Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

5 227

Βιώσιμα Styles

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Jordan Ρούχα, Παπούτσια και Αξεσουάρ

540 styles.
από 15

Jordan Ρούχα, Παπούτσια και Αξεσουάρ

O Michael Jordan θεωρείται από πολλούς ο καλύτερος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών. Το όνομά του έχει συνδεθεί με τον χώρο του μπάσκετ. Από το 1984 έχει δική του σειρά παπουτσιών και ρούχων, με την ονομασία «Jordan», την παραγωγή των οποίων αναλαμβάνει η Nike. Ανακάλυψε τη συλλογή από Jordan παπούτσια, ρούχα & αξεσουάρ ανδρικά, γυναικεία, παιδικά, για αγόρι, για κορίτσι και βρεφικά, στο Νο1 online store! 

Πως Ξεκίνησε Το Brand Air Jordan?

Η Jordan Brand είναι μια επώνυμη επωνυμία παπουτσιών και αθλητικών ρούχων που ανήκει και δημιουργήθηκε από τον θρυλικό μπασκετμπολίστα Michael Jordan. Η Nike υπέγραψε για πρώτη φορά την Jordan υπό τη σημαία της το 1984 και στη συνέχεια παραχώρησε την υπογραφή της σειράς Jordan Brand, όταν ο νεαρός Michael ήταν ακόμα αρχάριος στην εμπορευσιμότητα και τον επαγγελματικό ανταγωνισμό. Η Jordan Brand κατέχει σημαντική πολιτιστική βαρύτητα στην κουλτούρα του streetwear, που αποδεικνύεται μέσω των ετήσιων κορυφαίων κυκλοφοριών παπουτσιών της στην ετήσια εκδήλωσή της, καθεμία από τις οποίες συγκεντρώνει τρομερή υποδοχή από τα μέσα ενημέρωσης, τη βιομηχανία και το κοινό. Αρχικά επικεντρώθηκε στη δημιουργία παπουτσιών μπάσκετ, η εταιρεία έχει έκτοτε επεκτείνει τις προσφορές της για να παράγει μια ποικιλία από μπασκετικά ενδύματα και ενδύματα lifestyle. Ο Μάικλ Τζόρνταν θεωρείται ως ο καλύτερος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών, έχει φορέσει τα αθλητικά παπούτσια σε όλη τη διάσημη καριέρα του. Αν και ο Μάικλ Τζόρνταν έχει συνταξιοδοτηθεί από το 2003, η Air Jordan εξακολουθεί να είναι ένα από τα κορυφαία σε πωλήσεις αθλητικά παπούτσια για πολλούς εμπόρους λιανικής. Μέχρι σήμερα, ο Michael εξακολουθεί να παίζει αναπόσπαστο ρόλο στη διαδικασία σχεδιασμού και παραγωγής της γραμμής Jordan.

Βρες το Ιδανικό Jordan Αξεσουάρ Για Τις Δικές Σου Ανάγκες

Τώρα μπορείς να βρεις γυναικεία, αντρικά, παιδικά και βρεφικά αξεσουάρ Jordan μέσα από τα πιο top προϊόντα. Αρχικά για σένα που έχεις επιλέξει την άνεση των Jordan παπουτσιών δεν μπορείς να μην επιλέξεις κάλτσες Jordan οι οποίες προσφέρουν μέγιστη άνεση και ζεστασιά. Για τους μικρούς μας φίλους αλλά και για εσένα μπορείς να διαλέξεις μοναδικά Jordan σακίδια πλάτης, τσαντάκια μέσης, νεσεσέρ και τσάντες γυμναστηρίου, ενώ για το ταξίδι σου μπορείς να επιλέξεις μια Jordan τσάντα ταξιδιού για να έχεις ένα ολοκληρωμένο style που ξεχωρίζει. Για τις χειμερινές σου εμφανίσεις μπορείς να επιλέξεις Jordan γάντια και Jordan σκούφο παραμένοντας πάντα με αίσθηση άνεσης και ζεστασιάς, χωρίς να μειώνεις το στυλ σου. Ανεξαρτήτου εποχής για χειμώνα ή καλοκαίρι μπορείς να επιλέξεις ένα καπέλο Jordan για προστασία από τον ήλιο αλλά και για να τονίσεις το στυλ.

Βρες Jordan Ρούχα, Παπούτσια και Αξεσουάρ στο Κορυφαίο Store!

Βρες τώρα Jordan Ρούχα, Παπούτσια και Αξεσουάρ σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά και βρεφικά μεγέθη σε μοναδικά χρώματα όπως άσπρο, γκρι, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μπεζ, μπλε, μωβ, πολύχρωμο, πορτοκαλί, πράσινο, χακί, ροζ, χρυσό και πολλά άλλα μόνο στο No1 online sneaker store, Sneaker10.gr, σε Hot Τιμές & Super Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Top Jordan Collections

Air Jordan 1 Jordan Flight Jordan Ma2 Jordan Delta 2 Jordan Max Aura 3 Jordan 11 CMFT Jordan Jumpman Jordan Sophia Jordan Legacy 312 Jordan Artist Series

Top Jordan Styles

Jordan Slides Jordan T-Shirts Jordan Φόρμες Jordan Κάλτσες Jordan Σορτς Jordan Φούτερ Jordan Ρούχα Jordan Παπούτσια Jordan Μπουφάν

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2