Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

29 130

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Τύπος Σόλας

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Converse All Star Παπούτσια

από 3
77 styles.
από 3

Τι Converse All Star Παπούτσια θα βρω στο Sneaker10;

Η Converse είναι μία μεγάλη αμερικανική εταιρεία αθλητικών ειδών με παπούτσια, ρούχα κι αξεσουάρ. Ξεκίνησε την παραγωγή από τις αρχές του 20ού αιώνα και είναι περισσότερο γνωστή για τη σειρά παπουτσιών All-Stars. Βρες μποτάκια, χαμηλά και ψηλά, δερμάτινα ή πάνινα, σε διάφορα στυλ και σχέδια. Είτε ψάχνεις τα επόμενά σου μποτάκια, κάτι πιο αθλητικό ή κάτι πιο casual, η Converse με τα κλασικά της All Star παπούτσια σε καλύπτει!

Ανακάλυψε τη συλλογή στο Sneaker10.gr, το Νο1 online sneaker store!

Ανακάλυψε τα πιο μοντέρνα Converse All Star παπούτσια μέσα από το Sneaker10.gr. Για μια ανανεωμένη street, casual αλλά και urban εμφάνιση αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα ζευγάρι σε Converse sneakers, παπούτσια ή μποτάκια. Στην μεγάλη γκάμα μας θα βρεις All Star Converse σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά( για αγόρια και κορίτσια) και βρεφικά styles. Αυτό που ξεχωρίζει τα Converse All Star είναι ο ιδιαίτερος σχεδιασμός τους που συνδυάζει το all time classic με το μοντέρνο στυλ. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους είναι επίσης ένα άλλο χαρακτηριστικό που τα διαφοροποιεί. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις Converse All Star μποτάκια και παπούτσια από premium δέρμα, καμβά, ύφασμα, αλλά και από ανακυκλωμένα, vegan και βιώσιμα υλικά που συμβάλλουν στην στήριξη της βιώσιμης ανάπτυξης, για ένα καλύτερο περιβάλλον. Βρες Converse All Star με flat, τρακτερωτή, chunky & platform σόλα, που δένουν με κορδόνια για εξατομικευμένη εφαρμογή ή με σκρατς για εύκολη εφαρμογή, που απευθύνονται στα παιδικά ποδαράκια. Άλλο ένα χαρακτηριστικό των Converse All Star sneakers είναι οι τεχνολογίες όπως η αντικραδασμική προστασία που σου παρέχουν. Τα All Star Converse είναι ιδανικά τόσο για το καλοκαίρι όσο και για τον χειμώνα, αφού για τον χειμώνα θα βρεις αδιάβροχα Converse All Star μποτάκια με σύστημα κορδονιών D-ring και κορδόνια που απομακρύνουν την υγρασία.

Τι Converse All Star Παπούτσια Ανδρικά θα ανακαλύψω;

Βρες ανδρικά Converse All Star παπούτσια στο Sneaker10.gr, το No1online sneaker store. Ένα ζευγάρι σε ανδρικά μποτάκια ή παπούτσια Converse All Star είναι must have για κάθε ανδρική συλλογή. Για ένα alternative style μπορείς να συνδυάσεις τα κλασσικά λευκά Converse All Star ανδρικά μποτάκια, δίνοντας την δική σου πινελιά ζωγραφίζοντας τα. Για το street σου μπορείς να συνδυάσεις τα ανδρικά Converse All Star παπούτσια ή μποτάκια με το αγαπημένο σου tapered τζιν. Για ένα καθημερινό στυλ μπορείς να φορέσεις τα ανδρικά Converse All Star sneakers με το τζιν σου και το αγαπημένο σου T-shirt. Για ένα μοντέρνο sporty style μπορείς να φορέσεις την αγαπημένη σου converse φόρμα με τα αγαπημένα σου Converse All Star ανδρικά παπούτσια. Μπορείς ακόμα και για το lifestyle σου να συνδυάσεις τα αγαπημένα σου Converse All Star ανδρικά μποτάκια, συνδυάζοντάς τα με το αγαπημένο σου κοστούμι ή υφασμάτινο παντελόνι. Ακόμα το σκέφτεσαι; Μπες σήμερα κιόλας στην μεγάλη ποικιλία μας και κάνε το δικό σου deal.

Τι Γυναικεία Converse All Star Παπούτσια είναι διαθέσιμα στο Sneaker10;

Ανακάλυψε γυναικεία Converse All Star παπούτσια, sneakers και μποτάκια για κάθε ηλικία και στυλ μέσα από την μεγάλη συλλογή του Sneaker10. Για ένα καθημερινό στυλ μπορείς να συνδυάσεις τα κλασσικά μποτάκια Converse All Star γυναικεία με το αγαπημένο σου τζιν. Για ένα athleisure look μπορείς να συνδυάσεις τα γυναικεία Converse All Star με το κολάν σου και το αγαπημένο σου top. Για ένα street style δεν έχεις παρά να επιλέξεις τα Converse All Star γυναικεία παπούτσια ή μποτάκια με το loose παντελόνι σου. Για το urban look σου μπορείς να φορέσεις μια μίνι φούστα ή ένα midi φόρεμα με τα αγαπημένα σου platform γυναικεία Converse All Star. Είτε θέλεις γυναικεία Converse All Star σε high top, mid cut ή low cut σχεδιασμό με φλατ, chunky, ή platform σόλα στο Sneaker10.gr θα βρεις αυτό που ψάχνεις!

Θα βρω Converse All Star Παπούτσια Παιδικά;

Για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και για παιδικά χαμόγελα δεν έχεις παρά να επιλέξεις για το παιδί σου παιδικά παπούτσια Converse All Star. Ένα παιδικό ζευγάρι σε Converse All Star μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ! Για την ακρίβεια μπορείς να επιλέξεις Converse All Star παιδικά παπούτσια ή μποτάκια για την καθημερινότητά τους στο σχολείο, τις εξωσχολικές τους δραστηριότητες, τις εξορμήσεις σας, ενώ είναι ιδανικά ακόμα και για να ολοκληρώσουν το παιδικό look σε ένα παιδικό party. Στο site μας, φυσικά, θα βρεις και βρεφικά Converse All Star παπούτσια και μποτάκια αγκαλιάς που είναι αυτό που χρειάζονται για να ξεκινήσουν με άνεση να εξερευνούν τον κόσμο και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Ένα ζευγάρι σε παιδικά Converse All Star είναι ιδανικό καθώς δεν τραυματίζουν τα παιδικά ποδαράκια, αλλά τα προστατεύουν και τους παρέχουν απόλυτη υποστήριξη. Στην μεγάλη γκάμα θα βρεις παιδικά και βρεφικά Converse All Star παπούτσια και μποτάκια μέσα από τα πιο ζωηρά χρώματα και τα πιο μοντέρνα και παιχνιδιάρικα μοτίβα.

Τι χρώματα σε Converse All Star Παπούτσια θα βρω στο Sneaker10;

Ανακάλυψε μια μεγάλη συλλογή σε Converse All Star παπούτσια και μποτάκια σε πολλά χρώματα όπως μαύρο, άσπρο, ασημί, γκρι, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, μπεζ, μπλε, μωβ, πολύχρωμο, πράσινο, ροζ,  animal print, floral και πολλά άλλα μόνο, στο Sneaker10.gr, το No1 online sneaker store, σε Hot Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Ποιά All Star δίπατα θα ανακαλύψω στο Sneaker10;

Στο Sneaker10.gr θα βρεις δίπατα παπούτσια που προσθέτουν extra bonus style...στην κυριολεξία. Βρες χρωματιστά ή μονόχρωμα δίπατα All Star σε low ή high cut σχεδιασμό που είναι έτοιμα να σε συνοδεύσουν σε κάθε καθημερινή ή urban εμφάνισή σου. Τα All Star δίπατα είναι μια must επιλογή, που δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή σου!

Τι Converse Chunk Taylor θα βρω;

Ανακάλυψε μέσα από την μεγάλη ποικιλία του online sneaker store μας Converse Chunk Taylor για άνδρες, γυναίκες, παιδιά (αγόρια και κορίτσια) αλλά και βρέφη. Θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε Converse Chunk Taylor με φλατ, δίπατη, platform ή chunky σόλα που θα αναδείξουν το στυλ σου με τον πιο κομψό τρόπο. Με ένα ζευγάρι Converse Chunk Taylor παπούτσια ή μποτάκια μπορείς να δημιουργήσεις ένα ρετρό στυλ από παλιά εποχή αλλά και ένα μοντέρνο που θα κλέψει τις εντυπώσεις! Η επιλογή; Δική σου! Επίλεξε σήμερα κιόλας παπούτσια και μποτάκια Converse Chunk Taylor μόνο στο Sneaker10.gr, το No1 online sneaker store!

Ποιές Top Converse All Star Collections θα βρω στο Sneaker10;

Στο Sneaker10.gr θα βρεις ξεχωριστές Converse συλλογές σε Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά μεγέθη και στιλ για κάθε σου δραστηριότητα. Ανακάλυψε exclusive και all-time classic collections σε πολλά διαφορετικά σχέδια και χρώματα και επίλεξε το colorway που δεν θα κάνει απλά level-up το στιλ σου, αλλά θα σου χαρίσει μοναδικά looks και outfits όπου κι αν είσαι!

Converse Chuck Taylor Converse Chuck 70 Converse Chuck 70 AT-CX Converse Counter Climate Converse Run Star Hike Converse Run Star Legacy Converse Cruise Converse Construct

Τop Converse All Star Styles

Converse Sneakers 

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2