Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

10 75

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Ανδρικά Τσαντάκια Μέσης

από 2
69 styles.
από 2

Ανδρικές Τσάντες Μέσης

Τις τελευταίες σεζόν οι Τσάντες Μέσης ή αλλιώς «Bum Bags» είναι από τις πιο hot τάσεις! Στο Sneaker10.gr θα βρεις μια πλούσια γκάμα από Τσαντάκια Μέσης, σε τολμηρά colorways, με prints ή χωρίς και με την υπογραφή των πιο αγαπημένων Brands!

Επίλεξε τη δική σου Ανδρική Τσάντα Μέσης μέσα από επώνυμα Brands όπως adidas, Nike, Vans, Carhartt WIP, Reebok Classics, Tommy Jeans και πολλά άλλα μόνο στο Sneaker10.gr, το No1 online sneaker store και στα καταστήματα μας!

Επίλεξε Την Κατάλληλη Ανδρική Τσάντα Μέσης

Οι ανδρικές τσάντες μέσης είναι ιδανικές για να ολοκληρώσουν το look σου, ενώ ταυτόχρονα είναι πρακτικές επιτρέποντας να κουβαλάς τον εξοπλισμό σου και να έχεις τα χέρια σου ελεύθερα. Για την καθημερινότητά σου μπορείς να επιλέξεις μια τσάντα μπανάνα σε μεγάλο μέγεθος για να κουβαλάς μαζί σου όλα τα απαραίτητα. Από την άλλη για το trail σου κατάλληλη είναι μια ανδρική τσάντα ζώνη μέσης σε μικρό μέγεθος η οποία δεν θα σου προσδίδει έξτρα βάρος και περιορισμό στις κινήσεις σου, ενώ θα σου επιτρέπει να κουβαλάς μαζί σου ότι χρειάζεσαι. Επίσης για την βόλτα σου που θέλεις μια μίνιμαλ εμφάνιση, μπορείς να επιλέξεις μια ανδρική τσάντα μπανάνα σε μεσαίο ή mini μέγεθος. Η τσάντα μέσης για άνδρες μπορεί να κερδίσει τις εντυπώσεις καθώς μπορεί να συνδυαστεί από το casual, sporty μέχρι και το lifestyle σου. Στο Sneaker10 μπορείς να βρεις αυτή που σου ταιριάζει.

Πως Μπορώ να Συνδυάσω την Τσάντα Μέσης;

Μια ανδρική τσάντα μέσης, μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους. Μπορεί να φορεθεί περιμετρικά γύρω από την μέση, μπορεί όμως να φορεθεί ως χιαστί. Στην καθημερινότητά σου μπορείς να την συνδυάσεις με το αγαπημένο σου μπλου τζιν ή με την αγαπημένη σου βερμούδα. Τις μέρες που θέλεις να αθληθείς, μπορείς να επιλέξεις ένα ανδρικό τσαντάκι μέσης με το κολάν, την φόρμα ή την βερμούδα που σου παρέχει απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Για ένα κομψό look στις lifestyle εμφανίσεις σου, μπορείς να συνδυάσεις την ανδρική τσάντα μέσης σου με το αγαπημένο σου παντελόνι σε συνδυασμό με το αγαπημένο σου Polo T-shirt ή πουκάμισο. Όποια στιγμή κι αν επιλέξεις να σε συνοδεύσει, θυμήσου ότι είναι βασικό να ταιριάζει με το στυλ σου και να ρυθμίσεις το λουρί σύμφωνα με τις ανάγκες σου.

Τι να Προσέξω για την Αγορά μιας Ανδρικής Τσάντας Μέσης;

Μια ανδρική μπανάνα μπορεί να σε εξυπηρετήσει ανάλογα με τις ανάγκες σου. Για εσένα που είσαι πρακτικός τύπος, μπορείς να επιλέξεις ένα τσαντάκι μέσης με πολλαπλές θήκες, ούτως ώστε να έχεις την απόλυτη οργάνωση. Για εσένα που είσαι αθλητικός τύπος μπορείς να επιλέξεις μια mini τσάντα μέσης με κρυφές θήκες, έτσι ώστε να κάνεις το running σου ή το trail σου ξέγνοιαστος. Τέλος για εσένα που θέλεις να έχεις εύκολη πρόσβαση στα πράγματά σου έχοντας τα μαζί, τότε ιδανικό είναι ένα ανδρικό τσαντάκι μέσης με ενιαίες θήκες ή με ελάχιστες θήκες. Συμβουλή: Εάν σου αρέσει το εκκεντρικό στυλ τότε ιδανική είναι μια τσάντα μέσης με έντονα χρώματα ή έντονο λογότυπο, ενώ εάν θέλεις ένα κλασσικό κομψό στυλ τότε μπορείς να συνδυάσεις γήινους, σκουρόχρωμους ή ανοιχτόχρωμους και μονόχρωμους τόνους.

Επίλεξε Ανδρικές Τσάντες Μέσης μέσα από το Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε μια μεγάλη συλλογή σε ανδρικά τσαντάκια μέσης από το No1 Sneaker Store αλλά και μέσα από μοναδικά χρώματα όπως πολύχρωμο, χακί, μαύρο, μπλε, πράσινο, μωβ, καφέ, μπεζ, γκρι, κόκκινο, ροζ, πορτοκαλί, κίτρινο, άσπρο και πολλά άλλα και μέσα από τα Top Brands όπως Nike, adidas Originals, Carhartt WIP, Tommy Jeans, Vans, Reebok Classics, THE NORTH FACE, Alpha Industries, Champion Reverse Weave, Dickies, Fila Heritage, FJALLRAVEN, Herschel, Invicta, Napapijri, Obey, Sprayground, Timberland και πολλά άλλα, μόνο στο No1 online sneaker store, Sneaker10.gr, σε Hot Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2