Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

12 65

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Superga Παπούτσια

24 styles.

Superga Παπούτσια

Η Superga μετράει ήδη στον χώρο της μόδας και δημιουργίας παπουτσιών, πάνω από 100 χρόνια! Αγαπάει αυτό που κάνει και το αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο, προσφέροντας απόλυτη άνεση σε συνδυασμό με το στυλ! Ανακάλυψε όλη τη συλλογή Superga αποκλειστικά στο Νο 1 Sneaker - store!

Λίγα Λόγια Για Την Εταιρεία Superga

Η Superga δημιουργήθηκε το 1911 στο Τορίνο της Ιταλίας, όταν ο Walter Martiny ξεκίνησε την παραγωγή υποδημάτων με λαστιχένια σόλα με το λογότυπο Superga. Το 1925 η Superga επινόησε το μοντέλο 2750, παπούτσια με βουλκανισμένη σόλα από καουτσούκ. Από το 1934, η εταιρεία διαφοροποίησε την παραγωγή της σε νέες συλλογές αφιερωμένες σε άλλα αθλήματα και την καθημερινή ζωή. Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, η Superga ξεκίνησε ξανά την παραγωγή με εξειδίκευση αποκλειστικά σε υποδήματα υψηλής ποιότητας. Το 1951 η εταιρεία συγχωνεύθηκε με την Pirelli, γεγονός που της έφερε νέα κεφάλαια και κατέστησε δυνατή την απότομη αύξηση της παραγωγής παπουτσιών τένις. Στη δεκαετία του 1970, καθώς οι πωλήσεις του 2750 συνεχίστηκαν, η Superga διαφοροποιήθηκε για να προσθέσει αθλητικά παπούτσια με τεχνικά χαρακτηριστικά. Στη δεκαετία του 1980, η εταιρεία ξεκίνησε την παραγωγή ρούχων. Η Superga UK απασχολεί δημοφιλείς διασημότητες ως πρεσβευτές της επωνυμίας τους, με τις οποίες συνεργάζονται για να δημιουργήσουν μια συλλογή παπουτσιών.

Βρες Τα Ιδανικά Superga Παπούτσια και Superga Μποτάκια Για Σένα

Τα superga sneakers είναι must για κάθε ολοκληρωμένο in fashion style. Αρχικά εμφανίστηκαν τα superga παπούτσια πάνινα με κλασσικό και κομψό σχεδιασμό, σε απλά χρώματα. Μετέπειτα την εμφάνισή τους έκαναν πιο σύγχρονα παπούτσια όπως τα superga λεοπαρ, superga 2750, superga alpina, superga 2730 cotu με μοντέρνο σχεδιασμό και νέες τεχνολογίες που χαρίζουν μοναδική άνεση. Μπορείς να βρεις superga γυναικεία, ανδρικά και παιδικά παπούτσια για κάθε στυλ. Για ένα casual look μπορείς να συνδυάσεις τα αγαπημένα σου superga με ένα τζιν παντελόνι, με φόρμα ή κολάν. Για τις lifestyle εμφανίσεις σου μπορείς και πάλι να επιλέξεις superga με έντονο design συνδυάζοντάς το για γυναίκα και για κορίτσια, με φούστα ή φόρεμα και για άντρες και για αγόρια με τζιν ή chinos παντελόνι. Για μια elegant και μοντέρνα εμφάνιση μπορείς να συνδυάσεις το superga σου ακόμα και με κοστούμι. Για τις κρύες μέρες του χειμώνα, ιδανικά για τις χειμερινές σου εμφανίσεις είναι τα μποτάκια superga τα οποία προσφέρουν άνεση, ζεστασιά και κομψότητα.

Η Κατασκευή των Superga Παπουτσιών

Η κατασκευή των Superga Παπουτσιών διαφέρει. Μπορείς να βρεις superga δερμάτινα, υφασμάτινα με συνθετικά υλικά, με καμβά και πάνινα. Άλλο ένα χαρακτηριστικό που διαφέρει ανάλογα το μοντέλο είναι η σόλα τους. Μπορείς να βρεις superga platform, με chunky ή flat σόλα ώστε να επιλέξεις το ζευγάρι που ταιριάζει περισσότερο στο στυλ σου. Τέλος ένα κοινό χαρακτηριστικό τους είναι το δέσιμο με τα κορδόνια για σταθερότητα και οι τεχνολογίες που διαθέτουν όπως η αντικραδασμική προστασία.

Επίλεξε Superga Slides

Το statement της Superga είναι να προσδίδει μοναδικό στυλ και άνεση για κάθε εποχή. Συνεπώς για το καλοκαίρι τα slides Superga είναι απαραίτητα για σένα που θέλεις ανάλαφρο βήμα και exclusive summer style. Η κατασκευή τους αποτελείται από ανθεκτικά υλικά με εξωτερική σόλα από καουτσούκ για σταθερότητα στο έδαφος. Το design τους είναι μοναδικό με κάθε ζευγάρι να διαθέτει λογότυπο που το υπογράφει η Superga. Μπορείς να τα επιλέξεις στην παραλία, στις καθημερινές σου δραστηριότητες αλλά και στις καλοκαιρινές σου βόλτες όταν θέλεις ανάλαφρη αίσθηση.

Η Εφαρμογή Των Superga Παπουτσιών & Slides

Η Superga έχει κατασκευάσει τα παπούτσια έτσι ώστε να μην πιέζουν το πόδι προσδίδοντας άνεση και ευελιξία. Η εφαρμογή τους είναι συνήθως άνετη με κανονική, ανάλογα το μοντέλο. Τα slides διαθέτουν κανονική εφαρμογή. Για μεγαλύτερη ακρίβεια πριν επιλέξεις το μέγεθός σου, μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών του site, είτε μπορείς να επισκεφτείς κάποιο φυσικό μας κατάστημα για να δοκιμάσεις τα Superga που θέλεις.

Βρες Superga Παπούτσια, Μποτάκια & Slides στο Κορυφαίο Store!

Επίλεξε Superga Παπούτσια, Μποτάκια & Slides σε αντρικά, γυναικεία και παιδικά μεγέθη και σε μοναδικά χρώματα όπως μαύρο, άσπρο, γκρι, μπεζ, ασημί, καφέ, μπεζ, μπλε, πράσινο, ροζ, χρυσό, πολύχρωμο και πολλά άλλα μόνο στο No1 online sneaker store, Sneaker10.gr, σε Hot Τιμές & Super Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Τι Superga γυναικεία styles θα βρω στο Sneaker10;

Στο Sneaker10.gr, το No1 online sneaker store, θα βρεις γυναικεία Superga παπούτσια για κάθε εποχή. Για την άνοιξη θα βρεις χρωματιστά γυναικεία Superga παπούτσια από καμβά και premium ύφασμα, για τον χειμώνα θα βρεις Superga παπούτσια με υπεριψωμένη ή φλατ σόλα σε πιο χειμερινά χρώματα. Για το καλοκαίρι θα βρεις Superga γυναικεία slides, σανδάλια και σαγιονάρες όπου θα σε συνοδεύσουν όπου κι αν πας απογειώνοντας το στυλ σου.

Tι Superga ανδρικά παπούτσια και slides να επιλέξω;

Θέλεις να εμπλουτίσεις την συλλογή σου με ανδρικά παπούτσια & slides Superga; Τότε είσαι στο κατάλληλο online store το Sneaker10.gr! Βρες ανδρικά παπούτσια Superga υφασμάτινα, από καμβά αλλά και από άλλα premium συνθετικά υλικά. Επίσης ανακάλυψε ανδρικά Superga slides που θα σε συνοδεύσουν στην παραλία με απόλυτη άνεση. Τα ανδρικά slides Superga είναι κατάλληλα φυσικά και για τις εμφανίσεις σου στην πόλη, προσφέροντας στα πόδια σου εξαιρετική αίσθηση διαπνοής και άνεσης. Διάλεξε τα αγαπημένα σου ανδρικά Superga στο αγαπημένο σου χρώμα

Ποια Superga collections είναι τάση φέτος;

Για εσένα που παρακολουθείς την μόδα και θέλεις να είσαι in style δεν έχεις παρά να διαλέξεις Superga παπούτσια μέσα από τις hot collections Superga. Πιο συγκεκριμένα δημοφιλέστερη τάση είναι τα Superga 2790 από παπούτσια. Από slides top φετινή τάση είναι τα Superga 1908 τα οποία βγαίνουν σε μια ποικιλία χρωμάτων και είναι ο, τι χρειάζεσαι για το ανάλαφρο στυλ σου.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2