Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

17 160

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Buffalo Shoes

από 2
43 styles.
από 2

Θα βρω Buffalo παπούτσια  στο Sneaker10;

Τώρα τα Buffalo παπούτσια, μποτάκια, σανδάλια & slides έφτασαν και στην Ελλάδα για να ανανεώσουν και να ολοκληρώσουν την γκαρνταρόμπα σου και να σου χαρίσουν μοναδικό στυλ και άνεση.  Ανακάλυψε τα σε πολλά γυναικεία μεγέθη, σχέδια και χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, ροζ, μωβ, ασημί και πολλά άλλα. Ανακάλυψε τώρα την πλούσια συλλογή της Buffalo σε Hot Τιμές & Super Προσφορές μέσα από την μεγάλη Συλλογή του Sneaker10.gr!

Ποιά είναι η ιστορία της Buffalo;

Η Buffalo είναι μια εταιρεία γνωστή για κυρίως για τα υποδήματα της, διαθέτει όμως και ρούχα και αξεσουάρ. Η έδρα της βρίσκεται στην Κολωνία της Γερμανίας. Η φήμη της εταιρείας αυξήθηκε σημαντικά, κυρίως στην Ευρώπη στα μέσα της δεκαετίας 1990 μέχρι και τις αρχές του 2000. Από το συγκρότημα Spice Girls έγινε γνωστή η πλατφόρμα που είχε κυκλοφορήσει τότε των δέκα εκατοστών, ενώ αργότερα κυκλοφόρησε αναβαθμισμένη στα είκοσι εκατοστά. Η Buffalo κατασκευάζει γυναικεία παπούτσια αλλά και αντρικά. Το design των παπουτσιών της διαθέτει έντονη σόλα και μοντέρνο design. Είναι μια εταιρεία που αναπτύσσεται ανά τον κόσμο με γοργούς ρυθμούς.

Τι στιλ να επιλέξω σε γυναικεία Buffalo παπούτσια;

Τα Buffalo παπούτσια εκτός από το μοναδικό design είναι κατασκευασμένα από υλικά πρώτης ποιότητας. Αρχή της εταιρείας είναι η κατασκευή παπουτσιών με οικολογική συνείδηση, στηρίζοντας την βιώσιμη ανάπτυξη. Θα βρεις παπούτσια με vegan υλικά ή οικολογικό δέρμα. Η σόλα των παπουτσιών της είναι υπεριψωμένη για να δώσουν περισσότερο στυλ στις casual & lifestyle εμφανίσεις σου. Για τον χειμώνα θα βρεις sneakers και μποτάκια με chunky σόλα ενώ για το καλοκαίρι θα βρεις μοναδικά gladiators, slides και σανδάλια. Η εφαρμογή τους είναι κανονική ενώ είναι άνετα χωρίς να επιβαρύνουν τα πόδια σου.

Tι Buffalo shoes θα βρω στο Sneaker10;

Στο Sneaker10.gr, το No1 online sneaker store, θα βρεις Buffalo shoes για άνδρες, γυναίκες, παιδιά (αγόρια και κορίτσια) για κάθε εποχή. Πιο συγκεκριμένα από Buffalo shoes θα βρεις Buffalo μποτάκια, slides, σανδάλια και sneakers που θα ολοκληρώσουν με απόλυτο στυλ το look σου. Τα Buffalo shoes είναι μια must επιλογή που δεν πρέπει να την χάσεις.

Ποιες σειρές και collections Buffalo θα βρω στο Sneaker10;

Στο sneaker store μας θα βρεις Buffalo collections που θα σε απογειώσουν. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις Buffalo top collections σε Buffalo Flora Fisher, Buffalo 1339, Buffalo Trail One, Buffalo Aspha & Buffalo Rey. Επίλεξε το δικό σου Buffalo παπούτσι που σου ταιριάζει μέσα από τις collections μας.

Πως να φροντίσω τα Buffalo παπούτσια μου;

Για να φροντίσεις σωστά τα Buffalo θα πρέπει να κάνεις τα κατάλληλα βήματα. Αρχικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα ήπιο απορρυπαντικό με μια μαλακή βούρτσα, κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις. Όταν δημιουργήσεις αφρό μπορείς να το ξεπλύνεις και να τα αφήσεις να στεγνώσου φυσικά. Έπειτα μπορείς έαν το λέρωμα είναι επιφανειακό και όχι έντονο να καθαρίσεις τα παπούτσια Buffalo με ένα υγρό πανάκι, ειδικό για τα παπούτσια. Τέλος για εξειδικευμένη περιποίηση, μπορείς να προμηθευτείς από το Sneaker10.gr ένα σετ καθαριστικό παπουτσιών, για να έχεις τα Buffalo σου πάντα σαν καινούργια!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2