Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

32 230

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Γυναικεία Chunky Sneakers

από 2
68 styles.
από 2

Τι είναι τα Γυναικεία Chunky Sneakers;

Άλλοι τα χαρακτηρίζουν chunky sneakers, άλλοι ugly κι άλλοι dad's... Η αλήθεια ότι τα στιλάτα Chunky Sneakers για Γυναίκες είναι λίγο διαφορετικά από τα συνηθισμένα. Η χοντρή τους σόλα, οι έντονες λεπτομέρειες και το chunky design τους τα καθιστούν «must-have» κομμάτι για εσένα που θέλεις να κάνεις το δικό σου statement!
Ανακάλυψε μία μεγάλη συλλογή σε γυναικεία chunky παπούτσια & sneakers σε απίστευτα σχέδια και από κορυφαία brands στο Sneaker10.gr, το No1 online sneaker store, σε HOT Τιμές & Ξεχωριστές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Τι στιλ σε Chunky Γυναικεία Sneakers να επιλέξω;

Απ’ όλες τις τάσεις της εποχής, μία φαίνεται να ξεχωρίζει στον κόσμο της μόδας: τα παπούτσια με φαρδιά σόλα, γνωστά κι ως chunky sneakers. Τόλμα να κάνεις τη διαφορά με μια σύγχρονη και δημιουργική προσέγγιση στα γυναικεία sneakers και αθλητικά παπούτσια προσδίδοντας μοναδικό στιλ στην εμφάνισή σου με την chunky σόλα. Ανακάλυψε την ποικιλία chunky sneakers στο Sneaker10 σε πολλά διαφορετικά στυλ και σχέδια: από ρετρό στυλ με mesh και nubuck επένδυση, casual στυλ με υφασμάτινο ή συνθετικό άνω μέρος και urban στυλ με σουέτ τελείωμα ή δέρμα που ανταποκρίνονται στη δική σου αισθητική. Τα παπούτσια με μεγάλη σόλα ενσαρκώνουν το χαλαρό και ασυμβίβαστο πνεύμα της εποχής έχοντας ως πηγή έμπνευσης την εμβληματική δεκαετία του '90. Οι ογκώδεις ενδιάμεσες σόλες και οι μοναδικοί χρωματικοί συνδυασμοί εγγυώνται ξεχωριστές εμφανίσεις και σύγχρονη αισθητική.

Τι τεχνολογίες διαθέτουν τα Chunky Sneakers;

Δε χρειάζεται να θυσιάζεις την άνεσή σου στον βωμό της μόδας. Διάλεξε το στιλ που προσαρμόζεται στις δικές σου ανάγκες δίχως να σε περιορίζει. Μπορείς να βρεις εξαιρετικά ανάλαφρα και άνετα chunky γυναικεία sneakers με ελαφριά ενδιάμεση σόλα από EVA απορροφά τους κραδασμούς και η mesh επένδυση βοηθά το πόδι να αναπνέει και εξασφαλίζει φρεσκάδα και άνεση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ανάδειξε την ταυτότητά σου και τις προσωπικές σου στιλιστικές επιλογές με τα chunky sneakers, όπου συνδυάζονται εύκολα και μπορούν να ενταχθούν σε κάθε εμφάνισή σου· από το πρωί μέχρι και το βράδυ, εντός και εκτός γυμναστηρίου, τα γυναικεία chunky sneakers προσδίδουν ξεχωριστό στιλ σε κάθε περίσταση.

Με τι να συνδυάσω τα Γυναικεία Chunky Sneakers μου;

Η επιλογή παπουτσιών τύπου chunky sneakers (Chunky Sneakers shoes) προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών όσο αφορά την επιλογή των ενδυμάτων σου. Μπορείς να τα συνδυάσεις τέλεια με φόρεμα ή φούστα για ένα urban look ή με μπλου τζιν ή κολάν για ένα casual στυλ, ενώ για ένα sporty στυλ μπορείς να τα συνδυάσεις με την αγαπημένη σου φόρμα για μοναδική άνεση. Τα chunky sneakers για γυναίκες δεν σε περιορίζουν ηλικιακά, αφού μπορείς να βρεις το ιδανικό για εσένα που αντιπροσωπεύει το στυλ και την προσωπικότητά σου και ταιριάζει στην αισθητική σου.

Ποιά είναι η εφαρμογή των Γυναικείων Chunky Sneakers;

Η εφαρμογή που διαθέτουν τα chunky sneakers διαφέρει ανάλογα το μοντέλο. Κάθε παπούτσι διαθέτει την δική του εφαρμογή. Μπορείς να βρεις γυναικεία chunky sneakers με στενή, κανονική αλλά και φαρδιά εφαρμογή. Για μεγαλύτερη ακρίβεια μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που διαθέτει κάθε παπούτσι ξεχωριστά. Στην μεγάλη ποικιλία που Sneaker10 θα βρεις chunky παπούτσια που δένουν με κορδόνια και chunky μποτάκια που εφαρμόζουν σαν κάλτσα. Όποια κι αν είναι η επιλογή σου θα λάμψεις με το σύγχρονο και ξεχωριστό στυλ που προσδίδουν.

Τι κορυφαία Brands σε Chunky Sneakers για Γυναίκες θα βρω στο Sneaker10;

Επίλεξε τα δικά σου γυναικεία Chunky sneakers, παπούτσια και μποτάκια μέσα από Κορυφαία Brands όπως Nike, adidas Originals, adidas Performance, New Balance, Tommy Jeans, Vans, Buffalo, Reebok Sport, Reebok Classics, Puma, Fila, Dr. Martens, Fila Heritage, Lacoste, Crocs, Superga και άλλα με συνθετικά, βιώσιμα ή ανακυκλωμένα υλικά και σε πολλά χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, ροζ, κόκκινο, μπεζ, γκρι, μπλε, χακί, καφέ, κίτρινο, πολύχρωμα, με prints και πολλά άλλα στο No1 online sneaker store!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2