Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

49 190

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

New Balance

από 2
72 styles.
από 2

Τι New Balance Sneakers και Παπούτσια θα βρω στο Sneaker10;

H New Balance, ξεκίνησε τη δημιουργία παπουτσιών ειδικά για αθλητές. Πλέον είναι ένα από τα κορυφαία Brands στο Sport & Casual στιλ, ακολουθώντας πιστά το minimal design από το μοντέλο 420 μέχρι και το 574! Βρες τώρα New Balance παπούτσια ανδρικά, γυναικεία και παιδικά μέσα από την μεγάλη γκάμα μας, σε μοναδικά σχέδια και χρώματα όπως άσπρο, γκρι, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μπεζ, μπλε, πολύχρωμο, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ, χακί και πολλά άλλα, στο Sneaker10.gr, το No1 online sneaker store, σε Hot Τιμές & Super Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής! Ανακάλυψε κορυφαίες συλλογές όπως τα New Balance 574, τα New Balance 327, τα New Balance 57/40, τα New Balance 530, τα New Balance 2002 και πολλές άλλες exclusive collections!

Ποια είναι η Ιστορία της New Balance;

H New Balance ιδρύθηκε το 1906 ως «New Balance Arch Support Company» από τον Βρετανό William J. Riley. Έως το 1950, αθλητές ζητούσαν custom made σχέδια με την υπογραφή της New Balance. Το 1960 έγινε γνωστό το πρώτο running παπούτσι, με το όνομα «Trackster» που έχει αφήσει έως και σήμερα το στίγμα του.
Στη συνέχεια, το 1972 ο Ελληνοαμερικανός Jim Davis, γνωστός ως ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αθλητικών υποδημάτων στον κόσμο, επέλεξε να εξαγοράσει την εταίρα την ημέρα του Μαραθώνιου της Βοστώνης. Τέσσερα χρόνια αργότερα, η New Balance έκανε «πάταγο» κι έγινε παγκοσμίως ξακουστή. Περίπου 320 συλλεκτικά σχέδια παπουτσιών κατείχαν την 1η θέση σε κάθε New Release Running Περιοδικό, διεκδικώντας πολλαπλά βραβεία. Από τη μια, ο Jim επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη τόσο της εξυπηρέτησης όσο και της ποιότητας των ίδιων των παπουτσιών. H σύζυγός του Anne, έξι χρόνια μετά, ξεκίνησε να αναπτύσσει την κουλτούρα της New Balance, δημιουργώντας ένα ευχάριστο κλίμα τόσο για τους εργαζομένους όσο και το κοινό της.
Δεν άργησε να μπει στη «λίστα» των Top Brands, καθώς στις αρχές του ’80, τόσο οι πωλήσεις όσο και η σειρά των προϊόντων ξεκίνησαν να διαθέτουν ακόμα περισσότερη τεχνολογία καθώς και υλικά πρώτης ποιότητας. Το κοινό γινόταν ολοένα και πιο πιστό τη New Balance, με αποτέλεσμα η ίδια να διευρύνει τα σχέδιά της.
Το 2015 η εταιρία, υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Liverpool. Αυτό οδήγησε την εταιρία σε μια ακόμα υψηλότερη θέση, υπογράφοντας πολλές συνεργασίες τόσο με αθλητές όσο και με lifestyle influencers.
Ο συνδυασμός της άριστης ποιότητας και τεχνολογίας που χαρακτηρίζουν την κάθε συλλογή ξεχωριστά, καθώς και το αξεπέραστο στυλ που σε κάθε design, πηγαίνει την απόδοση κάθε αθλητή σε next-level. Εκτός όμως από το sporty style η New Balance έχει αμέτρητες επιλογές για τα πιο casual outfits.
Συλλογές όπως η New Balance 574, New Balance 997 & 997H και η New Balance 373, 327 είναι από τις πιο αγαπημένες επιλογές του κόσμου, αφού συνδυάζουν άνεση και στυλ.

Τι στιλ σε Sneaker και Παπούτσια New Balance θα βρω στο Sneaker10;

Τα παπούτσια New Balance υπογράφουν το δικό τους στυλ στο χώρο των υποδημάτων, το οποίο είναι μοναδικό. Συνδυάζουν το sporty με το casual look με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να φορεθούν σε κάθε δραστηριότητα. Μπορείς να τα φορέσεις στην δουλειά σου, στις καθημερινές δραστηριότητές σου, στις βόλτες σου και στις αθλητικές σου δραστηριότητες. Κάθε ζευγάρι υπογράφεται με λογότυπο της εταιρείας στα πλαϊνά, ενώ ο σχεδιασμός τους και εξωτερική τους σόλα ξεχωρίζει σε σχέση με τα υπόλοιπα παπούτσια. Αυτό που τα απογειώνει περισσότερο είναι ο συνδυασμός των χρωμάτων που επιλέγονται σε κάθε ζευγάρι, καλύπτοντας όλα τα στυλ. Στο site μας θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά New Balance παπούτσια για αθλήματα όπως running, trail, μπάσκετ, αλλά και sneakers New Balance για να απογειώσεις το casual στυλ σου!

Τι Χαρακτηριστικά & Τεχνολογίες διαθέτουν τα New Balance Παπούτσια;

Τα παπούτσια New Balance πέρα από το μοναδικό τους στυλ ξεχωρίζουν για τις τεχνολογίες που διαθέτουν. Αρχικά το άνω μέρος αποτελείται από premium σουέτ, ενώ κάποια διαθέτουν με τμήματα mesh για απόλυτη διαπνοή και με δερμάτινη σύνθεση όπως τα New Balance 2002. Όσον αφορά τις τεχνολογίες διαθέτουν ενδιάμεση σόλα αφρού EVA για αντικραδασμική προστασία και εξωτερική σόλα από καουτσούκ υψηλής ποιότητας για ανθεκτικότητα και μαλακό πάτημα. Άλλα μοντέλα παπουτσιών New Balance διαθέτουν ENCAP® τεχνολογία στην ενδιάμεση σόλα για υποστήριξη και αντοχή, ενώ κάποια άλλα τεχνολογία ABZORB στη φτέρνα για προστασία και ανθεκτικότητα στη φθορά. Μερικά πιο σύγχρονα μοντέλα περιέχουν στην εξωτερική σόλα N-ergy για ακόμη μεγαλύτερη απορρόφηση κραδασμών και ενίσχυση μεταταρσίου με τεχνολογία Stability Web. Το κλείσιμο τους είναι με κορδόνια ενώ στα παιδικά μεγέθη θα βρεις New Balance που κλείνουν με σκριτς σκρατς (velcro κλείσιμο).

Πως να επιλέξω την κατάλληλη εφαρμογή στα New Balance Παπούτσια;

Η εφαρμογή διαφέρει ανάλογα το μοντέλο που θα επιλέξεις, σε κανονική και σε στενή.
Για μεγαλύτερη ακρίβεια στην κατάλληλη επιλογή μεγέθους μπορείς να συμβουλευτείς τις μετρήσεις από τον οδηγό μεγεθών στο site μας ή μπορείς επισκεφτείς κάποιο φυσικό μας κατάστημα για να τα δοκιμάσεις. Σε περίπτωση που τα παραγγείλεις στο χώρο σου και το νούμερο δεν σε εξυπηρετεί, έχεις την δυνατότητα δωρεάν επιστροφής.

Ποιες TOP New Balance Collections θα βρω στο Sneaker10;

Στο Sneaker10.gr θα βρεις ξεχωριστές New Balance συλλογές σε Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά μεγέθη και στιλ για κάθε σου δραστηριότητα. Ανακάλυψε exclusive και all-time classic collections σε πολλά διαφορετικά σχέδια και χρώματα και επίλεξε το colorway που δεν θα κάνει απλά level-up το στιλ σου, αλλά θα σου χαρίσει μοναδικά looks και outfits όπου κι αν είσαι! Ανακάλυψε κορυφαίες συλλογές όπως τα New Balance 574, τα New Balance 327, τα New Balance 57/40, τα New Balance 530, τα New Balance 2002 και πολλές άλλες exclusive collections!

New Balance 57/40 New Balance 327 New Balance 574 New Balance 997 New Balance 2002 New Balance 725 New Balance 530 New Balance 9060 New Balance 650

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2