Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

65 140

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Air Jordan 1 Sneakers

20 styles.

Τι Air Jordan 1 Sneakers και Παπούτσια θα βρω στο Sneaker10;

Ανακάλυψε και εσύ την πλούσια συλλογή σε Air Jordan 1 sneakers για άνδρες, γυναίκες, παιδιά (για αγόρια και κορίτσια) αλλά και για βρέφη. Τα sneakers Air Jordan 1 ξεχωρίζουν για τις premium υφές του και τα υλικά που είναι κατασκευασμένα. Στο Sneaker10.gr, το No1 online sneaker store θα βρεις Air Jordan 1 παπούτσια με δερμάτινο άνω μέρος, σουέτ ή συνθετικό από μείγμα υλικών. Βρες Air Jordan 1 sneakers σε high top ή low cut σχεδιασμό με κορδόνια ή με σκρατς για τους μικρότερους φίλους μας και με μοντέρνο σχεδιασμό. Μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων και μοτίβων συνοδεύει τα sneakers Air Jordan 1 κάνοντάς σε να κάνεις upgrade στο στυλ σου. Βρες τώρα sneakers και παπούτσια Air Jordan, Air Jordan 1, Air Jordan 1 mid, Air Jordan 1 low, Air Jordan 11, Air Jordan 13 retro σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά μεγέθη σε μοναδικά χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, γκρι, μπεζ, μπλε, κόκκινο, ροζ, πολύχρωμο και πολλά άλλα μόνο στο No1 online sneaker store, Sneaker10.gr, σε Hot Τιμές & Super Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Ποια είναι η Ιστορία των Air Jordan 1;

Το Air Jordan 1 έκανε το ντεμπούτο του στο λιανικό εμπόριο στα τέλη Μαρτίου του 1985 για τον πρωταθλητή του NBA Μάικλ Τζόρνταν. Σχεδιάστηκε από τον Peter C. Moore και συνδυάστηκε από στοιχεία άλλων παπουτσιών Nike. Τα Air Jordan είναι ένα ετήσιο σετ αθλητικών παπουτσιών που κυκλοφορεί από τη Brand Jordan, θυγατρική της NIKE, Inc. Ο Michael Jordan φόρεσε τα Air Jordan 1s το 1984 και το 1985. Τα επόμενα χρόνια κυκλοφόρησαν και άλλα χρώματα του μοντέλου με διαφορετικές παραλλαγές. Μετά την πρώτη δεκαετία του '80, το Jordan 1 ξεκίνησε τη ρετρό εποχή το 1994, μετά την αποχώρηση του Jordan από το μπάσκετ. Τα Air Jordan είναι δημοφιλή λόγω της επίδρασης που είχε ο Michael Jordan στο παιχνίδι του μπάσκετ και του κλασικού σχεδιασμού, που είχε επίσης τεράστιο αντίκτυπο στον κόσμο των sneaker με την αισθητική τους. Το Air Jordan 1 ήταν το πρώτο μπασκετικό sneaker που ξεπέρασε το μπάσκετ ενώ ήταν ακόμα καινούργιο. Η δημοτικότητα του Jordan οφείλεται στο ότι προσφέρει ένα συγκεκριμένο επίπεδο αποκλειστικότητας, ασύγκριτο με άλλα υποδήματα του τύπου του. Αυτά τα παπούτσια κατασκευάζονται με υλικά εξαιρετικά υψηλής ποιότητας, όπως δέρμα μοσχαριού και ανώτερο δέρμα. Με αυτά τα υλικά που χρησιμοποιούνται για να δημιουργείται μια αίσθηση ανθεκτικότητας. Αυτά τα παπούτσια μπάσκετ Air Jordan είναι πολύ άνετα στη χρήση, αναφέρουν πολλοί χρήστες. Οι περισσότεροι χρήστες τα συνιστούν ανεπιφύλακτα χάρη στην τόση πρόσφυση.

Τι Γυναικεία Air Jordan 1 θα βρω στο Sneaker10;

Γυναικεία Air Jordan 1 παπούτσια και μποτάκια σε περιμένουν στο Sneaker10.gr, το No1 online sneaker store για μοναδικές εμφανίσεις. Τα γυναικεία Air Jordan 1 παπούτσια είναι ιδανικά για εσένα που επιζητάς άνεση και μαλακό πάτημα, κρατώντας τα πόδια σου προστατευμένα με τις τεχνολογίες που διαθέτουν όπως αντικραδασμική προστασία και πρόσφυση. Μπορείς να φορέσεις τα Air Jordan 1 γυναικεία παπούτσια με το αγαπημένο σου κολάν για μια αθλητική εμφάνιση ή σορτς για μια casual. Ωστόσο για το lifestyle σου μπορείς να φορέσεις τα γυναικεία Air Jordan 1 sneakers με το αγαπημένο σου φόρεμα ή φούστα για ένα μοντέρνο στυλ. Η επιλογή είναι δική σου.

Έχει Nike Air Jordan 1 Ανδρικά στο Sneaker10.gr;

Στο Sneaker10.gr θα βρεις κορυφαία ανδρικά μποτάκια Nike Air Jordan 1 που είναι έτοιμα να σε συνοδεύσουν σε κάθε περίστασή σου χωρίς να στερούν στιγμή από την άνεσή σου. Για ένα καθημερινό στυλ μπορείς να συνδυάσεις τα Air Jordan 1 με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι ενώ για να αναδείξεις το street style σου μπορείς να τα συνδυάσεις με το cargo παντελόνι σου ή την ανδρική σου βερμούδα. Τα ανδρικά παπούτσια Nike Air Jordan 1 μπορείς να τα συνδυάσεις άψογα και στο athleisure style σου με την πιο cozy φόρμα σου για να έχεις άνεση πάντα και παντού.

Υπάρχουν διαθέσιμα Air Jordan 1 Παιδικά;

Για ένα στυλ παιδικό γεμάτο μόδα, δεν μπορούν να λείπουν από την συλλογή των μικρών μας φίλων τα Air Jordan 1 παιδικά παπούτσια. Ανακάλυψε μέσα από την hot συλλογή μας μποτάκια, παπούτσια και sneakers Air Jordan 1 παιδικά για ατελείωτο παιχνίδι. Στην συλλογή μας θα βρεις ακόμα και Air Jordan 1 βρεφικά παπούτσια για fashion icon από κούνια. Το βήμα των παιδιών σου πλέον αποκτά άλλο αέρα, γίνεται ανάλαφρο και μαλακό χάρη στις τεχνολογίες που διαθέτουν και οι μικροί μας φίλοι θα ξετρελαθούν. Βρες σήμερα κιόλας το ιδανικό ζευγάρι σε Air Jordan 1 παιδικά παπούτσια.

Τι Air Jordan 1 Sneakers και Παπούτσια θα βρω στο Sneaker10;

Στο Sneaker10.gr θα βρεις τα πιο μοντέρνα και άνετα Air Jordan 1 παπούτσια, μποτάκια και sneakers στα πιο νέα και κομψά σχέδια και στα πιο μοναδικά χρώματα και σε Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά μεγέθη. Θα βρεις Air Jordan 1 sneakers με low, high και mid cut σχεδιασμό. Θα βρεις Air Jordan 1 παπούτσια με κορδόνια που σου παρέχουν εξατομικευμένη εφαρμογή ή με σκρατς για εύκολη και σταθερή εφαρμογή, η επιλογή είναι δική σου.

Τι κατασκευαστικά χαρακτηριστικά έχουν τα Air Jordan 1 Sneakers;

Τα Air Jordan τα κλασσικά είναι κατασκευασμένα από δερμάτινο άνω μέρος με κανονική εφαρμογή. Τα πιο σύγχρονα μοντέλα όπως Jordan Air 13 σε σχέση με τα Air Jordan 1 (Air Jordan 1 Mid, Air Jordan 1 High, Air Jordan 1 Low ) και τα Air Jordan 11, είναι κατασκευασμένα από premium Suede ύφασμα με ανάγλυφο μοτίβο στα πλάγια και το πίσω μέρος. Πέρα από τον σχεδιασμό τους προσφέρουν μέγιστη άνεση στους παίκτες αφού διαθέτουν σόλα από καουτσούκ για αντικραδασμική προστασία και απόσβεση των προσκρούσεων, αερισμό του ποδιού για απόλυτη διαπνοή, εξωτερική σόλα από συμπαγές καουτσούκ για πρόσφυση και μονάδα αερόσολας για ελαφρύ πάτημα. Όλα τα μοντέλα δένουν με κορδόνια για άψογη εφαρμογή και σταθερότητα.

Τι Εφαρμογή έχουν τα Air Jordan 1;

Η εφαρμογή των Air Jordan 1 παπουτσιών είναι κανονική με άνετη αίσθηση για ακρίβεια στο νούμερο. Νιώθεις τα πόδια σου ανάλαφρα και είναι κατάλληλα για μπασκετικές εμφανίσεις. Εάν έχεις φυσικά αμφιβολία στο νούμερο, μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών, από τις μετρήσεις που δίνονται. Μπορείς φυσικά να πας σε κάποιο φυσικό μας κατάστημα να τα δοκιμάσεις ή να τα δοκιμάσεις στον χώρο σου με δωρεάν δυνατότητα επιστροφής.

Θα βρω Air Jordan 1 Mid στο Sneaker10.gr;

Ανακάλυψε παπούτσια και μποτάκια Air Jordan 1 Mid για άνδρες, γυναίκες, παιδιά ( για αγόρια και κορίτσια) αλλά και βρεφικά. Τα Air Jordan 1 Mid sneakers ξεχωρίζουν για την premium κατασκευή τους αλλά και για τις τεχνολογίες που τα συνοδεύουν όπως, προστασία Zoom Air που είναι τοποθετημένη στην φτέρνα και παρέχει υψηλή απόκριση πιο κοντά στο πόδι. Βρες μποτάκια, sneakers και παπούτσια Air Jordan 1 Mid σε μοντέρνα χρώματα και σχέδια που θα κάνουν τα βλέμματα να πέσουν πάνω σου!

Έχει Air Jordan 1 Low το Sneaker10.gr;

Βρες Air Jordan 1 Low sneakers, μποτάκια και παπούτσια στο sneaker10.gr και δημιούργησε τον δικό σου fashion συνδυασμό. Τα παπούτσια Air Jordan 1 Low θα τα βρεις σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά styles και είναι έτοιμα να σου προσφέρουν το στυλ και την άνεση που χρειάζεσαι. Τα Air Jordan 1 Low μποτάκια και παπούτσια μπορείς να τα φορέσεις στις αθλητικές σου δραστηριότητες, στο καθημερινό σου στυλ αλλά και σε μια urban εμφάνιση. Βρες το ιδανικό ζευγάρι παπουτσιών Air Jordan 1 Low και ανέτρεψε την μόδα.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των Jordan 1 Low OG και των Jordan 1 Low SE;

Τα Air Jordan 1 έκαναν πρώτη φορά την εμφάνισή τους το 1985. Έκτοτε ακολούθησαν πολλές εκδοχές οπως τα Jordan 1 Low OG και τα Jordan 1 Low SE. Ποιές είναι οι διαφορές όμως των Jordan 1 Low OG και των Jordan 1 Low SE; Αρχικά το AJ1 Low OG είναι παπούτσια που προσαρμόζουν το στιλ τους για να αναδείξουν τα ρετρό τους στοιχεία, όπως το προσεγμένο λογότυπο στη φτέρνα και το λογότυπο Nike Air το οποίο αντικαθιστά το σήμα Jumpman που χρησιμοποιείται στις πιο πρόσφατες εκδοχές. Το OG στα Jordan 1 Low OG σημαίνει το originals. Από την άλλη τα Jordan 1 Low SE είναι μια ανανεωμένη έκδοση με ποικιλία χρωμάτων που προσφέρει μια ανανεωμένη εμφάνιση με elegant πινελιές. Το SE στα παπούτσια Jordan 1 Low SE σημαίνει special edition, είναι παπούτσια που δεν πρέπει να χάσεις από την συλλογή σου.

Ποιο είναι το καλύτερο μέγεθος για τα Jordan 1 Low;

Για να διαλέξεις το καλύτερο μέγεθος στα Jordan 1 Low, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τον οδηγό μεγεθών που διαθέτει κάθε παπούτσι Jordan 1 Low. Αφού μετρήσεις τα εκατοστά του ποδιού σου, κάνε τις αντιστοιχίες με τα μεγέθη και βρες το ιδανικό μέγεθος στα Jordan 1 Low παπούτσια.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2