Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

15 56

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Hurley Ρούχα και Αξεσουάρ

από 2
54 styles.
από 2

Hurley Ρούχα και Αξεσουάρ

Θέλεις να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου με μοντέρνο και νεανικό στυλ αναδεικνύοντας από το casual μέχρι το street & urban style σου; Τότε είσαι στο κατάλληλο site! Ανακάλυψε ανδρικά και γυναικεία στυλ σε ρούχα και αξεσουάρ στα πιο trendy σχέδια, στις καλύτερες τιμές, μόνο στο No 1 online sneaker store ή στα καταστήματα Sneaker10!

Η Ιστορία του Brand Hurley

Η εταιρεία Hurley ιδρύθηκε το 1979 από τον 24χρονο Bob Hurley ως "Hurley Surfboards//International Pro Designs" (IPD). Η Hurley International είναι μια ευρέως γνωστή εταιρεία ρούχων με έδρα την Κόστα Μέσα της Καλιφόρνια που ασχολείται με μια μεγάλη ποικιλία αθλητικών παπουτσιών, ρούχων, αθλητικού εξοπλισμού και αξεσουάρ. Ιδρύθηκε το 1979 από έναν 23χρονο, τον Bob Hurley, με τον συνεργάτη του Bob Rowland και τον Business Manager Joe Knoernschild ως Hurley Surfboards/International Pro Designs (I.P.D.). Ο Hurley ξεκίνησε το brand για να βοηθήσει να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα των νέων. Η Hurley ήταν σημαντικός κατασκευαστής σανίδων του σερφ για 5 χρόνια και εξυπηρέτησε πολλές μεγάλες εταιρείες όπως η Lightning Bolt, η Wind-an-Sea και η Wave Tools. Τα προϊόντα Hurley περιλαμβάνουν σορτς, μαγιό για σέρφερ, σορτς, μοναδικά μπλουζάκια, φούτερ, καπέλα και διάφορα άλλα προϊόντα που σχετίζονται με το surfing και όχι μόνο.

Βρες Ρούχα Hurley στο Sneaker10.gr

Όποιο κι αν είναι το στυλ σου, μπορείς να βρεις μοναδικά σχέδια από έντονα μέχρι minimal & all time classics σχέδια σε Hurley ρούχα. Για τον χειμώνα και τις μέρες που θέλεις ζεστή αίσθηση μπορείς να επιλέξεις ένα Ηurley φούτερ ή μπλούζα με κουκούλα που θα σου προσφέρει ζεστή αίσθηση τονίζοντας το street style σου. Για τις ζεστές μέρες που θέλεις να έχεις ανάλαφρη αίσθηση και διαπνοή μπορείς να επιλέξεις ένα Hurley T-shirt ή αμάνικο που θα σου προσφέρει απαλή αίσθηση και άνεση. Τις μέρες που θέλεις να τις περάσεις στην παραλία είτε για να χαλαρώσεις, είτε για να κάνεις θαλάσσια σπορ, δεν έχεις παρά να επιλέξεις Hurley μαγιό ή σορτς μαγιό. Αυτό που τα ξεχωρίζει πέρα από την premium σύνθεσή τους είναι τα σχέδια που το διακοσμούν και εφαρμογή τους. Μην χάνεις χρόνο! Μπες στο sneaker10.gr και βρες αυτό που ψάχνεις.

Διάλεξε Hurley Αξεσουάρ για τις Ανάγκες σου

Ένα αξεσουάρ πάντα είναι χρήσιμο, πόσο μάλλον τα αξεσουάρ της Hurley. Μετά από τις βουτιές σου στην παραλία ή στην πισίνα ιδανική είναι μια Hurley πετσέτα παραλίας ή ένα Hurley πόντσο, όπου είναι αρκετά απορροφητικά και σου χαρίζουν στεγνή αίσθηση στη στιγμή. Πέρα από την απορροφητικότητα και την ποιότητά τους, διαθέτουν μοναδικό design χάρη στα μοντέρνα σχέδια που διαθέτουν. Εάν αναζητάς στυλ και προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου, ανεξαρτήτου εποχής, επίλεξε ένα Hurley καπέλο με μοντέρνο design που θα πάει το look σου σε next level.

Ανακάλυψε Hurley Ρούχα & Αξεσουάρ στο Κορυφαίο Store!

Βρες ανδρικά και γυναικεία Hurley ρούχα, μαγιό και αξεσουάρ ανεξαρτήτου εποχής, μέσα από ιδιαίτερα σχέδια σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων όπως άσπρο, γκρι, μαύρο, μπλε, πολύχρωμο, πράσινο και πολλά άλλα, μόνο στο No1 online sneaker store, Sneaker10.gr, σε Hot Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Βρες TOP Hurley Styles

Hurley Μαγιό

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2