Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

14 227

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Jordan Essentials Ρούχα

από 2
57 styles.
από 2

Jordan Ρούχα, Παπούτσια και Αξεσουάρ

O Michael Jordan θεωρείται από πολλούς ο καλύτερος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών. Το όνομά του έχει συνδεθεί με τον χώρο του μπάσκετ. Από το 1984 έχει δική του σειρά ενδυμάτων και υποδημάτων, με την ονομασία «Jordan», την παραγωγή των οποίων αναλαμβάνει η Nike. Ανακάλυψε τη συλλογή Jordan Essentials με μοναδικά ρούχα εμπνευσμένα από το μπασκετικό στυλ, σε μπλούζες, t-shirts, φούτερ, φόρμες, βερμούδες και άλλα πολλά άλλα, στο Sneaker10.gr το Νο1 online store!

Βρες Ρούχα Ανδρικά, Γυναικεία & Παιδικά Jordan Essentials Μέσα Από την Μεγάλη Συλλογή Μας

Ανακάλυψε από casual μέχρι τα πιο exclusive ρούχα για άντρες, γυναίκες & παιδιά μέσα από την Hot συλλογή μας. Για ένα casual look, μπορείς να επιλέξεις ένα Jordan Essentials T-shirt με ζακέτα για τις πιο ανοιξιάτικες μέρες, ενώ για τις πιο ψυχρές μέρες μπορείς να επιλέξεις μια Jordan Essentials Μπλούζα φούτερ ή μπλούζα με κουκούλα συνδυάζοντας το αγαπημένο σου Jordan Essentials Μπουφάν. Για τις χαλαρές μέρες στην παραλία μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε Jordan Essentials σορτς μαγιό και σορτς, ενώ για τις πιο sporty εμφανίσεις σου μπορείς να επιλέξεις Jordan Essentials biker σορτς σε συνδυασμό με αμάνικο μπλουζάκι. Για εσένα που θέλεις προστασία από τον άνεμο στο Sneaker10.gr θα βρεις μοντέρνα Jordan Essentials αντιανεμικά μπουφάν. Για τις γυναίκες που θέλουν ένα πιο urban style αναδεικνύοντας το street τους ιδανική επιλογή είναι ένα Jordan Essentials φόρεμα γυναικείο. Ακόμα μπορείς να βρεις κάλτσες Jordan Essentials που θα κρατήσουν τα πόδια σου ζεστά, προσδίδοντας ταυτόχρονα στυλ και μια μοδάτη πινελιά στο ολοκληρωμένο outfit σου.

Ανακάλυψε Jordan Essentials Ρούχα για Παιδιά

Πέρα από ανδρικά και γυναικεία Jordan Essentials ρούχα, στην μεγάλη συλλογή μας θα βρεις Jordan Essentials παιδικά ρούχα για αγόρια και για κορίτσια που θα αναβαθμίσουν το στυλ τους χαρίζοντάς τους αξεπέραστη αίσθηση άνεσης και απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Για το σχολείο και την καθημερινότητα ιδανική επιλογή για τους/ις μικρούς/ες μας φίλους/ες είναι ένα άνετο Jordan Essentials παιδικό σετ φόρμας ή φόρμες που θα τους δώσουν την ευελιξία που χρειάζονται την ώρα της γυμναστικής. Για τις εξωσχολικές τους δραστηριότητες κατάλληλη επιλογή για τις θερμές μέρες είναι ένα παιδικό Jordan Essentials T-shirt, ενώ για τις χαμηλές θερμοκρασίες τις χειμωνιάτικες ημέρες, ιδανική είναι μια Jordan Essentials μπλούζα φούτερ σε συνδυασμό με μια παιδική ζακέτα. Για τις χαλαρές μέρες στην πόλη ιδανική επιλογή για τα παιδιά είναι μια αμάνικη μπλούζα Jordan Essentials, σε συνδυασμό με ένα σορτς ή βερμούδα που θα προσδώσουν διαπνοή και ανάλαφρη αίσθηση. Όποια κι αν είναι η επιλογή για τους/ις μικρούς/ες fashion icon ένα Jordan ρούχο σε παιδικά μεγέθη είναι must σε κάθε παιδική γκαρνταρόμπα!

Ποια Είναι η Εφαρμογή των Ρούχων Jordan Essentials;

Η εφαρμογή στα Jordan Essentials ρούχα διαφέρει ανάλογα το κομμάτι. Μπορείς να βρεις Jordan Essentials ρούχα με στενή, φαρδιά και κανονική εφαρμογή, για μεγαλύτερη ακρίβεια όμως μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών. Όπως και να έχει όποια κι αν είναι η εφαρμογή που σου ταιριάζει, θα έχεις μέγιστη άνεση κάθε φορά που επιλέξεις ένα ρούχο Jordan Essentials. Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται είναι πρώτης ποιότητας από βαμβακερά, πολυεστερικά, νάιλον, συνθετικά, οικολογικά από βιώσιμα υλικά ή ανακυκλωμένα και πολλά άλλα, πάντα με προτεραιότητα την άνεση. Ακόμα το σκέφτεσαι πάντα το κουμπί και επίλεξε το ιδανικό κομμάτι για σένα, σήμερα κιόλας!

Πώς Ξεκίνησε Το Brand Jordan?

Η Jordan Brand είναι μια επώνυμη επωνυμία παπουτσιών και αθλητικών ρούχων που ανήκει και δημιουργήθηκε από τον θρυλικό μπασκετμπολίστα Michael Jordan. Η Nike υπέγραψε για πρώτη φορά την Jordan υπό τη σημαία της το 1984 και στη συνέχεια παραχώρησε την υπογραφή της σειράς Jordan Brand, όταν ο νεαρός Michael ήταν ακόμα αρχάριος στην εμπορευσιμότητα και τον επαγγελματικό ανταγωνισμό. Η Jordan Brand κατέχει σημαντική πολιτιστική βαρύτητα στην κουλτούρα του streetwear, που αποδεικνύεται μέσω των ετήσιων κορυφαίων κυκλοφοριών παπουτσιών της στην ετήσια εκδήλωσή της, καθεμία από τις οποίες συγκεντρώνει τρομερή υποδοχή από τα μέσα ενημέρωσης, τη βιομηχανία και το κοινό. Αρχικά επικεντρώθηκε στη δημιουργία παπουτσιών μπάσκετ, η εταιρεία έχει έκτοτε επεκτείνει τις προσφορές της για να παράγει μια ποικιλία από μπασκετικά ενδύματα και ενδύματα lifestyle. Ο Μάικλ Τζόρνταν θεωρείται ως ο καλύτερος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών, έχει φορέσει τα αθλητικά παπούτσια σε όλη τη διάσημη καριέρα του. Αν και ο Μάικλ Τζόρνταν έχει συνταξιοδοτηθεί από το 2003, η Air Jordan συλλογή εξακολουθεί να είναι ένα από τα κορυφαία σε πωλήσεις αθλητικά παπούτσια για πολλούς εμπόρους λιανικής. Μέχρι σήμερα, ο Michael εξακολουθεί να παίζει αναπόσπαστο ρόλο στη διαδικασία σχεδιασμού και παραγωγής της γραμμής Jordan.

Βρες Top Jordan Essentials Ρούχα στο Κορυφαίο Sneaker Store Sneaker10.gr!

Βρες τώρα Jordan Ρούχα σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά σε αγορίστικα και κοριτσίστικα μεγέθη σε μοναδικά χρώματα όπως χακί, χρυσό, μαύρο, μπλε, πράσινο, μπεζ, γκρι, κόκκινο, ροζ, πορτοκαλί, κίτρινο, άσπρο και πολλά άλλα μόνο στο Sneaker10.gr, το No1 online sneaker store,μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, σε Hot Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2