Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

7 55

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Crep Καθαριστικά

23 styles.

Crep Καθαριστικά

H Crep σου εξασφαλίζει, μέσα από τη συλλογή με τα καθαριστικά της, ο,τι χρειάζεσαι για να δείχνουν τα sneakers σου σαν καινούργια. Εξαφάνισε τους λεκέδες πάνω από τα παπούτσια σου, όποιο και αν είναι το υλικό που έχουν κατασκευαστεί και κυριάρχησε για άλλη μια φορά στις street-style εμφανίσεις σου!

Λίγα Λόγια Για Την Crep

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι η φροντίδα και η περιποίηση των παπουτσιών και φυσικά η καθαριότητά τους. Έχοντας κερδίσει τη 2η θέση στο The Sunday Times Fast Track 100 ως την ταχύτερα αναπτυσσόμενη ανεξάρτητη εταιρεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και το ταχύτερα αναπτυσσόμενο σήμα της μόδας από την The Financial Times, το Crep Protect είναι τώρα ένα οικιακό όνομα που κάθεται με καταναλωτές και λιανοπωλητές σε 52 χώρες. Το Crep Protect είναι η μεγαλύτερη μάρκα φροντίδας πάνινα παπούτσια παγκοσμίως.

Ποιο Είναι το Κατάλληλο Καθαριστικό Παπουτσιών

Τα παπούτσια λόγω της κατασκευής τους καταπονούνται περισσότερο από κάθε τι άλλο κατά την χρήση τους. Ειδικότερα τον χειμώνα λόγω των καιρικών συνθηκών η περιποίησή τους γίνεται απαραίτητη για μια όμορφη και προσεγμένη εμφάνιση. Μπορείς να επιλέξεις το spray crep protect το οποίο απομακρύνει τους υγρούς λεκέδες και προστατεύει το παπούτσι από την εισχώρηση νερού καθώς και άλλων υγρών που μπορούν να το επιβαρύνουν. Η χρήση του σπρέι είναι πολύ εύκολη, αφού απλά ψεκάζεις και διατηρούνται τα παπούτσια σου προστατευμένα μέχρι και έναν μήνα. Για εσένα που θέλεις να έχεις πάντα μαζί σου ένα καθαριστικό που δεν πιάνει χώρο στην τσάντα σου και δεν προσθέτει βάρος, μπορείς να επιλέξεις τα θαυματουργά μαντηλάκια crep protect wipes. Είναι διπλής όψης με τραχιά πλευρά για σκληρούς λεκέδες και μια μαλακή πλευρά για γενικό καθαρισμό. Επίσης ενδείκνυνται για χρήση σε δέρμα, καμβά, βινύλιο, νάιλον και σε πολλά άλλα υλικά. Άλλο ένα καθαριστικό που είναι εύκολο στην μεταφορά και σβήνει τους λεκέδες είναι η γόμα crep protect eraser που απομακρύνει ακόμα και λέρωμα από λάστιχο. Άλλο ένα καθαριστικό παπουτσιών που καθαρίζει αποτελεσματικά τα παπούτσια και είναι 98% φυτικό είναι το υγρό Crep Protect Cure Refill. Το υγρό αυτό καθαρίζει τα παπούτσια και είναι κατάλληλο για δερμάτινα, σουέτ, καμβά, πάνινα και άλλα υλικά. Τέλος για εσένα που θέλεις ένα ολοκληρωμένο σετ περιποίησης παπουτσιών μπορείς να επιλέξεις Crep Protect Cure το οποίο διαθέτει ειδική τσάντα αποθήκευσης που κλείνει με φερμουάρ, ενώ διαθέτει βούρτσα ανώτερης ποιότητας για καθαρισμό, ακόμα και των πιο δύσκολων λεκέδων, πανάκι καθαρισμού και υγρό καθαρισμού.

Ποιο Προϊόν Να Διαλέξω Για να Φρεσκάρω Τα Παπούτσια Μου;

Οι πολλές ώρες εργασίας και δραστηριοτήτων στους σύγχρονους ρυθμούς ζωής απαιτούν την πολύωρη χρήση παπουτσιών με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ανεπιθύμητες οσμές. Η εταιρεία crep πρόβλεψε γι' αυτό φέρνοντας το Crep Protect Pill. To Crep Protect Pill είναι στην ουσία κάψουλα που ανοίξει και τοποθετείται μέσα στο παπούτσι χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάτι άλλο. Με μια κίνηση στρίβοντας απλά την κάψουλα διατηρείς τα παπούτσια σου φρέσκα δίνοντάς σου την αίσθηση ότι τα αγόρασες εκείνη την στιγμή.

Επίλεξε Ανατομικό Πάτο Παπουτσιών Crep Sport

Πέρα από την καθαριότητα και την φρεσκάδα των παπουτσιών σημαντική είναι η άνεση στα πόδια. Με τον πάτο σιλικόνης από την Crep έχεις αντικραδασμική προστασία, αναπαυτικό πέλμα και απομάκρυνση του ιδρώτα από το πόδι χάρη στις μικροίνες που απορροφούν αποτελεσματικά την υγρασία. Επιπλέον έχεις υψηλή αντιβακτηριακή προστασία χάρη στα φορτία που δημιουργούνται από το εμπρόσθιο μέρος του ποδιού και ελαχιστοποιώντας τις πιέσεις και τις πρόσκρουσης που δρουν στους αστραγάλους, τα γόνατα, τους γοφούς, τους συνδέσμους και τη σπονδυλική στήλη. Κάθε πάτος στην όψη του διαθέτει ειδικό σχεδιάγραμμα αντίστοιχου μεγέθους νούμερου παπουτσιού που φοράει κάποιος ώστε να προσαρμόζεται.

Βρες Κορυφαία Καθαριστικά Προϊόντα Crep

Ανακάλυψε την μεγάλη συλλογή καθαριστικών προϊόντων της Crep για όλες τις ηλικίες άντρες, γυναίκες, παιδιά και για όλες τις ανάγκες μόνο στο No1 online sneaker store, Sneaker10.gr, σε Hot Τιμές & Super Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2