Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

29 140

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τύπος Σόλας

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Nike Air Force 1 Sneakers

από 2
72 styles.
από 2

Ποια είναι η ιστορία της collection Nike Air Force 1;

Τα Nike Air Force 1 σχεδιάστηκαν πρώτη φορά από τον Bruce Kilgore ως πρώτο παπούτσι για τα γήπεδα με τεχνολογία Air. Το Air Force 1 κατασκευάστηκε το 1982 και σταμάτησε να κυκλοφόρησε το 1984. Για πάνω από 30 χρόνια από την κυκλοφορία τους τα Nike Air Force 1, επέστρεψαν ως ένα παπούτσι που είναι ιδανικό να φορεθεί σε καθημερινές εμφανίσεις. Από την δημιουργία τους έχουν κατασκευαστεί πάνω από 1.700 χρωματικές παραλλαγές, κάνοντάς τα No1 επιλογή των καταναλωτών. Τα Nike Air Force 1 πρωταγωνίστησαν τόσο στα γήπεδα όσο και την καθημερινότητα των ανθρώπων και είναι από τα παπούτσια που σπάει ρεκόρ στις πωλήσεις.

Ποια Nike Air Force 1 collections θα βρώ στο Sneaker10;

Ανακάλυψε το επόμενο Air Force 1 sneaker σου και απογείωσε το στυλ σου! Shadow; Sage Low; React; '07; LV8; Μη κολλάς πουθενά! Το Sneaker10.gr τα έχει όλα! Επίλεξε τώρα ανδρικά, γυναικεία και παιδικά Nike Air Force 1 από την συλλογή που προτιμάς για να ξεχωρίζεις όπου κι αν είσαι, με άπιαστο casual style και απόλυτη άνεση! Το εικονικό αυτό sneaker θα το βρεις επίσης σε τρία διαφορετικά στυλ: low, mid & top, καθώς και σε διάφορα χρώματα και σχέδια, για γυναίκες και παιδιά, για αγόρια και κορίτσια!

Τι Γυναικεία Nike Air Force 1 θα βρω στο Sneaker10;

Στο Sneaker10.gr, το No1 online sneaker store θα βρεις γυναικεία Nike Air Force 1 για κάθε γυναικείο στυλ. Τα γυναικεία Nike Air Force 1 μπορείς να τα φορέσεις από τις καθημερινές μέχρι και τις επίσημες εμφανίσεις σου. Μπορείς ακόμα να τα φορέσεις με την αγαπημένη σου φόρμα ή κολάν για ένα κομψό sporty style.

Υπάρχουν διαθέσιμα Nike Air Force 1 Παιδικά;

Στο Sneaker10.gr θα βρεις παιδικά Nike Air Force 1 για αγόρια και κορίτσια, στα πιο μοντέρνα χρώματα. Τα Nike Air Force 1 παιδικά είναι ιδανικά από την καθημερινότητα στο σχολείο μέχρι και τις εξωσχολικές δραστηριότητες. Εκτός από Nike Air Force 1 για παιδιά, θα βρεις Nike Air Force 1 βρεφικά που προσφέρουν στα πρώτα βήματα του μικρού σου την άνεση που χρειάζεται.

Τι Ανδρικά Nike Air Force 1 θα ανακαλύψω στο Sneaker10;

Στο Sneaker10.gr θα βρεις ανδρικά Nike Air Force 1 σε ανδρικά μεγέθη που εξασφαλίζουν ότι θα κάνουν το στυλ σου μοναδικό. Τα ανδρικά Nike Air Force 1 μπορούν να ολοκληρώσουν κάθε casual και urban style σου, ενώ σου προσφέρουν ταυτόχρονα μοναδική άνεση.

Ποία είναι τα κατασκευαστικά χαρακτηριστικά των Nike Air Force 1;

Οι λεπτομέρειες μπορεί να αλλάζουν από καιρό σε καιρό, αλλά ο βασικός σχεδιασμός του Air Force 1 από την Nike παραμένει σταθερός! Επειδή, στην τελική, γιατί να πειράξεις την τελειότητα; Τα Nike Air Force 1 είναι κατασκευασμένα από δέρμα και διαθέτουν υφασμάτινη επένδυση ενώ η ενδιάμεση σόλα από ανθεκτικό αφρό περιλαμβάνει μια μονάδα Nike Air σε όλο το μήκος, για ανάλαφρη αντικραδασμική προστασία και άνεση σε κάθε σου βήμα.

Από τι Υλικά Κατασκευάζονται τα Nike Air Force;

Η premium κατασκευή των Nike Air Force παπουτσιών είναι αυτή που τα κάνει να ξεχωρίζουν από τα κλασικά παπούτσια. Η επιλογή των υλικών των παπουτσιών Nike Air Force προσδίδει μια διαχρονική αξία. Η κατασκευή των sneakers Nike Air Force αποτελείται από premium δέρμα, σουέτ ή ένα μείγμα συνθετικών υλικών πρώτης ποιότητας. Τα παπούτσια Nike Air Force διαθέτουν υφασμάτινη επένδυση, εξωτερική σόλα από ανθεκτικό καουτσούκ, ενώ η ενδιάμεση σόλα περιέχει μονάδες αφρού Nike Air κατά μήκος για αντικραδασμική προστασία και ανάλαφρο πάτημα.

Φροντίδα των Nike Air Force

Η φροντίδα των παπουτσιών Nike Air Force θέλει ιδιαίτερη προσοχή, κυρίως για εσένα που θέλεις τα αγαπημένα σου sneakers Nike Air Force να φαίνονται σαν καινούργια. Αρχικά σε καμία περίπτωση δεν συνίσταται η πλύση τους στο πλυντήριο. Ιδανικά μπορείς να τα καθαρίσεις με ένα μαλακό υγρό πανί εάν είναι από δέρμα ή συνθετικά υλικά ή με ένα στεγνό πανί ή με μαλακή βούρτσα εάν πρόκειται για Nike Air Force από σουέτ. Για πιο εξειδικευμένη περιποίηση, μπορείς να προμηθευτείς από το σετ καθαριστικών παπουτσιών στο site μας, για να έχεις τα αγαπημένα σου Nike Air Force πάντα φρέσκα και καθαρά.

Εφαρμογή των Παπουτσιών Nike Air Force 1

Η εφαρμογή των Nike Air Force 1 είναι κανονική ή φαρδιά κατά βάση. Για εσένα που θέλεις ακρίβεια στην εφαρμογή των Nike Air Force 1 παπουτσιών όμως, μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που διαθέτει κάθε παπούτσι Nike Air Force 1. Σε περίπτωση αστοχίας επιλογής μεγέθους στα Nike Air Force 1, μπορείς να πραγματοποιήσεις εύκολα και δωρεάν την αλλαγή σου είτε σε κάποιο φυσικό μας κατάστημα είτε online συμπληρώνοντας την φόρμας επιστροφής προϊόντων.

Πώς να Επιλέξω τα Κατάλληλα Air Force 1 για Μένα;

Θέλεις να επιλέξεις το ιδανικό ζευγάρι σε Nike Air Force 1 παπούτσια και sneakers και σκέφτεσαι πιο είναι το κατάλληλο; Αρχικά μπορείς να σκεφτείς τον συνδυασμό ρούχων που θα τα συνδυάσεις. Για ένα total black ή white look μπορείς να επιλέξεις πολύχρωμα ή έντονα χρώματα στα Nike Air Force 1 για να δώσεις μια μοντέρνα στυλιστική πινελιά στο look. Για ένα καθημερινό στυλ μπορείς να επιλέξεις μονόχρωμα Nike Air Force 1 παπούτσια, ενώ για ένα κομψό και ήσυχο στυλ, μπορείς να επιλέξεις Nike Air Force 1 παπούτσια σε απαλά χρώματα.

Τι Nike Air Force 1 θα βρω στο Sneaker10.gr;

Στον παράδεισο των sneakers, το Sneaker10.gr, θα βρεις τα πιο μοντέρνα και exclusive sneakers Nike Air Force 1 σε βρεφικά, παιδικά και γυναικεία μεγέθη. Θα βρεις τα νεότερα μοντέλα στα πιο μοντέρνα χρώματα και prints, με μεγάλα ή μικρότερα λογότυπα, ιδανικά για κάθε γούστο.

Τι Χρώματα σε Nike Air Force 1 Sneakers θα βρω στο Sneaker10.gr;

Στο Sneaker10. gr θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων επιλέγοντας όχι μόνο το αγαπημένο σου χρώμα, αλλά τώρα έχεις την δυνατότητα να κάνεις τους πιο ωραίους color-blocking συνδυασμούς απογειώνοντας το outfit σου. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις γυναικεία, παιδικά (για αγόρι, για κορίτσι) και βρεφικά παπούτσια σε πολλά χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, μπλε, μπεζ, πολύχρωμο, ροζ, animal print και πολλά άλλα, μόνο στο Sneaker10.gr, το No1 online sneaker store.

Διάλεξε Top Nike Air Force 1 στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε την μεγάλη συλλογή Nike Air Force 1 sneakers σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά μεγέθη και σχέδια, στις πιο Hot τιμές, μόνο στο Ultimate Sneaker Store, Sneaker10.gr και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Nike AF1 για Στυλάτες Εμφανίσεις

Επίλεξε σήμερα κιόλας Nike AF1 παπούτσια για εμφανίσεις γεμάτες στυλ που θα ξεχωρίσουν. Τα Nike AF1 παπούτσια είναι μια must have συλλογή που δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή σου. Με τα Nike AF1 παπούτσια μπορείς να ολοκληρώσεις κάθε casual & urban style σου ενώ μπορείς να τα φορέσεις με τα αθλητικά, καθημερινά ή lifestyle ρούχα σου.

Τα Nike Air Force 1 '07 θα τα βρεις στο Sneaker10!

Επίλεξε σήμερα κιόλας Nike AF1 παπούτσια για εμφανίσεις γεμάτες στυλ που θα ξεχωρίσουν. Τα Τα Nike Air Force 1 '07 παπούτσια είναι μια ανανεωμένη έκδοση των κλασσικών Air Force παπουτσιών και είναι εδώ για να προσθέσουν την δική τους πινελιά κομψότητας στο στυλ σου. Όσον αφορά την άνεση και την κατασκευή τους τα Nike Air Force 1 '07 παπούτσια δεν διαφέρουν πολύ από τα κλασικά ωστόσο η αίσθηση άνεσης που σου προσφέρουν είναι αξεπέραστη. Στη συλλογή μας θα βρεις Nike Air Force 1 '07 γυναικεία και ανδρικά παπούτσια για το δικό σου στυλ.

Ανακάλυψε τα AF1 LV8 και τα Air Force 1 Shadow στον ναό του Sneaker

Στον ναό των sneakers, το Sneaker10.gr θα βρεις παπούτσια Nike AF1 LV8 και τα Air Force 1 Shadow σε γυναικεία, ανδρικά και παιδικά styles. Δώσε extra bonus στο style σου με τα AF1 LV8 και τα Air Force 1 Shadow παπούτσια και sneakers, όσο απολαμβάνεις ταυτόχρονα την άνεση που σου προσφέρουν. Επίλεξε τα σε κάθε casual & urban style σου συνδυάζοντάς τα με τα αγαπημένα σου ρούχα. Στην συλλογή του Sneaker10 σε περιμένουν AF1 LV8 και τα Air Force 1 Shadow παπούτσια για τις δικές σου ανάγκες.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2