Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Μήκος

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

3 15

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Happy Socks Κάλτσες

από 6
181 styles.
από 6

Happy Socks Κάλτσες

H Happy Socks διαθέτει μια πλούσια συλλογή προϊόντων, παίζοντας πολύ με χαρούμενα χρώματα και πρωτότυπα μοτίβα! Έχει δώσει έμφαση στα υφάσματά της, τα οποία είναι κατασκευασμένα από ανώτερη ποιότητα! Βρες τη Συλλογή της στο No 1 Sneaker - store, δώσε στυλ στα βήματά σου!

Λίγα Λόγια για Την Happy Socks

Η εταιρεία Happy Socks ξεκίνησε στην Σουηδία πουλώντας κάλτσες, εσώρουχα και μαγιό. Το 2008, όταν ο Mikael Söderlindh, στέλεχος διαφήμισης και ο Viktor Tell, ένας εικονογράφος και γραφίστας, σκέφτηκαν την ιδέα για πολύχρωμες, εμπριμέ κάλτσες. Το 2008, οι κάλτσες ήταν απλώς κάλτσες και αυτό ήταν έτοιμο να αλλάξει. Τρεις εβδομάδες αργότερα, ξεκίνησαν την παραγωγή τους σε ένα τουρκικό εργοστάσιο. Ο Σουηδός Mikael Söderlindh και Viktor Tell ανέλαβαν ρόλους CEO και creative director. Το 2014 οι Happy Socks επεκτάθηκαν για παραγωγή σε εσώρουχα και παιδικές κάλτσες. Το 2017 η Palamon Capital Partners απέκτησε το πλειοψηφικό μερίδιο και ο Stefan Fragner έγινε Διευθύνων Σύμβουλος. Τα εμπορεύματά τους πωλούνται σε περισσότερες από 90 χώρες, με 12.000 σημεία πώλησης, καθώς και διαδικτυακά. Το 2018, η εταιρεία άνοιξε το πρώτο της γραφείο στο εξωτερικό στη Νέα Υόρκη και ακολούθησε ένα γραφείο στο Μόναχο της Γερμανίας τον Ιανουάριο του 2019 προκειμένου να λειτουργήσει απευθείας όλους τους λογαριασμούς χονδρικής. Μέχρι το τέλος του 2018, η Happy Socks είχε ανοίξει 100 καταστήματα concept σε πόλεις όπως το Παρίσι, το Λονδίνο, η Βαρκελώνη, το Λος Άντζελες, η Στοκχόλμη και το Τόκιο. Τον Δεκέμβριο, η μάρκα άνοιξε την τρίτη της τοποθεσία στη Νέα Υόρκη στην Times Square για να προσθέσει στις εγκαταστάσεις της στο Soho και στο Williamsburg, στο Μπρούκλιν. Τον Μάιο του 2019, η Happy Socks άνοιξε το δεύτερο κατάστημα Happy Socks στο Λος Άντζελες. Οι Happy Socks είναι αγαπητές από το κοινό και προτιμώνται αφού φέρει τόνους funky σχέδια και διασκεδαστικά μοτίβα. Όπως υποδηλώνει το όνομα, η μάρκα Happy Socks δημιουργεί κάλτσες με διασκεδαστική αίσθηση , κάλτσες υψηλής ποιότητας που συνδυάζουν μοναδικά σχέδια και δεξιοτεχνία.

Τι είναι αυτό που τις ξεχωρίζει;

Οι Happy Socks δεν είναι οι συνηθισμένες κλασσικές κάλτσες, ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τον σχεδιασμό τους. Κάθε ζευγάρι έχει το δικό του στυλ, τονίζοντας το δικό σου για μοναδικές fashion εμφανίσεις. Είναι ιδανικές για να τις φορέσεις από το γυμναστήριο μέχρι και στο γραφείο και στις βόλτες σου. Για κάθε εποχή θα βρεις το ιδανικό ζευγάρι για εσένα αφού υπάρχουν Happy Socks με καλοκαιρινά και χειμερινά σχέδια. Είναι ιδανικές όχι μόνο για εσένα αλλά και για να τις δωρίσεις αφού θα βρεις μοναδικά Happy Socks Box (πακέτα)με 2, 3 ή και περισσότερα τεμάχια σε κάθε πακέτο. Μπορείς να βρεις Happy Socks με γεωμετρικά, funny, χριστουγεννιάτικα, καλοκαιρινά και μονόχρωμα σχέδια για κάθε ηλικία και στυλ. Το μήκος τους ποικίλλει ανάλογα το ύφος που θέλεις να δώσεις στο outfit σου και ανάλογα με το τι νιώθεις καλύτερα στο πόδι σου. Συνεπώς θα βρεις Happy Socks κάλτσες μακριές, κοντές, ψηλές και σοσόνια μέχρι τον αστράγαλο.

Πως θα βρω το Σωστό Μέγεθος σε κάλτσες Happy Socks;

Τώρα μπορείς να βρεις κάλτσες Happy Socks αντρικές, γυναικείες, παιδικές και βρεφικές. Η εφαρμογή τους είναι κανονική με ευέλικτο ύφασμα για άνετη αίσθηση. Τα μεγέθη τους χωρίζονται ανά νούμερα πχ 28-35, 35-40, 41-46, 12-24 M. Φυσικά κάθε ζευγάρι ή σετ κάλτσες Happy Socks περιλαμβάνει μεγεθολόγιο, όπου θα βρεις διάγραμμα που θα σε βοηθήσει να βρεις το νούμερο που αντιστοιχεί στο πόδι σου.

Τι σύνθεση έχουν οι κάλτσες Happy Socks;

Το ύφασμα των Happy Socks είναι εξαιρετικά μαλακό και άνετο, προσφέροντας την ευελιξία που χρειάζεσαι. Θα βρεις χοντρό ύφασμα για τον χειμώνα προσφέροντας ζεστή αίσθηση ενώ θα βρεις πιο λεπτό και απαλό ύφασμα για το καλοκαίρι για ανάλαφρη αίσθηση. Αγκαλιάζουν ομοιόμορφα το πόδι σου χωρίς να σε σφίγγουν, ενώ η σύνθεση τους αποτελείται από μείγμα υφασμάτων υψηλής ποιότητας.

Επίλεξε Κάλτσες Happy Socks στο Κορυφαίο Store!

Βρες τώρα Happy Socks κάλτσες για άντρες, γυναίκες, παιδιά, για αγόρι, για κορίτσι και βρέφη σε 1pack, 2pack, 3pack και περισσότερα τεμάχια, σε μοναδικά funky σχέδια και μονόχρωμα, για όλα τα στυλ sporty, casual, lifestyle, streetstyle & urban style. Διάλεξε Happy Socks σε μοναδικά χρώματα όπως άσπρο, γκρι, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μπλε, μπεζ, μωβ, πορτοκαλί, πολύχρωμο, πράσινο, ροζ με μοναδικά prints και πολλά άλλα, μόνο στο No1 online sneaker store, Sneaker10.gr, σε Hot Τιμές & Super Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

TOP Happy Socks Collections

Happy Socks Gift Box

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2