Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

44 130

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

adidas Gazelle

από 2
66 styles.
από 2

adidas Gazelle Sneakers

Η adidas για πάνω από 60 χρόνια μας χαρίζει μοναδικές δημιουργίες, σε μίνιμαλ γραμμές, και με γνώμονα κυρίως την άνεση & το στυλ! Ανακάλυψε την εικονική συλλογή των adidas Originals Gazelle, σε Hot Τιμές & Μοναδικές Προσφορές, μόνο στο No1 online sneaker store και στα καταστήματα Sneaker10!

Το Στυλ και η Ευελιξία των adidas Gazelle

Απελευθέρωσε την θετική σου ενέργεια και διάλεξε το δικό σου adidas Gazelle στο χρώμα που σου ταιριάζει σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες του. Μπορεί να γίνει σύμμαχός σου κάθε στιγμή της ημέρας και σε κάθε σου δραστηριότητα. Αν σου αρέσει το διαχρονικό και το πάντα επίκαιρο, τα adidas Gazelle δεν πρέπει να λείπουν από την συλλογή σου. Τα παπούτσια αυτά ξεκίνησαν ως ποδοσφαιρικά και εξελίχθηκαν σε μοναδική άνετη επιλογή για την βόλτα σου και για τις δραστηριότητές σου. Εμφανίζονται με μαλακή υφή και σε ποικίλα μοντέρνων χρωμάτων όπως μαύρο, μπλε, μπεζ, γκρι, κίτρινο, ροζ, άσπρο και πολλά άλλα με διάφορα print και μοντέρνους συνδυασμούς χρωμάτων. Χαρακτηριστικό τους είναι οι τρεις γραμμές της adidas στα πλαϊνά και η επένδυση σε σχήμα Τ στα δάχτυλα. Ο ορθοπεδικός εσωτερικός πάτος OrthoLite® που διαθέτουν προσφέρει άνεση και υψηλές επιδόσεις. Το δέσιμο με κορδόνια και η κανονική εφαρμογή τους βοηθάνε στο να τα προσαρμόσεις όπως εξυπηρετούν εσένα είτε για χαλαρή εφαρμογή είτε για στενή εφαρμογή. Η εξωτερική σόλα από καουτσούκ που διαθέτουν ελαχιστοποιεί τους κραδασμούς και δίνει ανάλαφρη αίσθηση. Το εξωτερικό τους αποτελείται ή από συνθετικό δέρμα ή από σουέτ, με επένδυση και μαλακή υφή απαλλάσσοντας τους μυϊκούς πόνους από τα πόδια και τους πιθανούς τραυματισμούς.

Βρες τη Σωστή Εφαρμογή

Η σειρά adidas Gazelle συνδυάζει την άνεση με το στυλ. Μπορείς να φοράς τα Gazelle καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας με αυτοπεποίθηση. Μπορείς να βρεις adidas Gazelle γυναικεία, ανδρικά, παιδικά και βρεφικά όπου αποτελούν ένα διαχρονικό συνδυασμό με τολμηρές πινελιές που επιβάλλει η εποχή μας. Τα παπούτσια adidas Originals Gazelle είναι ιδανικά για χαλαρές βόλτες στη πόλη, για περπάτημα σε ομαλές διαδρομές μικρής απόστασης και ιδανικά για τους φανς του skateboard. Ανανέωσε σήμερα το στυλ σου με τα adidas Originals Gazelle σε μια πλούσια γκάμα χρωμάτων και μεγεθών.

Η Ιστορία των adidas Gazelle Παπουτσιών

Η ιστορική κληρονομιά των adidas Gazelle ξεκινάει από τα θρυλικά ’60s. Μη επιβεβαιωμένες φήμες θεώρησαν ότι το όνομα των Gazelle εμπνεύστηκε από την χρυσή Ολυμπιονίκη Wilma Rudolph που πήρε το προσωνύμιο ''gazelle'' (''γαζέλα'') αφού κατάφερε τρείς φορές να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο. Τα πρώτα adidas Gazelle εκείνης της εποχής είχαν κατασκευαστεί με άνω μέρος από σουέτ όπου είχε θεωρηθεί πολύ πρωτότυπη ιδέα και έγινε αμέσως αγαπητή από το κοινό. Τα μπλε Gazelle φτιάχτηκαν με δέρμα από καγκουρό για προπόνηση ενώ τα κόκκινα για χάντμπολ με αντιολισθητική σόλα. Το 1976 έφυγαν από τους αγωνιστικούς χώρους κάνοντας δυναμική εμφάνιση στον χώρο της μόδας. Ακολούθησαν συνεργασίες απο την adidas με καλλιτέχνες που έκαναν από basic ιδανικά για streetstyle look. Συνδέθηκαν με μουσικά ρεύματα όπως Εlektrofun και Britpop καθώς και με τον χώρο της μόδας αποκτώντας ένα πιο retro look. Τα adidas Gazelle φορέθηκαν και από τον τον Mick Jagger και τον Keith Richards από τους Rolling Stones  αρχές της δεκαετίας του '70, ενώ έγιναν πρότυπο και για μοντέλα την δεκαετία του '90 από την Kate Moss όπου έκανε αρκετές εμφανίσεις με αυτά τα παπούτσια αλλα και από την Helena Christensen αφού έκανε μια άκρως αποκαλυπτική φωτογράφιση με τα Gazelle. Η δεκαετία του '90 κρίθηκε σημαντική για τον σχεδιασμό ενός retro στυλ, με αποτέλεσμα να απευθύνονται και στο νεανικό κοινό. Τα adidas Originals Gazelle είναι ένα statement και έχει αποκτήσει διαχρονικότητα από γενιά σε γενιά αφήνοντας μοναδικό στίγμα στις fashion κουλτούρες.  

Βρες το δικό σου ζευγάρι adidas Gazelle στο Sneaker10!

Ανακάλυψε μία μεγάλη συλλογή σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά και βρεφικά adidas Gazelle παπούτσια, στο No1 online sneaker store, Sneaker10.gr, σε Hot Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2