Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

38 94

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Birkenstock Σανδάλια και Παντόφλες

17 styles.

Birkenstock, Ανδρικά, Γυναικεία και Παδικά Σανδάλια και Παντόφλες

Θέλεις να περπατάς λες και πατάς στα σύννεφα, χωρίς να χάνεις ταυτόχρονα το στυλ σου; Τότε επίλεξε ανάμεσα σε σανδάλια, σαγιονάρες, παντόφλες & slides Birkenstock σε ανδρικά, γυναικεία &παιδικά μεγέθη. Τα Birkenstock σανδάλια είναι ανατομικά και κατασκευασμένα με γνώμονα την άνεση. Βρες Birkenstock μέσα από δημοφιλής συλλογές όπως Birkenstock Arizona, Birkenstock Milano και άλλα. Ακόμα το σκέφτεσαι; Διάλεξε τα ιδανικά Birkenstock που σου ταιριάζουν μόνο στο Sneaker.gr, το No1 online sneaker store!

Τι Birkenstock σανδάλια και πέδιλα θα βρω στο Sneaker10;

Στο Sneaker10.gr, θα βρεις πέδιλα και σανδάλια που είναι ιδανικά για τις εξορμήσεις σου αλλά και για την πλαζ. Τα Birkenstock πέδιλα και σανδάλια, είναι ιδανικά για το casual & το lifestyle σου.

Θα βρω γυναικεία και ανδρικά Birkenstock;

Ανακάλυψε γυναικεία και ανδρικά Birkenstock παντόφλες, σανδάλια και πέδιλα μέσα απο το Sneaker10.gr. Θα βρεις Birkenstock ανδρικά και γυναικεία styles σε μια ποικιλία χρωμάτων σε μοντέρνα και elegant σχέδια.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των Birkenstock που τα ξεχωρίζουν;

Αυτό που κάνει τα Birkenstock να ξεχωρίζουν είναι η premium κατασκευή τους και η άνεση που προσδίδουν όταν τα φοράς. Ξεχωρίζουν για το design τους και τον σχεδιασμό τους και για το πόσο εύκολα συνδυάζονται με το style σου που το ολοκληρώνουν.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα στα Birkenstock;

Τα Birkenstock είναι must have για την συλλογή σου. Τα πλεονεκτήματά τους είναι η ανατομική κατασκευή τους και η αντικραδασμική προστασία που προσδίδουν στα πόδια σου, προστατεύοντάς τα.

Πως να επιλέξω το σωστό μέγεθος για τα Birkenstock παντόφλες;

Για να επιλέξεις το σωστό μέγεθος στις Birkenstock παντόφλες, μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών, κάνοντας τις κατάλληλες μετρήσεις. Οι Birkenstock παντόφλες διαθέτουν συνήθως κανονική εφαρμογή. Ωστόσο σε περίπτωση που υπάρχει αστοχία στο μέγεθος, μπορείς να κάνεις την αλλαγή εντελώς δωρεάν.

Πως να καθαρίσω σωστά τα δερμάτινα σανδάλια Birkenstock;

Για να καθαρίσεις σωστά τα δερμάτινα σανδάλια Birkenstock, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα ειδικό καθαριστικό μαντιλάκι ή ένα ήπιο καθαριστικό σαπούνι αφήνοντάς τα να στεγνώσουν φυσικά. Για εσένα που θέλεις εξειδικευμένη περιποίηση, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ειδικά καθαριστικά προϊόντα παπουτσιών, τα οποία θα βρεις στο Sneaker10.gr.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2