Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

14 200

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

adidas Performance

από 2
62 styles.
από 2

adidas Performance

Βρες adidas Performance Ρούχα, Παπούτσια & Αξεσουάρ σε γυναικεία, ανδρικά, παιδικά, για αγόρια και κορίτσια στυλ, μέσα από το κορυφαίο αθλητικό online store.

H adidas Performance κάνει focus στον καταναλωτή και βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα και την εμφάνισή της, προσφέροντας μοναδικά Ρούχα, Παπούτσια κι Αξεσουάρ, με διάφορα designs και prints, πάντα κατασκευασμένα από ανώτερης ποιότητας υλικά! H adidas Performance φέρνει το πάθος της για εξαιρετικά προϊόντα στους αθλητές. Ανακάλυψε τη συλλογή της στο No 1 online store, σε Απίστευτες Τιμές!

Λίγα Λόγια για την adidas

Η adidas ιδρύθηκε στις 18 Αυγούστου 1949 από τον Άντολφ Ντάσλερ, μετά το ξέσπασμα του Gebrüder Dassler Schuhfabrik ανάμεσα σ'αυτόν και τον μεγαλύτερο αδερφό του Ρούντολφ, που είχε νωρίτερα ιδρύσει την Puma, η οποία γρήγορα έγινε ο επιχειρηματικός ανταγωνιστής της Adidas και η οποία έχει επίσης έδρα το Χέρτσογκεναουραχ.
Τα σχέδια της εταιρείας για την ένδυση και την υπόδυση τυπικά περιλαμβάνουν τρεις κάθετες γραμμές, ενώ το ίδιο μοτίβο παρουσιάζεται και στο σημερινό επίσημο λογότυπο της Adidas. Το εμπορικό όνομα της εταιρείας δεν περιέχει κεφαλαία γράμματα.
Αποτελεί μία από τις δύο κορυφαίες εταιρείες αθλητικών ειδών στον κόσμο.

Διάλεξε adidas Performance Παπούτσια

Γυναικεία, ανδρικά ή παιδικά; Όποια κι αν είναι η ανάγκη σου θα βρεις στο Sneaker10.gr το ιδανικό adidas Performance παπούτσι για σένα. Ανεξαρτήτου εποχής θα βρεις adidas Performance μποτάκια, slides & παπούτσια σε πολλά designs. Για ανδρικά και γυναικεία adidas Performance μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε sneakers, αθλητικά και αν πρόκειται για καλοκαίρι ανάμεσα στις σαγιονάρες και στα slides. Για τους μικρούς μας φίλους μπορείς να επιλέξεις είτε παπούτσια και παιδικά παπούτσια adidas Performance που δένουν με κορδόνια ή με velcro κλείσιμο είτε slides ή σαγιονάρες για τις μέρες του καλοκαιριού. Τα υλικά που κατασκευάζονται όλα τα αθλητικά adidas Performance παπούτσια είναι εξαιρετικής ποιότητας είτε με δέρμα είτε με ύφασμα είτε με vegan, ανακυκλωμένα υλικά ή βιώσιμα οικολογικά που στηρίζουν την βιώσιμη ανάπτυξη. Όραμα της εταιρείας στα πιο σύγχρονα μοντέλα είναι να προωθήσει την βιώσιμη ανάπτυξη για ένα βιώσιμο μέλλον, και αυτό φαίνεται στα παπούτσια που κατασκευάζει. Πέρα από το εξωτερικό των παπουτσιών η adidas χρησιμοποιεί κατασκευή σόλας υψηλής ποιότητας είτε από φυσικό καουτσούκ είτε με διάφορες τεχνολογίες όπως την αντικραδασμική προστασία, τον αφρό στην σόλα που δίνει πρόσφυση και την ενδιάμεση σόλα boost που διαθέτουν κάποια ζευγάρια της. Στόχος της είναι η άνεση, η πρόσφυση και το ανάλαφρο βήμα που δεν κουράζουν το πόδι. Όσον αφορά την εφαρμογή των παπουτσιών, τα περισσότερα ζευγάρια της adidas Performance έχουν κανονική εφαρμογή, φυσικά όμως διαθέτει και ζευγάρια με άνετη και στενή εφαρμογή. Για μεγαλύτερη ακρίβεια στο μέγεθος, μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών. Βρες λοιπόν, σήμερα κιόλας τα παπούτσια adidas Performance που θα χαρίσουν άνεση στα πόδια σου και θα ολοκληρώσουν με απόλυτο στυλ το outfit σου.

Απόκτησε Μοναδικό Στυλ με τα adidas Performance Ρούχα

Απίστευτοι συνδυασμών ενδυμάτων της adidas σε περιμένουν στο sneaker10 για να τονίσεις το casual, sporty, retro, urban style σου. Όποιο κι αν είναι το στυλ σου θα βρεις το απόλυτο ρούχο adidas Performance που θα σε απογειώσει. Θα βρεις μοναδικά design, χρωματισμούς, ποιότητες υφασμάτων, αλλά και ποικιλία μεγεθών μέσα από την συλλογή adidas Performance σε ρούχα. Είτε είναι χειμώνας είτε καλοκαίρι για εσένα που θες να τονίσεις την εμφάνισή σου με γυναικεία & αντρικά adidas Performance ρούχα, θα βρεις μέσα από την μεγάλη ποικιλία μας αυτό που ψάχνεις. Πιο συγκεκριμένα για τον χειμώνα μπορείς να επιλέξεις τα μοναδικά adidas Performance φούτερ, φόρμες, μπλούζες, ζακέτες, μπουφάν, παρκά και άλλα πολλα, ενώ για το καλοκαίρι μπορείς να βρεις μοναδικά adidas Performance t-shirts, tank tops, σορτς, κολάν, φορέματα, φούστες, crop tops και άλλα πολλά. Αυτό που τα διακρίνει είναι η εξαιρετικής ποιότητας υφασμάτων, τα υφάσμα με διατρήσεις που προσφέρουν απόλυτη διαπνοή, καθιστώντας τα ιδανικά για την προπόνησή σου αλλά και ο ανάλαφρος ή ζεστός (ανάλογα την εποχή) σχεδιασμός τους. Θα βρεις επίσης ρούχα adidas Performance κατασκευασμένα με οικολογική συνείδηση, δηλαδή με μέρος ή εξ ολοκλήρου βιώσιμα υλικά που στηρίζουν την βιώσιμη ανάπτυξη. Είτε θέλεις αθλητικά ρούχα adidas Performance για την πιο απαιτητική σου προπόνηση είτε casual στο No1 online sneaker store θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Βρες το Ιδανικό Αξεσουάρ ή Αθλητικό Εξοπλισμό adidas Performance στο Sneaker10!

Για οποιαδήποτε εποχή του χρόνου θα βρεις το ιδανικό adidas Performance αξεσουάρ για εσένα που θα ολοκληρώσει το στυλ σου. Αρχικά μπορείς να επιλέξεις κάλτσες adidas Performance που θα σου χαρίσουν απαλή αίσθηση και μαλακό πάτημα. Έπειτα μπορείς να επιλέξεις μια adidas Performance τσάντα duffel η οποία είναι ιδανική για να σε συνοδεύσει από την προπόνησή σου μέχρι και την εξόρμησή σου. Με τις νέες καταστάσεις είναι απαραίτητο να έχουμε μια μάσκα προστασίας. Επίλεξε λοιπόν adidas Performance μάσκες προστασίας οι οποίες ταιριάζουν με κάθε outfit. Για εσένα που είσαι λάτρης του μπάσκετ και θέλεις να παίζεις μπάσκετ, επίλεξε μια adidas Performance μπάλα μπάσκετ και μάγεψε με τις επιδόσεις σου.

Βρες τα Δικά σου adidas Performance Παπούτσια, Ρούχα και Αξεσουάρ στο Κορυφαίο Sneaker Store!

Ανακάλυψε μία μεγάλη συλλογή σε adidas Performance ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, για αγόρια και κορίτσια σε μοναδικά χρώματα όπως πολύχρωμο, μαύρο, μπλε, πράσινο, μωβ, καφέ, μπεζ, γκρι, κόκκινο, ροζ, πορτοκαλί, κίτρινο, άσπρο, floral και πολλά άλλα στο No1 online sneaker store, Sneaker10.gr, σε Hot Τιμές & Super Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2