Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

43 135

Στυλ

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Γυναικεία Jeans

31 styles.

Γυναικεία Jeans

Ανακάλυψε την συλλογή μας από γυναικεία τζιν και βρες αυτό που προτιμάς σε φαρδιά ή slim γραμμή, σε κανονικό ή crop μήκος και πάνω απ' όλα σε TOP Style! Επίλεξε το τζιν που θα θα σε συνοδέψει σε όλες τις casual εμφανίσεις σου και τράβηξε την προσοχή όπου κι αν είσαι!

Βρες jeans για γυναίκες από κορυφαία brands, μόνο στο Sneaker10.gr, το No1 online sneaker store και στα καταστήματά μας!

Επίλεξε Τζιν Παντελόνια Γυναικεία Που Θα Σε Πάνε Σε Next Level

Κάθε γυναικεία ντουλάπα χρειάζεται να περιέχει μια ποικιλία από τζιν παντελόνια για κάθε περίσταση. Για την καθημερινότητά σου ένα casual τζιν θα σε συνοδεύσει καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας με απόλυτο στυλ. Μπορείς να επιλέξεις boyfriend jeans γυναικεία για να αναδείξεις το street style σου συνδυάζοντάς το με το αγαπημένο σου t-shirt. Για την απογευματινή σου βόλτα μπορείς να επιλέξεις ένα τζιν παντελόνι με σκισίματα ή φθαρσίματα για περισσότερη ένταση στο στυλ σου, συνδυάζοντάς το με τα αγαπημένα σου sneakers. Για εσένα που θέλεις άνεση και οργάνωση μπορείς να επιλέξεις ένα cargo παντελόνι ούτως ώστε να μπορείς να αποθηκεύσεις μικρά αντικείμενα στις τσέπες σου, έχοντας λιγότερο βάρος στο σακίδιό σου. Τα παντελόνια τζιν γυναικεία μπορούν φυσικά να σε συνοδεύσουν ακόμα και στις lifestyle εμφανίσεις σου. Για μια βραδινή έξοδο μπορείς να επιλέξεις ένα τζιν παντελόνι slim fit ή ένα τζιν παντελόνι με καμπάνα αναδεικνύοντας το σώμα σου.

Βρες Το Κατάλληλο Τζιν Παντελόνι Σύμφωνα Με Το Σωματότυπό Σου & Την Ιδανική Εφαρμογή

Τα τζιν παντελόνια διαφέρουν όσον αφορά την εφαρμογή. Η ιδανική επιλογή σε γυναικείο τζιν εξαρτάται από τον σωματότυπό σου. Αν ο σωματότυπός σου είναι μήλο, προτίμησε ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή ή ένα mom fit τζιν παντελόνι που θα αναδείξει τα πόδια σου καλύπτοντας την περιοχή της κοιλιάς. Αν ο σωματότυπός σου είναι αχλάδι πρέπει να διαλέξεις ένα τζιν που θα τονίσει την μέση σου. Μια καλή επιλογή είναι τα boyfriend jeans ενώ τα τζιν με τις τσέπες ( cargo jeans) δεν θα κολακεύσουν το συγκεκριμένα σωματότυπο. Αν ο σωματότυπός σου είναι κλεψύδρα μπορείς να επιλέξεις ένα flared jean, αποφεύγοντας τα φαρδιά τζιν παντελόνια. Αν έχεις μονοκόμματο σωματότυπο χωρίς καμπύλες ένα παντελόνι με δέσιμο ή ένα boyfriend τζιν θα προσθέσει όγκο στην περιφέρεια. Γενικότερα εάν θέλεις να τονίζεις το σωματότυπο σου επίλεξε ένα τζιν με στενή εφαρμογή για σταθερότητα, ενώ εάν θέλεις περισσότερη άνεση μπορείς να επιλέξεις ένα τζιν παντελόνι με φαρδιά εφαρμογή. Για περισσότερο στυλ και για εσένα που θέλεις να τονίσεις την μέση σου με το κατάλληλο τζιν παντελόνι, επίλεξε μια ζώνη μέσης.

Πως να Επιλέξω το Σωστό Νούμερο στο Τζιν Παντελόνι;

Η επιλογή μεγέθους σε τζιν παντελόνι είναι πολύ σημαντική, αφού με την σωστή επιλογή μπορείς να έχεις άνεση στις κινήσεις σου, χωρίς περιορισμούς. Επίσης με την σωστή επιλογή μεγέθους μπορείς να αναδείξεις το σώμα σου χωρίς να αισθάνεσαι το τζιν σου να σε πιέζει. Κάθε jean παντελόνι διαθέτει οδηγό μεγεθών όπου αναγράφει αναλυτικά τις μετρήσεις. Αφού λοιπόν κάνεις τις αντίστοιχες μετρήσεις σε μέση, γοφούς και πόδια τότε μπορείς να κάνεις την αντιστοιχία σχετικά με τον οδηγό μεγεθών. Σε περίπτωση που δεν σε εξυπηρετεί το μέγεθος υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν επιστροφής.

Διάλεξε Το Κατάλληλο Γυναικείο Τζιν Για Κάθε Εποχή

Τα γυναικεία τζιν παντελόνια είναι ιδανικά ανεξαρτήτου εποχής! Μπορείς να βρεις καλοκαιρινά παντελόνια τζιν γυναικεία με ανοιχτούς χρωματικούς τόνους, λεπτότερο ύφασμα, με σκισίματα ή χωρίς με μήκος πάνω από τον αστράγαλο ή με λάστιχο στο τελείωμα. Για τον χειμώνα θα βρεις τζιν γυναικεία παντελόνια με χοντρό ύφασμα που θα σου προσφέρουν την κάλυψη και την ζεστασιά που χρειάζεσαι. Ιδανικά για τον χειμώνα είναι τα γυναικεία τζιν παντελόνια ψηλόμεσα και τα παντελόνια με σκούρα χρώματα.

Πως να Συνδυάσεις το Αγαπημένο σου Τζιν για Γυναίκες

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να φορέσεις το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι για γυναίκες. Αρχικά μπορείς να το συνδυάσεις τέλεια με μια μάλλινη ή πλεκτή μπλούζα όταν η θερμοκρασία είναι χαμηλή, ενώ όταν η θερμοκρασία είναι υψηλή μπορείς να το συνδυάσεις άψογα με ένα t-shirt σε loose ή slim γραμμή. Για τις lifestyle εμφανίσεις σου μπορείς να συνδυάσεις τέλεια το τζιν σου με ένα πουκάμισο ή με ένα Polo t-shirt και με το καλό σου σακάκι. Για τις casual εμφανίσεις σου μπορείς να συνδυάσεις το τζιν σου με ένα t-shirt ή μπλούζα σε συνδυασμό με ένα τζιν τζάκετ. Εάν θέλεις να τονίσεις το στυλ του τζιν, μπορείς να συνδυάσεις μια αλυσίδα για τζιν έντονη ή διακριτική για μια πιο ροκ εμφάνιση. Όποιον συνδυασμό κι αν κάνεις το σίγουρο είναι ότι θα σου προσφέρει μια elegant εμφάνιση.

Φροντίδα για τα Τζιν Γυναικείο Παντελόνι

Ένα ρούχο εάν θέλουμε να έχει διάρκεια πρέπει να το σεβόμαστε. Αυτό ξεκινάει αρχικά με την σωστή φροντίδα. Τα γυναικεία τζιν λοιπόν, μπορούν να πλυθούν τόσο στο χέρι όσο και στο πλυντήριο. Καλό θα ήταν να πλένονται με όμοια χρώματα πχ τα σκούρα τζιν να πλένονται με εξίσου σκούρα τζιν ή ρούχα, ενώ τα ανοιχτόχρωμα τζιν με ανοιχτούς τόνους ρούχων. Το κάθε τζιν αναγράφει στο ταμπελάκι τις οδηγίες πλύσης όσον αφορά την θερμοκρασία, συνεπώς καλό θα ήταν να πλένονται στην αναγραφόμενη θερμοκρασία. Άλλο ένα tip για μεγαλύτερη διάρκεια του τζιν είναι κατά την πλύση να πλένονται από την ανάποδη μεριά, ενώ για τα σκούρα χρώματα είναι προτιμότερο το υγρό απορρυπαντικό.

Top Brands Σε Γυναικεία Τζιν Παντελόνια

Θες γυναικεία τζιν παντελόνια με σκισίματα, ψηλόμεσα, mom fit, skinny, boyfriend, cropped, baggy και jeggings για να τονίσεις το casual look σου ή το street style σου; Όποιο κι αν είναι το στυλ σου, ανεξαρτήτου ηλικίας και σωματότυπου, βρες γυναικεία παντελόνια σε jeans style για σένα ανάμεσα στα Koρυφαία Brands όπως Tommy Jeans, Vans, Levi's, Lee, Wrangler, Emerson και πολλά άλλα και σε μοναδικά χρώματα όπως άσπρο, γκρι, μαύρο, μπεζ, μπλε, πράσινο και πολλά άλλα μόνο στο Sneaker10.gr, το No1 online sneaker store και στα καταστήματά μας σε Hot Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2