Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Χωρητικότητα

περισσότερα... λιγότερα

Θήκη Laptop

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Βιώσιμα Styles

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

20 340

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Ανδρικά Backpacks

από 6
207 styles.
από 6

Ανδρικές Τσάντες

Θέλεις πάντα να κλέβεις τις εντυπώσεις με τις πιο στυλάτες τσάντες και backpacks; Βρες ξεχωριστές τσάντες με μοναδικούς σχεδιασμούς και στυλ και επίλεξε αυτή με την σωστή χωρητικότητα για τις δραστηριότητες σου και αν θέλεις να έχει θήκη laptop ή όχι.
Ανακάλυψε τη συλλογή μας σε ανδρικά σακίδια πλάτης, τσάντες ώμου, τσάντες γυμναστηρίου και τσάντες για άνδρες στο Sneaker10.gr, το No1 online sneaker store και στα καταστήματά μας!

Επίλεξε Την Ιδανική Ανδρική Τσάντα Για Σένα

Για ένα ολοκληρωμένο στυλ και για οργάνωση πρέπει να επιλέξεις την κατάλληλη ανδρική τσάντα που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες σου. Αρχικά μπορείς να διαλέξεις ένα ανδρικό σακίδιο πλάτης, αφού σου προσφέρει ελευθερία κινήσεων και κατανέμει το βάρος σε όλη την πλάτη και όχι μόνο στον έναν ώμο. Ένα ανδρικό backpack είναι λειτουργικό και πρακτικό αφού διαθέτουν χωρητικότητα και μπορείς να το συνδυάσεις σε πολλές περιστάσεις. Για την εργασία σου ή τις σπουδές σου μπορείς να επιλέξεις ένα σακίδιο πλάτης με θήκη για lap top ή tablet. Για τα ταξίδια σου και για τις βόλτες σου επίσης μπορείς να επιλέξεις μια ανδρική τσάντα πλάτης συνδυάζοντάς την είτε με το casual είτε με το urban look σου. Για εσένα που θέλεις μια τσάντα πιο μικρή για να παίρνεις μαζί σου τα απαραίτητα αντικείμενά σου, ιδανική είναι μια ανδρική τσάντα ώμου. Οι τσάντες ώμου για άντρες είναι πρακτικές, με θήκες που οργανώνουν τα πράγματα σου άρτια, ενώ μπορούν να φορεθούν είτε από τον ένα ώμο είτε ως χιαστί. Αυτές τις τσάντες μπορείς να τις συνδυάσεις με το casual, sporty αλλά και urban outfit σου ανάλογα με το συνδυασμό ρούχων που θα επιλέξεις. Για εσένα που θέλεις να έχεις τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό μαζί σου με οργάνωση και στυλ μπορείς να επιλέξεις μια ανδρική τσάντα γυμναστηρίου. Στις τσάντες γυμναστηρίου μπορείς να αποθηκεύσεις τα αθλητικά σου παπούτσια, τις σαγιονάρες και τις πετσέτες για το ντουζ σου στο γυμναστήριο, το αποσμητικό σου, τα γάντια σου και πολλά άλλα. Μπορείς να τις βρεις σε διάφορα μεγέθη ανάλογα με τις ανάγκες σου, το μόνο σίγουρο ότι θα σου εξασφαλίσουν μοναδική άνεση και δεν θα θες να λείπουν από καμία σου προπόνηση.

Επίλεξε Τα Κατάλληλα Χαρακτηριστικά Για την Τσάντα σου

Όλες οι τσάντες στο site μας είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικά υλικά, έτοιμες να σου προσφέρουν την άνεση που θέλεις. Αρχικά σημαντικό είναι να επιλέξεις το μέγεθος τσάντας που σε εξυπηρετεί. Άλλος ένας παράγοντας είναι οι θήκες που περιέχει κάθε τσάντα, εάν θέλεις να κουβαλάς μαζί σου πολλά μικρά αντικείμενα καλό θα ήταν να επιλέξεις μια τσάντα ανδρική με πολλαπλές θήκες, με ξεχωριστές θήκες και με θήκες που κλείνουν με φερμουάρ. Φυσικά πολύ σημαντικό είναι να βρεις την εφαρμογή που θέλεις πάνω σου. Για την εφαρμογή ρόλο παίζουν και οι ιμάντες, εάν είναι ρυθμιζόμενοι τότε επιλέξεις εσύ την εφαρμογή που θέλεις. Τέλος πρέπει να επιλέξεις μια τσάντα ανδρική που θα ταιριάζει στις προτιμήσεις σου, με έντονο ή διακριτικό design, με έντονο λογότυπο ή minimal λογότυπο με την οποία θα νιώθεις ότι ολοκληρώνει άψογα το στυλ σου.

Διάλεξε Top Ανδρικές Τσάντες στο Κορυφαίο Store!

Η επιλογή ανδρικών τσαντών είναι πολύ σημαντική. Βρες την δική σου ανδρική τσάντα μέσα από τα Top Brands όπως FJALLRAVEN, Nike, adidas Originals, Tommy Jeans, Vans, Reebok Classics, THE NORTH FACE, Puma, Alpha Industries, Carhartt WIP, Dickies, Fila Heritage και πολλά άλλα, σε μοναδικά χρώματα όπως άσπρο, γκρι, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μπεζ, μπλε, μωβ, πορτοκαλί, πράσινο, χακί, ροζ, πολύχρωμο και πολλά άλλα μόνο στο No1 online sneaker store, Sneaker10.gr, σε Hot Τιμές & Super Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2