Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

27 230

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Γυναικεία Sneakers

530 styles.
από 15

Τι Γυναικεία Sneakers θα βρω στο Sneaker10;

Είσαι λάτρης των πιο ιδιαίτερων sneakers & ρετρό παπουτσιών; Τότε το Sneaker10.gr θα είναι για εσένα παράδεισος! Ανακάλυψε τις πιο limited συλλογές σε γυναικεία sneakers στα πιο hot Επώνυμα Brands, στις καλύτερες τιμές και μόνο στο Sneaker10.gr, το No1 online sneaker store, ή στα καταστήματα Sneaker10, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Πως να επιλέξω τον κατάλληλο σχεδιασμό σε Γυναικεία Sneakers;

Διάλεξε γυναικεία sneakers μέσα από την μεγάλη ποικιλία μας! Βρες δερμάτινα, σουέτ, υφασμάτινα, από καμβά, από οικολογικό δέρμα, vegan, από συνθετικό υλικό, σε διάφορα στυλ όπως low-cut, mid-cut ή high-cut σχεδιασμό! Θες να σπάσεις την μονοτονία; Επίλεξε sneakers με μοναδικά σχέδια όπως λεοπάρ, allover print, γυαλιστερά, με λουλούδια, πολύχρωμα, platform ή flatform, με chunky σολα ή κανονική και κάνε level-up το look σου!

Πως να διαλέξω την κατάλληλη εφαρμογή σε Sneaker Γυναικεία;

Διάλεξε sneakers με κανονική εφαρμογή για casual εμφανίσεις με ανάλαφρο πάτημα , sneakers με στενή εφαρμογή για το γυμναστήριό σου και τις προπονήσεις σου για σταθερή αίσθηση, sneakers με άνετη εφαρμογή για τον περίπατο ή τις εξορμήσεις σου για άνετη και απαλή αίσθηση. Μπορείς να διαλέξεις sneakers που δένουν με κορδόνια ή είναι slip-on.

Ποια Top Brands σε Γυναικεία Sneakers θα βρω στο Sneaker10;

Επίλεξε τα δικά σου γυναικεία lifestyle sneakers, μέσα από Επώνυμα Brands όπως Nike, adidas Originals, Vans, Superga, Fila Heritage, Puma, Reebok Classics, adidas Performance, Converse, Tommy Hilfiger, Dr. Martens, New Balance, Reebok Sport, Saucony, FILA, THE NORTH FACE, Jordan και άλλα επώνυμα και exclusive brands, καθώς και σε πολλά χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, ροζ, κόκκινο, γκρι, μωβ, μπλε, πράσινο, πορτοκαλί, χακί, καφέ, κίτρινο και πολλά άλλα!

Πώς μπορώ να φροντίζω τα γυναικεία sneakers μου;

Το καθάρισμα των αγαπημένων σου sneakers είναι πολύ σημαντικό για εσένα που τα λατρεύεις και θες να είναι σε καλή κατάσταση και να αντέχουν στο χρόνο. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για καθάρισμα όπως:

• Καθάρισμα μ' ένα υγρό μαντηλάκι καθαρισμού ειδικό για τα παπούτσια που να μην αφήσει λεκέ ή να μην αλλοιώσει το χρώμα των παπουτσιών. Τα μαντηλάκια καθαρισμού μπορείς να τα έχεις μαζί σου κάθε στιγμή αφού δεν πιάνουν ιδιαίτερο χώρο, και είναι ακόμα πιο αποτελεσματικά όταν δράσεις με το μαντηλάκι την στιγμή που το παπούτσι θα λερωθεί.

• Καθάρισμα με στεγνό βούρτσισμα. Με την χρήση ειδικής βούρτσας για το παπούτσι μπορείς να απομακρύνεις βρωμιές και σκόνη από την ενδιάμεση και την εξωτερική σόλα καθώς το άνω μέρος του παπουτσιού. Η βούρτσα πρέπει να είναι μαλακή και ενδύκνειται για σουέτ sneakers.

• Καθάρισμα με διάλυμα καθαρισμού ή υγρό ειδικό για τα παπούτσια αφού το αναμείξεις με μια μικρή ποσότητα ζεστού νερού. Σε καμία περίπτωση δεν σου συστήνουμε να βάλεις τα αγαπημένα σου sneakers στο πλυντήριο διότι υπάρχει κίνδυνος να καταστραφούν. Εάν δεν έχεις κάποιο ειδικό υγρό παπουτσιών μπορείς να χρησιμοποιήσεις μαγειρική σόδα με ζεστό νερό και ένα πανί ή βουρτσάκι και να καθαρίσεις όχι μόνο το εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό μέρος των sneakers σου.

• Άλλη αποτελεσματική λύση είναι το στυλό καθαρισμού, το οποίο όπως και τα πανάκια μπορείς να τα έχεις πάντοτε μαζί σου. Εάν τα παπούτσια σου είναι δερμάτινα, σουέτ, nubuck, καστώρ ή κατασκευασμένα από ευαίσθητο υλικό μπορείς να χρησιμοποιήσεις την γόμα καθαρισμού η οποία δεν χρειάζεται νερό, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τρίψεις την επιφάνεια που έχει λερωθεί.

• Για μια ολοκληρωμένη περιποίηση των sneakers σου μπορείς να προμηθευτείς με ένα σετ περιποίησης παπουτσιών που συμπεριλαμβάνει ό,τι χρειάζεται ένα παπούτσι από πανάκια καθαρισμού, βουρτσάκι, υγρό καθαρισμού μέχρι και σπρέι.

Ποια είδη σε sneakers γυναικεία μπορώ να συνδυάσω με πιο επίσημο ντύσιμο;

Για μια πιο επίσημη εμφάνιση μπορείς να συνδυάσεις Chunky Sneakers είτε με έντονο design είτε με διακριτικό design. Εάν θέλεις να τονίσεις τα έντονα χρωματικά sneakers σου μπορείς να επιλέξεις έναν συνδυασμό total black στο outfit σου ή μονόχρωμο ντύσιμο σε νουντ απόχρωση ή παλ αποχρώσεις.  Φυσικά μπορείς να επιλέξεις και τα flatform ή platform sneakers σου τα οποία προσθέτουν ύψος και στύλ συνδυάζοντάς τα ακόμα και με φόρεμα ή φούστα.

Πώς να επιλέξω το κατάλληλο νούμερο για τα γυναικεία sneakers μου;

Για να επιλέξεις το κατάλληλο μέγεθος που σου ταιριάζει μπορείς να συμβουλευτείς των οδηγό μεγεθών που υπάρχει πάνω από την επιλογή μεγέθους. Οι οδηγοί μεγεθών μας δίνονται επίσημα απο τις συνεργαζόμενες εταιρείες και οι μετρήσεις έχουν αντιστοιχία. Για να μετρήσεις το πόδι σου θα ξεκινήσεις από την φτέρνα μέχρι τα δάχτυλα με μια μεζούρα για να δεις τα εκατοστά του ποδιού σου. Αφού κάνεις την μέτρηση και δεις πόσα εκατοστά είναι θα συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2