Τιμή

49 110

Manufacturers

Discount

0 % 55 %

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

New Balance 574 Sneakers

17 styles.

New Balance 574 Sneakers

Η collection New Balance 574 ξεκίνησε ως παπούτσι τρεξίματος το 1988 κι εξελίχτηκε σε ένα από τα πιο αγαπημένα sneakers παγκοσμίως! Ανακάλυψε τη συλλογή New Balance 574 για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, σε Μοναδικές Τιμές & Απίστευτες Προσφορές, μόνο στο No 1 online sneaker store + στα καταστήματα Sneaker 10!

Η Φιλοσοφία Τους

Το 1988 η New Balance εμπνεύστηκε από δύο εικονικά sneakers της για να δημιουργήσει το 574. Παρόλο που δεν στόχευσαν στη διαφήμιση του νέου αυτού παπουτσιού, δεν άργησε να γίνει αγαπημένη επιλογή. Αν και αρχικά δημιουργήθηκε ως running παπούτσι, σήμερα φοριέται ως το πλέον καθημερινό παπούτσι που θα ταιριάξει με κάθε εμφάνιση. Το 574 κουβαλά περισσότερα από 30 χρόνια ιστορίας και εμβληματικής πλέον παρουσίας στο χώρο των sneaker. Η κλασική σειρά που έχει συνδέσει το όνομά της με το brand της New Balance αποτελεί διαχρονικά μια επιλογή που ξεχωρίζει.

Τα Χαρακτηριστικά Που τα Ξεχωρίζουν

Τα παπούτσια New Balance 574 εξασφαλίζουν άνεση σε κάθε βήμα χάρη στην ενδιάμεση σόλα από αφρό EVA και την τεχνολογία ENCAP® που προσφέρει υποστήριξη και αντοχή. Η εξωτερική τους σόλα είναι ανθεκτική από καουτσούκ για ευελιξία και μαλακό πάτημα. Δένουν με κορδόνια προσφέροντάς σου σταθερότητα και άνεση καθώς σου επιτρέπει να τα δέσεις όσο σφιχτά θέλεις εσύ. Για τους μικρούς μας φίλους θα βρεις παιδικά New Balance 574 με βέλκρο (σκριτς σκρατς) κλείσιμο που υπόσχεται απόλυτη σταθερότητα και τέλεια εφαρμογή κατά την διάρκεια του παιχνιδιού! Άλλο ένα χαρακτηριστικό που τα ξεχωρίζει είναι το design τους από σουέτ άνω μέρος.

Το Στυλ Που Σου Χαρίζουν & η Εφαρμογή Τους

Τα New Balance 574 sport τονίζουν το sporty style σου, συνεπώς είναι κατάλληλα για τον περίπατο σου. Όμως πέρα από το sporty style προσδίδουν στο outfit σου τα New Balance 574 vintage στυλ που σε κάνει να ξεχωρίζεις. Μπορείς να τα συνδυάσεις κάθε στιγμή της ημέρας διατηρώντας μοναδική άνεση στα πόδια σου. Είτε θες New balance 574 γυναικεία είτε New Balance 574 ανδρικά, παιδικά ή βρεφικά θα τα βρεις σε μοναδικά χρώματα όπως γκρι, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μπλε, ροζ, κόκκινο και πολλά άλλα. Η εφαρμογή τους είναι κανονική, ενώ σε κάποια μοντέλα είναι στενή. Για μεγαλύτερη ακρίβεια μπορείς να τα δοκιμάσεις σε κάποιο φυσικό μας κατάστημα ή μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που διαθέτουν. Αν τα παραγγείλεις στο χώρο σου και το νούμερο δεν σε εξυπηρετεί, κανένα πρόβλημα, έχεις την δυνατότητα δωρεάν επιστροφής.

Φρόντισε τα New Balance Σου

Τα New Balance 574 χρειάζονται προσοχή στον καθαρισμό. Δεν ενδύκνειται η χρήση πλυντηρίου ή στεγνωτηρίου. Για την ακρίβεια μπορείς να τα καθαρίσεις με ειδική βούρτσα ή με ειδικά πανάκια ή ταμπλέτες που ενδύκνειται για σουέτ ύφασμα. Εάν δεν διαθέτεις τα δικά σου κατάλληλα καθαριστικά για τα New Balance σου, μπορείς να επιλέξεις από το site μας τα must καθαριστικά προϊόντα για τα παπούτσια σου.

Διάλεξε Top New Balance 574 Παπούτσια στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε την μεγάλη συλλογή παπουτσιών New Balance 574 σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά, για αγόρι, για κορίτσι και βρεφικά νούμερα και σχέδια, στο No1 online sneaker store, Sneaker10.gr, σε Hot Τιμές & Super Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2