Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

65 125

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Puma RS-X

15 styles.

PUMA RS Παπούτσια

Με έμπνευση από τα αρχεία της PUMA και τη δεκαετία των '80s, τα παπούτσια PUMA RS ήρθαν για να ανατρέψουν το καθημερινό street-style! Σε έντονες χρωματικές αντιθέσεις και design που μένει χαραγμένο στο μυαλό σου, τα PUMA RS θα γίνουν η αγαπημένη σου επιλογή! Ανακάλυψε τη μεγάλη γκάμα με παπούτσια PUMA RS στις πιο Ανταγωνιστικές Τιμές & Exclusive Προσφορές, μόνο στο sneaker10.gr!

Το Είδος Τους

Τα PUMA RS μπορούν να σε συνοδεύσουν στην καθημερινότητά σου προσφέροντάς σου την άνεση και ευελιξία που χρειάζεσαι για μοναδικές στυλάτες εμφανίσεις. Έχουν ιδιαίτερη σχεδίαση με πολλαπλές στρώσεις διαφορετικών υλικών με σκοπό να σε κάνουν να ξεχωρίζεις προσφέροντάς ανάλαφρο βήμα. Το design των PUMA RS ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα παπούτσια αφού συνδυάζει διαφορετικά χρώματα με μοναδικό σχεδιασμό. Είναι κατάλληλα για τις καθημερινές αλλά και τις αθλητικές σου δραστηριότητες. Σίγουρα όπου κι αν επιλέξεις να τα φορέσεις δεν θα περάσεις απαρατήρητος.

Τα Χαρακτηριστικά Που Τα Κάνουν να Ξεχωρίζουν

Τα PUMA RS διαθέτουν κανονική εφαρμογή, Running System(RS) που βοηθάνε στην απορρόφηση των κραδασμών και ενδιάμεση σόλα IMEVA για μαλακό βηματισμό. Επιπλέον η εξωτερική τους σόλα από καουτσούκ προσδίδει καλύτερη πρόσφυση ενώ η κατασκευή του άνω μέρους τους με πλέγμα προσφέρει άψογη διαπνοή στο πόδι για ανάλαφρη και ξεκούραστη αίσθηση. Όσον αφορά το design τους κάθε μοντέλο διαθέτει μια μοναδική έκρηξη χρωμάτων που τα κάνουν μοναδικά με σουέτ επικαλύψεις ή επικαλύψεις από δέρμα και άλλα υλικά. Το δέσιμο τους με κορδόνια συμβάλλει στην σταθερή αίσθηση στα πόδια σου, είτε τα επιλέξεις για προπόνηση είτε για την καθημερινότητά σου.

Διάλεξε Top PUMA RS Παπούτσια στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε τα δικά σου παπούτσια PUMA RS σε Ανδρικά και Γυναικεία, Παιδικά και Βρεφικά μεγέθη και σε μοναδικά χρώματα όπως άσπρο, γκρι, κόκκινο, μαύρο, μπεζ, μπλε, μωβ, πράσινο πολύχρωμο και πολλά άλλα στο No1 online sneaker store, Sneaker10.gr, σε Hot Τιμές & Super Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2