Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

64 130

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Converse Run Star Hike Sneakers

7 styles.

Τι Converse Run Star Hike θα βρω στο Sneaker10;

Στο Sneaker10.gr, το No1 online sneaker store, θα βρεις μποτάκια και παπούτσια Converse Run Star Hike σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ( για αγόρι, για κορίτσι) στα πιο μοντέρνα χρώματα. Ενίσχυσε την συλλογή σου με Converse Run Star Hike και κάνε upgrade στο style σου.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των Converse Run Star Hike και των Converse Chuck Taylor All Star;

Η διαφορά των παπουτσιών Converse Run Star Hike και των Converse Chuck Taylor All Star έγγυται στον σχεδιασμό της εξωτερικής τους σόλας. Και τα δύο παπούτσια διαθέτουν ενισχυμένη σόλα με την διαφορά ότι τα Converse Run Star Hike διαθέτουν τρακτερωτή ενισχυμένη σόλα, εξαιρετικά ανθεκτική και κατάλληλη ακόμα και για βρεγμένο έδαφος. Ωστόσο και τα δύο παπούτσια διαθέτουν τεχνολογίες που θα απογειώσουν κάθε σου βήμα. Διάλεξε το ιδανικό Converse Run Star Hike ή των Converse Chuck Taylor All Star για άνδρες, γυναίκες και παιδιά και ανανέωσε το στυλ σου.

Πως μπορώ να καθαρίσω σωστά τα Converse Run Star Hike;

Για να φροντίσεις σωστά τα παπούτσια ή μποτάκια Converse Run Star Hike θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τις κατάλληλες μεθόδους. Αρχικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα ήπιο απορρυπαντικό με μια μαλακή βούρτσα, κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Αφου δημιουργήσεις αφρό μπορείς να το ξεπλύνεις και να το αφήσεις να στεγνώσει φυσικά. Έπειτα μπορείς έαν το λέρωμα είναι επιφανειακό και όχι έντονο να καθαρίσεις τα Converse Run Star Hike με ένα υγρό πανάκι, ειδικό για τα παπούτσια. Τέλος για εξειδικευμένη περιποίηση, μπορείς να προμηθευτείς από το Sneaker10.gr ένα σετ καθαριστικό παπουτσιών, για να έχεις τα Converse Run Star Hike πάντα σαν καινούργια!

Με τι look να συνδυάσω τα Converse Run Star Hike μου;

Σκέφτεσαι πως να συνδυάσεις τα Converse Run Star Hike παπούτσια σου; Η αλήθεια είναι ότι μπορείς να δημιουργήσεις πολλά και ξεχωριστά styles από street, retro, sporty και πολλά άλλα. Για το καθημερινό σου στυλ μπορείς να συνδυάσεις τα Converse Run Star Hike παπούτσια σου με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι και T-shirt. Για το street style σου μπορείς να συνδυάσεις τα μποτάκια Converse Run Star Hike με την αγαπημένη σου βερμούδα και loose μπλούζα. Για το αθλητικό σου στυλ, μπορείς να συνδυάσεις το παπούτσι Converse Run Star Hike με την αγαπημένη σου φόρμα, ενώ για ένα απογειωμένο urban look, μπορείς να συνδυάσεις τα Converse Run Star Hike μποτάκια σου με το αγαπημένο σου κοστούμι. Όποιο συνδυασμό και να κάνεις, τα Converse Run Star Hike είναι ένα απαραίτητο κομμάτι για την συλλογή σου.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2