Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

38 120

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

adidas Superstar

24 styles.

adidas Superstar

Η adidas για πάνω από 60 χρόνια μας χαρίζει μοναδικές δημιουργίες, σε μίνιμαλ γραμμές, με γνώμονα κυρίως την άνεση & το στυλ! Ανακάλυψε την εικονική συλλογή των adidas Superstar στις πιο hot Τιμές, μόνο στο No1 online sneaker store και στα καταστήματα Sneaker10!

Το Στυλ και η Διαχρονική Αξία των Superstar

Τα Superstar της adidas με το μοναδικό τους design και την χαρακτηριστική γραμμή κατάφεραν να έχουν σταθερή αξία στο χρόνο. Ο εμβληματικός σχεδιασμός έχει και χρηστική αξία. Με το ενισχυμένο shell toe στο άνω μέρος των παπουτσιών καλύπτει τα δάχτυλα του ποδιού προστατεύοντας τα πόδια από δυνητικά ατυχήματα όπως ποδοπάτημα. Το 3-stripes design στα πλαϊνά δίνει την δική τους υπογραφή και ταυτότητα στα sneakers αυτά. Το εξωτερικό μέρος των adidas Superstar είναι από μη δέρμα, ούτως ώστε να διατηρείται το υλικό σαν φυσική όψη και να είναι πιο ανθεκτικό. Η ελαφρώς ανασηκωμένη σόλα στην φτέρνα από καουτσούκ προσφέρει σταθερότητα και αντέχει στον χρόνο. Το εσωτερικό τους αποτελείται από πάτο υψηλής ποιότητας κατασκευής, ενώ είναι μαλακός και σχεδιασμένος να απορροφά τους κραδασμούς διατηρώντας την άρτια ανατομία του ποδιού, επιτρέποντάς σου να περπατήσεις, να τρέξεις, να χορέψεις και να κάνεις και άλλες δραστηριότητες με απόλυτη άνεση!

Βρες το τέλειο ζευγάρι adidas Superstar 

Η σειρά adidas Superstar συνδυάζει την άνεση με το στυλ. Μπορείς να φοράς τα Superstar καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας με αυτοπεποίθηση. Μπορείς να βρεις adidas Superstar γυναικεία, ανδρικά, παιδικά και βρεφικά όπου αποτελούν ένα διαχρονικό συνδυασμό με τολμηρές πινελιές που επιβάλλει η εποχή μας. Τα παπούτσια adidas Superstar είναι ιδανικά για χαλαρές βόλτες στη πόλη, για περπάτημα σε ομαλές διαδρομές μικρής απόστασης και ιδανικά για τους φανς του skateboard. Ανανέωσε σήμερα το στυλ σου με τα adidas Originals Superstar σε μια πλούσια γκάμα από διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων όπως άσπρο, μαύρο, πολύχρωμα, άσπρο-ασημί, με print και άλλα πολλά. Όποια και να είναι η επιλογή σου ένα είναι σίγουρο, θα γίνεις κι εσύ ένας Superstar!

Η Ιστορία των adidas Superstar Sneakers

Τη δεκαετία του '70 τα adidas Superstar έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στα μπασκετικά γήπεδα καθώς και από παίκτες NBA, ενώ μετέπειτα έλαμψαν στην hip-hop και pop σκηνή την δεκαετία του '80 και του 90'. Πιο συγκεκριμένα η ιστορία τους ξεκινά το διάστημα μεταξύ 1965-1969 η adidas εμφάνισε τα Superstar εκθρονίζοντας τις πωλήσεις άλλων γνωστών παπουτσιών. Σε μόλις δύο χρόνια κατάφεραν να γίνουν το πρώτο μπασκετικό παπούτσι. Το 1976 ο Chris Severn έπεισε τον Horst Dassler ότι η adidas χρειαζόταν ένα σούπερ σταρ. Η πρώτη επιλογή ήταν ο Kareem Abdul Jabbar, ο καλύτερος παίκτης της εποχής στο μπάσκετ. Με 25.000 δολάρια το χρόνο έγινε η συμφωνία και τα επόμενα χρόνια ο Jabbar θα έγινε το πρόσωπο της adidas στο χώρο του μπάσκετ.

Στα τέλη της δεκαετίας του 70 τα Superstar παραγκωνίζονται στον χώρο του μπάσκετ, όμως γίνονται γνωστά στο hip hop κίνημα που έκαναν τα πρώτα τους βήματα. Ο DJ Afrika Bambaataa κυκλοφόρησε το πρώτο του single και ο Kurtis Blow ήταν ο πρώτος ράπερ που εμφανίστηκε στην εθνική τηλεόραση και κάπως έτσι έγιναν γνωστά στο hip hop.

To 1985, το μεγαλύτερο hip-hop συγκρότημα οι Run DMC άρχισε να φοράει τα Superstar και ρούχα της adidas. Οι θαμώνες άρχισαν να μιμούνται και να ντύνονται με τον ίδιο τρόπο. Έτσι δεν άργησε να έρθει και η συμφωνία με την adidas. Στη δεκαετία του 90 η μόδα αυτή γνωστοποιείται περισσότερο με τους Beastie Boys όπου φορούσαν adidas Superstar στο εξώφυλλο του δίσκου Check your head. Εκείνη την εποχή κυκλοφόρησαν και τα Superstar II σε πιό ανανεωμένη έκδοση των original Superstar με πιο παχιά γλώσσα και μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στα υλικά. Το 2000 αποτέλεσαν αγαπημένη επιλογή των skaters. Προσωπικότητες όπως ο Keith Hufnagel και ο Mark Gonzalez φορούσαν Superstars κάνοντας skate. Εξαιτίας του skate και του hip hop καθιερώθηκαν τα Superstar ως συστατικό streetware κουλτούρας όπως είναι γνωστή μέχρι και σήμερα. Μέχρι σήμερα έχουν γίνει street fashion κομμάτι, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν την διαχρονικότητά τους. Έχουν προτιμηθεί από πολλούς αστέρες και καλλιτέχνες διαφόρων ειδών, μουσικούς, αθλητές, ηθοποιούς, τραγουδιστές, σχεδιαστές κάνοντάς τα ευρέως γνωστά, ότι μπορούν να φορεθούν παντού.

Βρες το δικό σου adidas Superstar Sneaker στο Sneaker10!

Ανακάλυψε μία μεγάλη συλλογή σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά και βρεφικά Superstar παπούτσια, στο No1 online sneaker store, Sneaker10.gr, σε HOT Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2