Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

43 60

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Reebok Zig Kinetica Παπούτσια

3 styles.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των Reebok Zig Kinetica Παπουτσιών;

Τα Reebok Zig Kinetica είναι ένα σύγχρονο lifestyle παπούτσι, ενώ ταυτόχρονα ενδείκνυνται για δρομείς. Τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν τα Zig Kinetica είναι ο αφρός από το Floatride που παρέχει υψηλή απόκριση για άνεση κάτω από τα πόδια με κέλυφος που προσθέτει σταθερότητα και ανθεκτικότητα και αντικραδασμική προστασία. Η εξωτερική τους σόλα Zig Energy Bands είναι υψηλής ποιότητας με ευελιξία για να επιστρέφει στο αρχικό της σχήμα. Η αλληλεπίδραση μεταξύ καουτσούκ με το σκληρότερο κέλυφος TPU στην εξωτερική σόλα ενισχύει την επιστροφή ενέργειας. Η ενδιάμεση σόλα αφρού Zig Energy Shell προσφέρει εκρηκτικότητα ενισχύοντας την ενέργειά σου.

Τι εφαρμογή έχουν τα Παπούτσια Zig Kinetica της Reebok;

Η εφαρμογή τους είναι κανονική με εξαιρετικά άνετη αίσθηση. Για μεγαλύτερη ακρίβεια στο μέγεθος μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών ή να επισκεφτείς κάποιο φυσικό μας κατάστημα ή ακόμα και να τα παραγγείλεις για δοκιμή, φυσικά πάντα με δυνατότητα δωρεάν επιστροφής! Θα βρεις γυναικεία, ανδρικά αλλά και βρεφικά μεγέθη, για άνεση και στυλ ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας. Διαθέτουν κορδόνια τα οποία βοηθάει στο να δώσεις την εφαρμογή που θέλεις. Εάν θέλεις πιο άνετη αίσθηση τότε άσε χαλαρά τα κορδόνια ενώ αν θέλεις μια σταθερή εφαρμογή σφίξε τα κορδόνια μέχρι εκεί που τα αισθάνεσαι καλά στο πόδι σου.

Ποια είναι η ιστορία των Reebok Zig Kinetica;

Η Reebok χρονολογεί την κληρονομιά της από το 1895. Το πρώτο αντικείμενο στη συλλογή της είναι από το 1909-1910. Η Reebok έχει απίστευτες καινοτομίες στη σχεδιαστική γλώσσα, την τεχνολογία και τις πολιτιστικές στιγμές. Το Zig Kinetica είναι σίγουρα για το μέλλον. Η φαντασία είναι περισσότερο από το 70% της ιστορίας του Zig Kinetica. Το Kinetica είναι το παρών και το μέλλον στα καινοτόμα παπούτσια. Αποτελεί εκσυγχρονισμένο μοντέλο με πολλές τεχνολογίες και τολμηρό design. Το 2010 κυκλοφόρησε το Zig Pulse το οποίο έγινε αγαπητό από το κοινό, έτσι έγιναν προσπάθειες για ακόμα πιο εξελιγμένα μοντέλα της Reebok. Το ξεχωριστό ζιγκ-ζαγκ της ενδιάμεσης και της εξωτερικής σόλας είναι αυτό που τα ξεχώρισε. Το 2011 την εμφάνισή τους έκαναν τα Reebok Zig Kinetica και τα Reebok Zig Kinetica II, γνωστό και ως Reebok Zig Kinetica 2. Τα Reebok Zig Kinetica 2 ξεχώρισαν για το διχτυωτό άνω μέρος που προσφέρει διαπνοή και για την άνετη εφαρμογή. Τα σχεδιαστικά σχέδια με την εξωτερική σόλα και τα πλαϊνά με σχέδιο κίνησης προς τα μπρος τα ξεχώρισαν ως προς τον σχεδιασμό τους. Η Reebok πάντρεψε την εμφάνιση με τις τεχνολογίες όπως τη σόλα Floatride Fuel της Reebok και το Zig Energy Shell που προσφέρει ώθηση και ενέργεια στους δρομείς. Σε αντίθεση με τις πιο ίσιες γραμμές σόλας τα Zig Kinetica διαθέτουν κυρτά και περίτεχνα σχέδια πέλματος που βοηθάνε στο βηματισμό και στο να απωθεί την εισχώρηση νερού στο πόδι. Στην οικογένεια των Kinetica που δημιούργησε η Reebok ανήκουν και τα Reebok Sport Zig Kinetica 2, Reebok Sport x Kung Fu Panda Zig Kinetica, Reebok Classics Zig Kinetica τα οποία ξεχωρίζουν επίσης για τις τεχνολογίες και το design τους.

Βρες τα δικά σου Reebok Zig Kinetica στο Sneaker10.gr!

Reebok Sport Zig Kinetica II, Reebok Sport Zig Kinetica II Edge, Reebok Sport Zig Kinetica II Gro, Reebok Sport Zig Kinetica 21, Reebok Sport x Kung Fu Panda Zig Kinetica ή Reebok Classics Zig Kinetica ; Όποιο μοντέλο κι αν επιλέξεις θα το βρεις σε ανδρικά, γυναικεία και βρεφικά μεγέθη σε μοναδικά χρώματα όπως άσπρο, γκρι, μαύρο, μπεζ, μπλε, πολύχρωμο και πολλά άλλα μόνο στο No1 online sneaker store, Sneaker10.gr, σε Hot Τιμές & Super Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2