμάνικη μπλούζα, πλεκτές μπλούζες, αντιανεμικά, αμάνικα μπουφάν, πουκάμισα και πολλά άλλα συνδυάζοντάς για μοναδικό στυλ. Για το καλοκαίρι μπορείς να βρεις Polo T-shirts, chinos, Polo κοντομάνικες, σορτς μαγιό, σορτς βερμούδες, cargo σορτς, κοντομάνικα πουκάμισα και φορέματα (για τις γυναίκες), χαρίζοντάς σου ένα στυλ κομψό και άνετο. Πέρα από τα ρούχα μπορείς να διατηρήσεις την κομψότητά σου ακόμα και στο σπίτι σου, επιλέγοντας Polo πιτζάμες. Επίσης μπορείς να επιλέξεις Polo εσώρουχα, τα οποία θα σου προσφέρουν άνεση, ασφάλεια, ευελιξία, απαλή αίσθηση και στυλ, προσφέροντας σου αυτοπεποίθηση όπου κι αν βρίσκεσαι. Τα ρούχα από την Polo Ralph Lauren είναι εξαιρετικής ποιότητας δίνοντας μεγάλη προσοχή στην ποιότητα των υλικών της, δίνοντας προτεραιότητα στην άνεση. Η Polo Ralph Lauren βγάζει ρούχα και για σένα που θέλεις να στηρίξεις την βιώσιμη ανάπτυξη, χρησιμοποιώντας οργανικά, ανακυκλωμένα και vegan υλικά στα ρούχα της. Η εφαρμογή των ρούχων της διαφέρει ανάλογα με την επιλογή σου σε oversized, φαρδιά, στενή και κανονική εφαρμογή. Με τα ρούχα της Ralph Lauren μπορείς να καλύψεις το casual & το lifestyle look σου, ενώ με κάποιους συνδυασμούς μπορείς να δώσεις ακόμα και σπορ εμφάνιση στο outfit σου.

Διάλεξε Polo Ralph Lauren Αξεσουάρ

Ένα αξεσουάρ από την Polo Ralph Lauren αποτελεί ένα fashion item και στο No1 online store θα βρεις Polo Ralph Lauren αξεσουάρ για άνδρες & γυναίκες. Ανεξαρτήτου εποχής μπορείς να επιλέξεις Polo Ralph Lauren καπέλα τα οποία έρχονται για να ολοκληρώσουν το στυλ σου, προστατεύοντάς σε ταυτόχρονα από την ηλιακή ακτινοβολία. Επίσης ένα Polo Ralph Lauren καπέλο μπορεί να απογειώσει το outfit σου. Μέσα από την συλλογή του Sneaker10 θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα χρωματικά, αλλά και στο στυλ σου.

Η Ιστορία Της Polo Ralph Lauren

Ο Ralph Lauren ήταν ένας από τους πολλούς ηγέτες του σχεδιασμού που ανατράφηκαν στην εβραϊκή κοινότητα στο Μπρονξ και ξεκίνησε την The Ralph Lauren Corporation το 1967 με ανδρικούς δεσμούς. Σε ηλικία 28 ετών, ο Lauren εργαζόταν για τον κατασκευαστή γραβάτας Beau Brummell. Έπεισε τον πρόεδρο της εταιρείας να τον αφήσει να ξεκινήσει τη δική του γραμμή. Βασιζόμενος στα ενδιαφέροντά του για τον αθλητισμό, ο Lauren ονόμασε την πρώτη του πλήρη σειρά ανδρικών ενδυμάτων "Polo" το 1968. Μέχρι το 1969, το πολυκατάστημα του Μανχάταν, Bloomingdale's πουλούσε αποκλειστικά τη σειρά ανδρών Lauren's. Το 1971, η Ralph Lauren Corporation λάνσαρε μια σειρά από πουκάμισα για γυναίκες, η οποία εισήγαγε το έμβλημα του παίκτη Polo, που εμφανιζόταν στη μανσέτα του πουκάμισου. Η πρώτη πλήρης γυναικεία συλλογή κυκλοφόρησε το επόμενο έτος. Το 1972, η Lauren κυκλοφόρησε ένα Polo Ralph Lauren κοντομάνικο βαμβακερό πουκάμισο σε 24 χρώματα. Αυτό το σχέδιο, διακοσμημένο με το διάσημο λογότυπο της εταιρείας - αυτό ενός παίκτη πόλο, έγινε η χαρακτηριστική εμφάνιση της μάρκας. Το 1977 η Ralph Lauren Corporation παρουσίασε ένα χαρακτηριστικό μπλουζάκι πόλο από βαμβακερό πλέγμα σε διάφορα χρώματα, με το λογότυπο του παίκτη πόλο στο στήθος. Το 1974, ο Ralph Lauren έντυσε το ανδρικό καστ του The Great Gatsby με κοστούμια επιλεγμένα από τη σειρά του Polo - μια σειρά ανδρικών κοστουμιών και πουλόβερ σε στυλ της δεκαετίας του 1922. Το 1978, κυκλοφόρησαν τα πρώτα αρώματα Ralph Lauren, που παράγονται από την Warner-Lauren, Ltd και κυκλοφόρησαν στο Bloomingdale's, Lauren για γυναίκες και Polo ανδρική κολόνια. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ένας σχεδιαστής παρουσίασε δύο αρώματα – ένα για άνδρες και ένα για γυναίκες – ταυτόχρονα. Η εταιρεία εισήλθε στην ευρωπαϊκή αγορά και έγινε διεθνής, το 1981 με το άνοιγμα του πρώτου ανεξάρτητου καταστήματος στη New Bond Street στο West End του Λονδίνου, στην Αγγλία. Το 2000 η εταιρεία ξεκίνησε την ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ως polo.com από την RL Media (μια συνεργασία μεταξύ του Ralph Lauren και του NBC). Το 2007, η Ralph Lauren Corporation απέκτησε το μερίδιο NBC της RL Media και ο ιστότοπος επανακυκλοφόρησε ως ralphlauren.com. Τον Σεπτέμβριο του 2015, ανακοινώθηκε ότι ο Stefan Larsson θα αντικαταστήσει τον ιδρυτή της εταιρείας, Ralph Lauren, ως Διευθύνων Σύμβουλος τον Νοέμβριο. Ο Lauren παρέμεινε ως εκτελεστικός πρόεδρος και επικεφαλής δημιουργικός διευθυντής. Τον Οκτώβριο του 2020, η Ralph Lauren Corporation ανακοίνωσε ότι θα μετατρέψει το εμπορικό της σήμα Chaps σε ένα πλήρως αδειοδοτημένο επιχειρηματικό μοντέλο για να επικεντρωθεί στις βασικές μάρκες της. Τον Μάιο του 2021, η Ralph Lauren Corporation ανακοίνωσε ότι θα πουλήσει το εμπορικό σήμα της Club Monaco στην εταιρεία ιδιωτικών κεφαλαίων Regent LP.

Βρες Polo Ralph Lauren Ρούχα, Παπούτσια και Αξεσουάρ στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε μια μεγάλη συλλογή σε Polo Ralph Lauren Ρούχα, Παπούτσια και Αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες από πολλά χρώματα όπως tie dye, άσπρο, γκρι, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μπλε, μπεζ, μωβ, πολύχρωμο, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ, χακί και πολλά άλλα, μόνο στο No 1 online sneaker store, Sneaker10.gr, σε Hot Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Διάλεξε ξεχωριστά Polo Ralph Lauren styles!

Ralph Lauren Μαγιό

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2