Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Ποσοστό Έκπτωσης

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

16 150

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Napapijri

από 3
85 styles.
από 3

Napapijri

Η Napapijri είναι γνωστή για τις εικονικές δημιουργίες, οι οποίες εκτός από στυλ υπόσχονται απόλυτη άνεση! Ανακάλυψε στο Sneaker10.gr την μεγάλη συλλογή από Μπουφάν, Jackets, Αμάνικα μπουφάν, T-shirts Παντελόνια, Φούτερ & Παπούτσια, για Άνδρες και Γυναίκες, στις πιο Απίστευτες Τιμές!

Η Ιστορία της Napapijri

Η Napapijri γεννήθηκε το 1987 στη σκιά της υψηλότερης κορυφής της Ευρώπης, του Mont Blanc, όπου ένας Ιταλός κατασκευαστής ταξιδιωτικών τσαντών έδωσε στα outdoor ρούχα ένα νέο νόημα συνδυάζοντας καινοτόμα υλικά και ιδιαίτερη προσοχή στο στυλ. Εμπνευσμένη από την κομψότητα των μεγάλων αποστολών του περασμένου αιώνα και τους ατρόμητους εξερευνητές που μετέτρεψαν τη ζωή τους σε μοναδικά ταξίδια. Το πρώτο Napapijri προϊόν, ήταν η εμβληματική τσάντα Bering, που περιείχε σε μήκος λίγο περισσότερο από 60 εκατοστά, και έγινε άμεσα βασικό προϊόν. Το 1990, η εταιρεία άρχισε να σχεδιάζει και να παράγει ρούχα και αξεσουάρ και παρουσίασε το σακάκι της Skidoo, ένα ελαφρύ, ανθεκτικό στη βροχή, άνορακ σχεδιασμένο για ακραίες θερμοκρασίες. Η εταιρεία συνέχισε να προσθέτει στη γκάμα των προϊόντων της τη δεκαετία του 2000. Το 2002, παρουσιάστηκε η σειρά ρούχων Napapijri Kids, ακολουθούμενη από υποδήματα Napapijri το 2007. Το πρώτο κατάστημα Napapijri άνοιξε στο Chamonix της Γαλλίας το 1997. Από τότε, η εταιρεία προσθέτει συνεχώς καταστήματα και άνοιξε το 100ο της στη Στοκχόλμη το 2012. Εκείνη τη χρονιά , το πρώτο ασιατικό κατάστημα Napapijri άνοιξε στη Σεούλ της Κορέας. Ο Andrea Cannelloni εντάχθηκε στη Napapijri το 2009 ως Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής και τώρα είναι Πρόεδρος της επωνυμίας. Ο Cannelloni είχε εργαστεί ως σχεδιαστής στο Ermenegildo Zegna and Trussardi, και υπηρέτησε ως δημιουργικός διευθυντής για το Boss Orange και το Boss Green στο Hugo Boss. Η Napapijri εξαγοράστηκε από τον κατασκευαστή ρούχων VF Corporation με έδρα τις ΗΠΑ το 2004.

Η Κουλτούρα Της Napapijri

Η Napapijri είναι μια ιταλική μάρκα υψηλής ποιότητας casual ένδυσης που ανήκει στην VF Corporation. Αρχικά παραγωγός τσαντών αλπικού ταξιδιού, η Napapijri εμπορεύεται πλέον πολυτελή ρούχα για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, καθώς και αξεσουάρ, υποδήματα και τσάντες. Τα προϊόντα της εταιρείας απευθύνονται σε πελάτες στο υψηλότερο επίπεδο της αγοράς λιανικής ένδυσης. Η επιχείρηση αναπτύχθηκε από ένα ενιαίο κατάστημα στην κοιλάδα της Αόστα σε παρουσία σε 175 επώνυμα καταστήματα και σε περισσότερες από 2.000 τοποθεσίες λιανικής σε όλο τον κόσμο. Τα ταξίδια, η περιπέτεια και η περιβαλλοντική συνείδηση ​​είναι θέματα που επαναλαμβάνονται στη διαφήμιση και το μάρκετινγκ της εταιρείας.
Η Napapijri σχεδιάζει και παράγει casual ρούχα και αθλητικά ρούχα για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, συμπεριλαμβανομένων εξωτερικών ενδυμάτων και υποδημάτων. Η εταιρεία παράγει επίσης τσάντες duffel, σακίδια πλάτης, χιαστί τσάντες και τσάντες ώμου, καθώς και αξεσουάρ όπως ζώνες, καπέλα, κασκόλ, γάντια και κάλτσες στο Βιετνάμ.
Η εξέλιξη της μάρκας είχε μια ισχυρή παρουσία στον κόσμο της premium ένδυσης και του ελεύθερου χρόνου μέσω της δημιουργίας ενός συνόλου αντικειμένων που έχουν καταστήσει με επιτυχία τη φιλοσοφία της. Η έμπνευση των ρούχων της είναι από τη σύνδεση με τα ακραία τοπία των πόλων.
Κάθε καμπάνια, κάθε στοιχείο, συνδυάζεται με μια αφήγηση που ανυπομονεί για το τι θα ακολουθήσει. Προσβλέποντας να ξεκλειδώσουν νέες δυνατότητες, νέα σχήματα και τεχνολογίες.
Το Napapijri ενσωματώνει εικόνες στο branding του για να τονίσει τα θέματα του ταξιδιού και της περιπέτειας. Το ίδιο το όνομα είναι μια παραλλαγή της φινλανδικής λέξης "napapiiri", που σημαίνει Αρκτικός Κύκλος. Το λογότυπό της είναι το όνομα της εταιρείας που αποδίδεται με μισά θετικά και μισά αρνητικά γράμματα για να υποδηλώνει τον Βόρειο και τον Νότιο Πόλο σε γραφική μορφή. Η σημαία της Νορβηγίας χρησιμοποιείται επίσης για να θυμίζει τις ακραίες συνθήκες αυτής της χώρας, τα δραματικά τοπία και την παράδοση διάσημων εξερευνητών.

Διάλεξε Napapijri Ρούχα Ιδανικά Για Σένα

Για ένα iconic μοναδικό στυλ επίλεξε ρούχα Napapijri σε ανδρικά και γυναικεία μεγέθη και σε διάφορα χρώματα και σχεδιασμούς. Για το καλοκαίρι ιδανική επιλογή είναι ένα Napapijri T-shirt, σορτς, βερμούδες και cargo σορτς. Για τον χειμώνα ιδανική επιλογή είναι μια Napapijri ζακέτα, φόρμα, μπλούζα με κουκούλα, φούτερ, μπλούζα με μακρύ μανίκι, μπουφάν ή ένα αμάνικο μπουφάν. Το ύφασμα των ρούχων Napapijri είναι πρώτης ποιότητας και ιδίως τα Napapijri μπουφάν είναι αγαπητά για την εξαιρετικά ζεστή αίσθηση που προσφέρουν καθώς και για τον μοντέρνο σχεδιασμό τους. Πολλά ρούχα Napapijri διαθέτουν τεχνολογίες που συμβάλουν στην άνεσή σου. Κοινό στοιχείο όλων είναι το απόλυτο και ξεχωριστό στυλ εμπνευσμένο από την ύπαιθρο.

Επίλεξε Napapijri Αξεσουάρ

Διάλεξε μοναδικά Napapijri αξεσουάρ για άντρες και γυναίκες μέσα από την μεγάλη ποικιλία μας. Για ένα ολοκληρωμένο casual ή urban style επίλεξε ένα σακίδιο πλάτης Napapijri ή μια τσάντα μέσης Napapijri με μοναδικό σχεδιασμό και κομψό design. Για να έχεις μέγιστη άνεση στα ταξίδια σου και στις δραστηριότητές που απαιτούν εξοπλισμό μπορείς να επιλέξεις μια τσάντα ταξιδιού Napapijri η οποία είναι ευρύχωρη και σου προσφέρει την οργάνωση που χρειάζεσαι. Όταν η θερμοκρασία είναι χαμηλή, τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα μπορείς να επιλέξεις ένα Napapijri σκούφο για απόλυτη ζεστασιά με ιδιαίτερο μοντέρνο design για μοναδικό χειμερινό στυλ. Όποιο αξεσουάρ Napapijri κι αν επιλέξεις σίγουρα θα έχεις ένα ολοκληρωμένο look που θα κλέβει τις εντυπώσεις.

Επίλεξε Top Napapijri Ρούχα & Αξεσουάρ μέσα από το Κορυφαίο Store!

Διάλεξε τώρα Napapijri ανδρικά και γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ σε μοναδικά χρώματα όπως άσπρο, γκρι, κίτρινο, μαύρο, μπεζ, μπλε, πολύχρωμο, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ, χακί και πολλά άλλα μόνο στο No1 online sneaker store, Sneaker10.gr, σε Hot Τιμές & Super Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Βρες Napapijri Top Styles

Napapijri Μπουφάν Napapijri T-Shirts

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2