Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

17 90

Τύπος

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Reebok Club C Παπούτσια

από 2
40 styles.
από 2

Τι Reebok Club C παπούτσια θα βρω στο Sneaker10.gr;

Ανακάλυψε κι εσύ γυναικεία και ανδρικά Reebok Club C ρούχα και παπούτσια μέσα από πολλά χρώματα όπως άσπρο, κόκκινο, μαύρο, μπεζ, πράσινο, ροζ και πολλά άλλα μόνο στο Sneaker10.gr, το No1 online sneaker store, σε Hot Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Ποιά είναι η ιστορία του Reebok Club C;

Η Reebok Club C συλλογή περιλαμβάνει ρούχα και παπούτσια για άνδρες και γυναίκες. Πολλοί sneakerheads θέλουν παπούτσια Reebok Club C γιατί είναι ελαφριά και άνετα, με μονοκόμματο επάνω μέρος από κάλτσα και διαστημικές σόλες από αφρό NASA. Η συλλογή Club C της Reebok γνώρισε μεγάλη επιτυχία, παρά το γεγονός ότι είναι ένα ρετρό μοντέλο που δεν ανταποκρίνεται στο τρέχον φετίχ της κουλτούρας των sneaker με φουτουριστική λειτουργία. Τα Reebok Club C (συντομογραφία του Champion) έφτασαν το 1985 λίγο-πολύ ως επανατιτλισμένη έκδοση του Reebok Revenge Plus, που ίσως ονομάστηκε έτσι ώστε να είναι περισσότερο συμβατή με το dress code του club του τένις. Όπως το Reebok Freestyle, οι αρχικές εκδόσεις του Club C κατασκευάστηκαν με δερμάτινο επάνω μέρος και μερικές με άνετη υφασμάτινη επένδυση. Και τα δύο μοντέλα έγιναν αγαπητά από τους θαυμαστές της αερόβιας τάσης που εμφανίστηκε τη δεκαετία του '80, κάτι που βοήθησε η Jane Fonda, πρωταθλήτρια στη σειρά Workout VHS της, φορώντας φυσικά Reebok. Εκείνη την εποχή, τα Reebok Club C ξεπέρασαν στις πωλήσεις ακόμη την Nike σε μέγεθος. Ενώ η διαχρονική σχεδίαση του Club C αποσύρθηκε από τα ράφια για σύντομο χρονικό διάστημα, η σιλουέτα επανεμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια με ισχυρές κυκλοφορίες στην κύρια γραμμή καθώς και με συνεργασίες όπως η Palace Skateboards με έδρα το Λονδίνο, η μπουτίκ αθλητικών παπουτσιών της Κοπεγχάγης Naked, η Boston mainstay Concepts , ακόμη και ο ήρωας της πατρίδας του Compton, Kendrick Lamar.

Γιατί να επιλέξω Reebok Club C Παπούτσια;

Εάν είσαι και εσύ ένας λάτρης των sneakers δεν μπορεί από την συλλογή σου να λείπει το Reebok Club C. Στην μεγάλη συλλογή μας θα βρεις παπούτσια Reebok Club C ανδρικά και γυναικεία τα οποία θα τονίσουν το ρετρό στυλ σου. Αυτό που ξεχωρίζει τα sneakers Reebok Club C είναι η low cut κομψή κατασκευή τους καθώς και η εξαιρετική άνεση που σου προσφέρουν. Η ενδιάμεση σόλα τους με EVA προσδίδει μέγιστη αντικραδασμική προστασία και μαλακό πάτημα, ενώ η εξωτερική τους σόλα είναι αρκετά ανθεκτική με ενισχυμένη φτέρνα για απαλό πάτημα. Δένουν με κορδόνια για να σου χαρίσουν μια εξατομικευμένη εφαρμογή, ενώ η δερμάτινη ελαστική σύνθεσή τους τα κάνει ακόμα πιο ανθεκτικά. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στα γυναικεία και ανδρικά sneakers Reebok Classics Club C 85, Reebok Classics Club C Double, Reebok Classics Club C 1985, Reebok Classics Club C Revenge και Reebok Club C. Η εφαρμογή των παπουτσιών Reebok Club C είναι κανονική ή άνετη, ανάλογα με το μοντέλο. Για μεγαλύτερη ακρίβεια βέβαια, μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που διαθέτουν.

Με τι μπορώ να συνδυάσω τα παπούτσια Reebok Club C;

Η αλήθεια είναι ότι είναι τόσο κομψά με ένα minimal design, που μπορείς να κάνεις διάφορους συνδυασμούς ολοκληρώνοντας από το casual, sporty μέχρι και το urban style σου. Για το καθημερινό σου στυλ μπορείς να τα συνδυάσεις με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι ή με την αγαπημένη σου τζιν βερμούδα για ένα πιο street style. Για μια athleisure εμφάνιση, μπορείς να τα συνδυάσεις με τον αγαπημένο σου κολάν ή φόρμα, ενώ για σένα που παίζεις τένις μπορείς να τα συνδυάσεις με μια φούστα ( για τις γυναίκες) ή ένα σορτς απογειώνοντας το τενίστικο στυλ σου. Για το urban look σου, μπορείς να συνδυάσεις τα Reebok Club C sneakers σου με το αγαπημένο σου cargo pants ή υφασμάτινο παντελόνι και το πουκάμισό σου. Στη γυναικεία lifestyle εμφάνιση μπορείς να επιλέξεις Reebok Club C γυναικεία παπούτσια με ένα κομψό midi φόρεμα. Οι συνδυασμοί που μπορούν να φορεθούν είναι αμέτρητοι, η επιλογή είναι δική σου! Μπες κι εσύ στην μεγάλη συλλογή μας και επίλεξε Reebok Club C παπούτσια.

Θα βρω Reebok Club C 85 στο Sneaker10;

Answer 1Ανακάλυψε στο Sneaker10.gr, το No1 online sneaker store, παπούτσια Reebok Club C 85 για άνδρες, γυναίκες, παιδιά (αγόρια και κορίτσια) και βρέφη. Βρες τα τελευταία σχέδια με τα πιο premium υλικά και ενίσχυσε την αθλητική συλλογή σου. Τα παπούτσια Reebok Club C 85 είναι ιδανικά τόσο για το casual, όσο και για το sporty style σου.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των Rebook Club C και του Club C 85;

Η διαφορά ανάμεσα στα Rebook Club C και του Club C 85 είναι μικρή. Κύρια διαφορά είναι στο εξωτερικό κομμάτι, τα Reebok Club C 85, διαθέτουν low cut σχεδιασμό και χαμηλότερη εξωτερική σόλα σε σχέση με τα κλασσικά low cut Club C. Ωστόσο και τα δύο παπούτσια είναι εξαιρετικά άνετα και σου προσφέρουν ευελιξία. Τέλος οι μικροδιαφορές τους είναι στο design.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2