Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

11 129

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Calvin Klein

από 2
57 styles.
από 2

Calvin Klein Εσώρουχα και Πιτζάμες

Η Calvin Klein είναι μια αμερικανική εταιρεία, η οποία «βούτηξε» στον κόσμο μόδας. Το συγκεκριμένο Brand περιλαμβάνει σειρές εσώρουχων , κατασκευασμένα από υφάσματα ανώτερης ποιότητας, με μοναδικά designs και prints! Βρες τη συλλογή της στο No 1 online store, σε Απίστευτες Τιμές!

Πως μπορώ να επιλέξω το κατάλληλο μέγεθος για τα Calvin Klein εσώρουχα μου;

Για να βρεις το κατάλληλο μέγεθος στα Calvin Klein εσώρουχα, μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που διαθέτει κάθε εσώρουχο. Έπειτα μπορείς μέσω του fit finder να βρεις το μέγεθος που σου ταιριάζει. Τα εσώρουχα Calvin Klein είναι εξαιρετικά άνετα και ανάλαφρα και συνήθως διαθέτουν χαλαρή εφαρμογή. Επίλεξε τα ιδανικά Calvin Klein εσώρουχα μέσα από το Sneaker10.gr

Πως μπορώ να φροντίσω τα Calvin Klein εσώρουχά μου;

Για να φροντίσεις σωστά τα Calvin Klein εσώρουχά σου, αρχικά πρέπει να συμβουλευτείς τις οδηγίες που αναγράφονται στο καρτελάκι, όσον αφορά τις οδηγίες πλύσης. Έπειτα μπορείς να τα πλύνεις στο χέρι ή σε μέτρια θερμοκρασία αφήνοντάς τα να στεγνώσουν με φυσικό τρόπο, σιδερώνοντάς τα εν συνεχεία.

Ποια είναι η ιστορία της εταιρείας Calvin Klein;

Η εταιρεία Calvin Klein Inc. είναι ένας αμερικανικός οίκος μόδας που ιδρύθηκε το 1968. Ιδρύθηκε από τον σχεδιαστή Calvin Klein και τον παιδικό του φίλο, Barry K. Schwartz. Η έδρα της εταιρείας είναι στο Midtown Manhattan της Νέας Υόρκης. Ο Κάλβιν Κλάιν ήταν ένας από τους πολλούς ηγέτες σχεδιασμού που ανατράφηκαν στην εβραϊκή κοινότητα του Μπρονξ, μαζί με τον Ρόμπερτ Ντένινγκ και τον Ραλφ Λόρεν. Η εταιρεία κατέχει σημαντικό μερίδιο αγοράς σε λιανικές και εμπορικές γραμμές καθώς και ενδύματα υψηλής ραπτικής. Μέχρι από τότε μέχρι και σήμερα είναι μια αρκετά δημοφιλής εταιρεία με ευρύ κοινό σε παγκόσμια εμβέλεια. Η εταιρεία παράγει ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, κοσμήματα και πολλά άλλα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2