Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

33 180

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Nike Air Max 90 Παπούτσια

17 styles.

Nike Air Max 90 Παπούτσια

Βρες τα αγαπημένα σου Air Max 90 sneakers σε διάφορα σχέδια και νούμερα από το κορυφαίο Sneakers Store. 

Tα παπούτσια Nike Air Max 90 βρίσκονται πρώτα στις προτιμήσεις του κόσμου, χάρη στους εκπληκτικούς συνδυασμούς χρωμάτων και την αξιόπιστη, ανάλαφρη αντικραδασμική προστασία που παρέχουν! Ανακάλυψε όλη τη συλλογή Nike Air Max 90, για άνδρες, γυναίκες & παιδιά, στο Sneaker10.gr και ξεχώρισε!

Τι Nike Air Max 90 θα βρω στο Sneaker10;

Στο Sneaker10.gr, το No1 online sneaker store, θα βρεις Nike Air Max 90 για άνδρες, γυναίκες, παιδιά και μωρά. Βρες Nike Air Max 90 μέσα από μια ποικιλία χρωμάτων και ολοκλήρωσε το look σου, με τον πιο μοντέρνο τρόπο.

Υπάρχουν διαθέσιμα Nike Air Max 90 γυναικεία;

Στο Sneaker10.gr, θα βρεις Nike Air Max 90 σε γυναικεία μεγέθη που θα εμπλουτίσουν την sporty συλλογή σου. Τα γυναικεία Nike Air Max 90, μπορείς να τα συνδυάσεις στο casual, street & lifestyle σου. Ένα ζευγάρι σε Nike Air Max 90 για γυναίκες πέρα από στυλ σου προσδίδει άνεση στο βήμα και είναι μια safe επιλογή για άνετες εμφανίσεις.

Τι Nike Air Max 90 ανδρικά να διαλέξω;

Ανακάλυψε ανδρικά Nike Air Max 90 μέσα από το Sneaker10.gr σε μια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Ένα παπούτσι ανδρικό Nike Air Max 90 αυτόματα πάει το look σου σε next level. Τα Nike Air Max 90 για άνδρες πέρα από στυλ, σου προσφέρουν μοναδική αίσθηση άνεσης, κάνοτας το βήμα σου πιο ξεκούραστο. Διάλεξε τα ιδανικά Nike Air Max 90 ανδρικά και ολοκλήρωσε το στυλ σου με τον πιο μοντέρνο τρόπο, μόνο μέσα από το Sneaker10.gr.

Τι χρώματα Nike Air Max 90 θα βρω στο Sneaker10;

Βρες Nike Air Max 90 στο Sneaker10.gr για άνδρες, γυναίκες, παιδιά και βρέφη σε χρώματα όπως άσπρο, γκρι, μαύρο, μπλε, μωβ, πολύχρωμο και χακί. Δημιούργησε σήμερα κιόλας το πιο ολοκληρωμένο look και επίλεξε το ιδανικό χρώμα στα Nike Air Max 90 που σου ταιριάζει και ανανέωσε το στυλ σου.

Πως να φροντίσω τα Nike Air Max 90 μου;

Για σένα που θέλεις τα Nike Air Max 90 σου να φαίνονται πάντα σαν καινούργια μπορείς να τα φροντίσεις με τους εξής τρόπους. Αρχικά με ένα μαλακό πανί και νερό μπορείς να αφαιρέσεις τους λεκκέδες από τα sneakers σου κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Έπειτα μπορείς σε μια λεκάνη με χλιαρό νερό και ειδικό καθαριστικό και μαλακή βούρτσα να τα καθαρίσεις με απαλές κινήσεις, αφήνοντάς τα να στεγνώσουν φυσικά. Τέλος μπορείς μέσα από το site μας να επιλέξεις τα κατάλληλα καθαριστικά και να αφαιρέσεις τους ανεπιθύμητους λεκκέδες.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2