Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

30 72

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Teva Σανδάλια

7 styles.

Teva Σανδάλια

Βρες Teva Σανδάλια σε ανδρικά και γυναικεία μεγέθη και στυλ και στο χρώμα που προτιμάς. Θέλεις να έχεις την απόλυτη άνεση στις εξορμήσεις σου ή στις δραστηριότητές σου και μοναδικό στυλ; Επίλεξε τα δικά σου πέδιλα Teva και σανδάλια μέσα από την πλούσια συλλογή του Sneaker10.gr, του No1 online sneaker store, σε Hot Τιμές & Super Προσφορές!

Η Ιστορία των Teva

Η ιστορία της Teva ξεκινάει από τον γεωφυσικό Mark Thecher που κατασκεύασε τα σανδάλια Teva. To 1982 αφού εργάστηκε ως οδηγός διαπίστωσε ότι δεν υπάρχουν κατάλληλα παπούτσια για τις δραστηριότητες στο ποτάμι, αφού τα κανονικά παπούτσια βάραιναν το πόδι και στέγνωναν δύσκολα. Έτσι κατασκεύασε τότε το πρώτο αθλητικό σανδάλι προσθέτοντας νάιλον και λουρί αστραγάλου. Ο Thecher υπέγραψε συμφωνία με τον έμπορα παπουτσιών California Pacific και στην συνέχεια ξεκίνησαν να δημιουργούν σανδάλια που θα προσφέρουν άνεση και θα είναι ευέλικτα στο πόδι. Τα σανδάλια Teva σήμερα γίνονται όλο και πιο γνωστά και αγαπητά στο κοινό που προτιμάει τα σανδάλια κυρίως στις εξορμήσεις του.

Η Κατασκευή Τους

Τα σανδάλια Teva έχουν ένα βασικό χαρακτηριστικό, την εξαιρετικά μαλακή σόλα. Το αρχικό μοντέλο αποτελείται από σόλα δύο επιπέδων. Η εσωτερική σόλα στα πέδιλα Teva είναι μαλακή με τεχνολογία κατά των οσμών και με υποστήριξη καμάρας ενώ η εξωτερική σόλα είναι πιο σκληρή σχεδιασμένη για πρόσφυση ακόμα και σε υγρές επιφάνειες. Διαθέτουν επίσης ενδιάμεση σόλα με EVA αφρό για αντικραδασμική προστασία. Τα πέδιλα Teva κλείνουν με velcro κλείσιμο (σκριτς σκρατς), ενώ τα πιο σύγχρονα γυναικεία Teva σανδάλια διαθέτουν πλατφόρμα με σόλα από καουτσούκ και υλικό memory foam για ελαφρύ πάτημα. Χαρακτηριστικό των Teva σανδαλιών είναι ότι στεγνώνουν γρήγορα. Το υλικό των πιο νέων  μοντέλων είναι κατασκευασμένο με ανακυκλωμένα υλικά στηρίζοντας την βιώσιμη ανάπτυξη.

Βρες Παιδικά Teva Σανδάλια

Τώρα η άνεση των Teva σανδαλιών ήρθε να χαρίσει ανάλαφρο βήμα και στους μικρούς μας φίλους. Στη hot συλλογή του Sneaker10 θα βρεις παιδικά πέδιλα Teva και σανδάλια για αγόρια και κορίτσια με flat σόλα, chunky ή flatform. Η εφαρμογή τους είναι εύκολη και η τοποθέτησή τους, και κλείνουν με velcro. Θα βρεις επίσης μια μεγάλη γκάμα σε Teva παιδικά σανδάλια που θα ξετρελάνουν τους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι θα έχουν πέρα από στυλ κάθε στιγμή και εξαιρετική άνεση.

Το Στυλ και η Εφαρμογή τους 

Τα Teva πέδιλα είναι ιδανικά για τις περισσότερες δραστηριότητές σου. Μπορείς να τα φορέσεις στις εξορμήσεις σου, στην δουλειά σου, στις καθημερινές σου δραστηριότητες, ακόμα και στην απογευματινή σου βόλτα. Μπορείς να τα συνδυάσεις με το αγαπημένο σου τζιν ή σορτς βερμούδα και φούστα ή ένα loose φόρεμα για τις γυναίκες. Το στυλ τους διαφέρει ανάλογα τι θα επιλέξεις. Μπορείς να επιλέξεις μονόχρωμα σανδάλια ή αν θέλεις να δώσεις ένταση στο στυλ σου, μπορείς να επιλέξεις πολύχρωμα σανδάλια ή σανδάλια με allover print. Η εφαρμογή στα πέδιλα Teva είναι κανονική, διαθέτει ρυθμιζόμενα λουριά για να έχεις την προσαρμογή που ταιριάζει τέλεια σε εσένα.

Βρες τα Δικά σου Teva Σανδάλια στο Sneaker10!

Ανακάλυψε μία μεγάλη συλλογή Teva σανδάλια για γυναίκες και για άντρες, σε πολλά μεγέθη και πολλά χρώματα όπως μαύρο, γκρι, πολύχρωμο, άσπρο, allover print και πολλά άλλα στο No1 online sneaker store, Sneaker10.gr, σε Hot Τιμές & Super Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2