Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

42 150

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

adidas NMD Sneakers

15 styles.

adidas NMD Sneakers

Βρες τα επώνυμα adidas NMD στο στυλ που σου ταιριάζει. Θέλεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις στις casual ή τις lifestyle εμφανίσεις σου; Επίλεξε τα παπουτσια adidas NMD είτε είναι χειμώνας, είτε καλοκαίρι μέσα από την μεγαλύτερη συλλογή του No 1 online sneaker store. Ανακάλυψε adidas NMD για άνδρες, adidas NMD για γυναίκες και adidas NMD για παιδιά σε πολλά μεγέθη και μοναδικο σχεδιασμό.

Η Φιλοσοφία Τους

Τα adidas NMD παπούτσια τολμάνε την αλλαγή σε χρώματα και σε σχεδιασμό. Με έμπνευση των '80s και με την τεχνολογία του σήμερα με μια πιο retro αισθητική, τα adidas Originals NMD ήρθαν για να εντυπωσιάσουν. Τα παπούτσια αυτά ξεχωρίζουν με την χρωματιστή τους σόλα, τις neon πινελιές και την πυκνή ύφανση Primeknit Upper που αγκαλιάζει το πόδι σαν κάλτσα χωρίς να εμποδίζει την διαπνοή του ποδιού. Αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν επίσης είναι οι τρεις συγκολλημένες 3-Stripes στη σόλα και το θηλάκι φτέρνας συμπληρώνει την εμφάνιση των adidas NMD. Η ενδιάμεση σόλα από καουτσούκ προσφέρει την στήριξη που χρειάζεσαι δίνοντας την ώθηση που χρειάζεσαι για να πας ακόμα παραπέρα, ακόμα και στην προπόνησή σου. Οι premium τεχνολογίες που διαθέτουν τα NMD παπούτσια δεν τα σταματάνε από το να αποτελέσουν την τελευταία πινελιά στο ντύσιμό σου. 

adidas NMD R1

Τα εξελιγμένα adidas NMD R1 προσφέρουν το κάτι παραπάνω που χρειάζεσαι για την εμφάνισή σου. Δίνει τέλος στα βαρετά αθλητικά αφού συνδυάζει τεχνολογίες που είναι ο εξοπλισμός σου και συμπληρώνει στο σύνολό σου. Οι 3-Stripes της adidas και το δέσιμο με κορδόνια, δίνουν την επιλογή να ξεχωρίσεις με το φουτουριστικό look καθώς και prints και χρώματα που παραπέμπουν στη φιλοσοφία του μέλλοντος. Επίλεξε τη χρωματιστή σόλα των adidas NMD_R1 ή τόλμησε ακόμα περισσότερο με δυνατούς και έντονους χρωματικούς συνδυασμούς. Όποια διάθεση και να έχεις, είτε  ψάχνεις adidas NMR R1 ανδρικά ή adidas NMR R1 γυναικεία ή ακόμα και adidas NMR R1 παιδικά για τους μικρούς μας φίλους, ό,τι και να διαλέξεις, τα αθλητικά αυτά θα είναι πάντα κομψά και μοντέρνα και με την εξαιρετικά ελαφριά και εύκαμπτη κατασκευή τους θα βολέψουν εξίσου μικρούς και μεγάλους.

Τι Είναι Αυτό Που Κάνει τα adidas NMD R1 Να Ξεχωρίζουν;

Πέρα από τον μοντέρνο σχεδιασμό τους στο άνω μέρος διαθέτουν Primeknit που αγκαλιάζει το πόδι και προσφέρει την διαπνοή που χρειάζεται και δημιουργεί τη σιγουριά και την αίσθηση της κάλτσας, ενώ παράλληλα σε στηρίζει, ώστε το πόδι σου να παραμένει στη σωστή θέση κάθε στιγμή. Στην ενδιάμεση σόλα διαθέτει λεπτομέρειες από EVA, ένα υλικό που εκτός από μαλακή αίσθηση και άνεση προσφέρει επιπλέον σταθερότητα για να γερό πάτημα στα πόδια ακόμα και κατά τη διάρκεια του πιο απαιτητικού κύκλου προπονήσεων. Επιπλέον η τεχνολογία Boost διατηρεί την ενέργειά σου ακέραιη. Οι χιλιάδες μικροκυψέλες ενέργειας (energy capsules) σου επιστρέφουν ακριβώς όση ενέργεια ασκείς, ώστε να ξεπερνάς με άνεση τα όριά σου. 

Συνδύασε Τα παπουτσια adidas NMD και τα adidas NMD R1 Παντού

Τα adidas Originals NMD μπορούν να γίνουν ο καλύτερος σου φίλος στις καθημερινές σου εξορμήσεις στην πόλη, στη βόλτα με φίλους, ακόμα και στις βραδινές σου εξόδους!  Βρες τα adidas NMD γυναικεια, adidas NMD ανδρικα και adidas NMD παιδικα, adidas σε μοναδικούς σχεδιασμούς και σε χρώματα όπως άσπρο,μαύρο, γκρι, μπεζ, πορτοκαλί, πολύχρωμα με print και πολλά άλλα.

Διάλεξε Top παπουτσια adidas NMD και τα adidas NMD R1 στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε τα δικά σου παπουτσια adidas NMD και τα adidas NMD R1 από την συλλογή της adidas NMD σε Ανδρικά, Γυναικεία και παιδικά μεγέθη, στο No 1 online sneaker store, Sneaker10.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2