Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

74 195

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Dr. Martens Παπούτσια

18 styles.

Dr. Martens Παπούτσια

Τα Dr. Martens ξεχωρίζουν για το πιο εκκεντρικό τους στυλ που θα σε συντροφεύσουν σε κάθε ξεχωριστή στιγμή σου! Απέκτησε και εσύ ένα πιο alternative style και προστάτευσε τα πόδια σου κατά τη διάρκεια του χειμώνα! Ανακάλυψε τη συλλογή στο Νο1 Sneaker-store!

Η Ιστορία Τους

Τα Dr Martens επινοήθηκαν από τον Γερμανό Dr Klaus Maertens του Μονάχου, μετά από ατύχημα που είχε με τα σκι σε κάποιο χιονισμένο βουνό στις αρχές του 1945. Μετά από το ατύχημα επινόησε μια ειδική σόλα για μπότες που θα ήταν ανθεκτική με σταθερότητα στο έδαφος χωρίς να πιέζει εσωτερικά το πόδι και χωρίς να γλιστράει στο δρόμο. Το 1946 ο Γερμανός εφευρέτης μαζί με ένας φίλο του επιστήμονα τον τον Dr Herbert Funck δημιούργησαν μαζική παραγωγή της σόλας όπου χρησιμοποιήθηκαν από άντρες της αεροπορίας στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Το 1959 η επιχείρηση περνάει στην οικογένεια Griggs σε αγγλικό έδαφος. Αρχικά τα Dr. Martens τα φορούσαν μόνο οι ταχυδρόμοι της Αγγλίας λόγω του ότι ήταν όλη μέρα στο δρόμο και είχαν περπάτημα και ορθοστασία. Έπειτα φορέθηκαν ως σήμα κατατεθέν από “hooligans” στα γήπεδα και μετέπειτα από “punk” και “skinheads” και σε αναρχικές ομάδες. Το 1980 τα γνωστά πια Dr. Martens πρωταγωνίστησαν σε πασαρέλες, σε οίκους μόδας και φορέθηκαν από γνωστά μοντέλα, διάσημους ηθοποιούς, τραγουδιστές, επιστήμονες, επιχειρηματίες, γαλαζοαίματους, καθηγητές και μαθητές. Κατάφεραν να γίνουν ευρέως γνωστά και έγιναν διαχρονικά με ιδιαίτερη αξία. Λίγο μετά από τα 40α γενέθλια της μάρκας υπήρξε δραματική πτώση στις πωλήσεις κλείνοντας τα περισσότερα βρετανικά εργοστάσια του Dr. Martens αφήνοντας μόνο ένα. Το 2003 αναδημιουργήθηκε και κυκλοφόρησε η κλασική επανέκδοση της μπότας 1460. Το 2007 το εργοστάσιο Cobbs Lane στο Northamptonshire άρχισε ξανά την δημιουργία χειροποίητων Dr. Martens Official. Το 2010 ο ανανεωμένος doc martens γιόρτασε την 50η επέτειό του, με πέντε δεκαετίες που η μάρκα έχει περάσει από διαφορετικές προσωπικότητες, που αναδείχθηκαν με ξεχωριστό στιλ, τάσεις και ταυτότητα.

Ανακάλυψε Dr. Martens Γυναικεία

Τα γυναικεία Dr. Martens μποτάκια μπορούν να φορεθούν τον χειμώνα ανανεώνοντας το winter look σου και διατηρώντας την άνεση και τη ζεστασιά που χρειάζεσαι, είτε είσαι στην πόλη είτε σε χειμερινή σου εξόρμηση. Φυσικά μπορείς να βρεις και το καλοκαίρι τα αγαπημένα σου doc martens για επιλέγοντας Dr. Martens πέδιλα και Dr. Martens gladiator σανδάλια, τα οποία έχουν μοναδικό σχεδιασμό και χαρίζουν πιο elegant look. Μέσα από την μεγάλη γκάμα του Sneaker10 μπορείς να βρεις γυναικεία Dr. Martens σανδάλια με ανυψωμένη chunky, flatform ή φλατ σόλα καθώς και δίπατα και Dr. Martens platforms που ανανεώνουν το στυλ σου και σου δίνουν μοναδική αίσθηση!

Ανακάλυψε Dr. Martens Ανδρικά

Για τον χειμώνα μπορείς να αναβαθμίσεις το στυλ σου επιλέγοντας τα Dr. Martens ανδρικά μποτάκια τα οποία μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί με casual outfit μέχρι και το βράδυ για lifestyle outfit. Το καλοκαίρι μπορείς εάν θες πιο ιδιαίτερο στυλ να συνδυάσεις και πάλι τα αρβυλάκια ανδρικά Dr. Martens με το αγαπημένο σου σορτς ή βερμούδα διατηρώντας την άνεσή σου όπου κι αν είσαι. Κοινό χαρακτηριστικό των Dr. Martens παπουτσιών είναι η άνεση. Στην ανδρική συλλογή doc martens του Cosmossport θα βρεις το ιδανικό για σένα.

Η Κατασκευή των Dr. Martens Παπουτσιών

Τα Dr. Martens έχουν περάσει από διάφορα στάδια, τα αρχικά ήταν τα δερμάτινα Dr. Martens, μετά δημιουργήθηκαν από συνθετικό δέρμα και τα τελευταία χρόνια με πιο οικολογική συνείδηση εμφανίστηκαν τα vegan Dr. Martens το οποία είναι κατασκευασμένα χωρίς ζωικά προϊόντα. Κοινό χαρακτηριστικό είναι η Dr. Martens σόλα τους που είναι ανθεκτική στην ολίσθηση, στην τριβή, ενώ στα τελευταία μοντέλα η σόλα είναι επιπλέον ανθεκτική ακόμα και στο λάδι. Άλλο ένα χαρακτηριστικό των Dr. Martens παπουτσιών είναι ότι είναι εξαιρετικά άνετα χωρίς να πιέζουν το πόδι καθώς διαθέτουν άνετη εφαρμογή. Η εφαρμογή των Dr. Martens είναι κανονική όμως για μεγαλύτερη ακρίβεια, μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών και σε περίπτωση αλλαγής, μπορείς να την πραγματοποιήσεις εντελώς δωρεάν.

Διάλεξε Top Dr. Martens Μποτάκια & Σανδάλια στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε τα δικά σου ανδρικά και γυναικεία Dr. Martens μποτάκια, σανδάλια, αρβυλάκια και πολλά άλλα σε διάφορα μεγέθη και σε μοναδικά χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, κόκκινο, καφέ, μωβ, πολύχρωμο και πολλά άλλα μόνο στο No1 online sneaker store, Sneaker10.gr, σε Hot Τιμές & Super Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2