Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

55 140

Discount

0 % 50 %

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

adidas Ozweego Παπούτσια

14 styles.

adidas Ozweego

Ο premium σχεδιασμός και τα μοναδικά υλικά, θα κάνουν τα παπούτσια adidas Ozweego την αγαπημένη σου επιλογή για τα καθημερινά σου outfits. Βρες μια πλούσια συλλογή από adidas Ozweego σε διάφορα χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, μπλε, κόκκινο, ροζ, μωβ, μπεζ, γκρι και πολλά άλλα σε μοναδικά σχέδια και σε ποικιλία μεγεθών. Ανακάλυψε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά adidas Originals Ozweego στο Sneaker10.gr!

Η Ιστορία Τους

Τα adidas Originals Ozweego κάνουν την εμφάνισή τους πρώτη φορά το 1996. Κατά την δεκαετία αυτή κυκλοφόρησαν πολλά διαφορετικά παπούτσια Ozweego με κύριο χαρακτηριστικό τους την τεχνολογία adiPRENE cushioning (για αντικραδασμική προστασία) και τη μοναδική υποστήριξη Torsion. Το αρχικό μοντέλο Ozweego μετέπειτα το διαδέχθηκαν τα μοντέλα των Ozweego 2, 3 και 4. Ανάμεσα στο 1997 και στο 1998 εμφανίστηκε το Ozweego 2,  αναβαθμισμένο διατηρώντας όμως το adiPRENE. Μεταξύ του 1998 και 1999, το Ozweego 3 δεν άργησε να κάνει την εμφάνισή του, ακόμα πιο ανανεωμένο χάρη στην προσθήκη του Torsion στη μεσαία σόλα. Αργότερα το Ozweego 4 έκανε την δική του εμφάνιση μεταξύ 1999 και 2000 ακόμα πιο ανανεωμένο από τα προηγούμενα μοντέλα. Το 2013, ο Raf Simons επαναπροσδιόρισε το design τους ενισχύοντας την σόλα. Τον Αύγουστο του 2017, ο στιλίστας Taylor Okata μίλησε στην Highsnobiety για την τάση των chunky sneakers γενικά και υποστήριξε ότι αυτά τα sneakers ξεκίνησαν χάρη στα Ozweego του 2013 από τον Raf Simons.

Το  2019, η adidas δημιουργεί προσεκτικά πάνινα παπούτσια in-line με βάση το Ozweego 3, με τον Raf Simons ως συνεργάτη.  Έτσι δημιουργήθηκε ένα πιστό στο πρωτότυπο Ozweego με σχεδιασμό κλασικής κατασκευής πέλματος και με σουέτ και TPU για το εξωτερικό μέρος τους. Οι χρωματικοί συνδυασμοί και οι ζωηρές αποχρώσεις, δίνουν νέα τάση στη μόδα με την υπογραφή της adidas Originals Ozweego. Μέχρι και σήμερα τα Ozweego sneakers μένουν πιστά στο πνεύμα των ’90s, συνδυάζοντας τεχνολογία adiPRENE απορρόφησης κραδασμών, με ιδιαίτερη ενδιάμεση σόλα και διάφανα tubes υποστήριξης. Αν και αρχικά δημιουργήθηκαν ως άνετα και μοντέρνα running παπούτσια, το 2020 εμφανίστηκαν με φουτουριστικό σχεδιασμό και έγινε η Νο1 επιλογή για το lifestyle.

Το Στυλ Και Τα Χαρακτηριστικά Των Παπουτσιών adidas Originals Ozweego

Τα adidas Originals Ozweego έχουν επανασχεδιαστεί από τη δεκαετία του '90 με ένα πρωτοποριακό μοντέρνο design ως running παπούτσια, συνδυάζοντας την τεχνολογία με το στυλ για ένα πιο iconic look. Το εξωτερικό τους μέρος είναι σχεδιασμένο με TPU και σουέτ στο πάνω μέρος, με υφασμάτινη επένδυση και μοναδικό χρωματικό σχεδιασμό. Διαθέτουν ενδιάμεση σόλα με EVA για αντικραδασμική προστασία, ενώ τα πιο σύγχρονα διαθέτουν τριπλή σόλα από EVA με τεχνολογία Adiprene και Adiprene+ για μέγιστη απορρόφηση κραδασμών. Από το ‘90 μέχρι σήμερα όλα τα μοντέλα διαθέτουν Adiprene που προσφέρει άνεση, ανάλαφρο βήμα και προστασία κατά των κραδασμών. Χαρακτηριστικό των νέων sneakers από το 2013 και μετά είναι η εντυπωσιακή Chunky εξωτερική σόλα από καουτσούκ η οποία προσφέρει πρόσφυση και σταθερότητα. Ο σχεδιασμός τους είναι low cut και δένουν με κορδόνια ώστε να έχεις την εφαρμογή που θες εσύ κάθε ώρα και στιγμή. Η εφαρμογή τους είναι στενή αγκαλιάζοντας και στηρίζοντας το πόδι περισσότερο.

Βρες τη Σωστή Εφαρμογή

Η σειρά adidas Originals Ozweego συνδυάζει την άνεση με το στυλ. Μπορείς να φοράς τα Ozweego παπούτσια καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας με αυτοπεποίθηση. Μπορείς να βρεις  adidas Ozweego γυναικεία, ανδρικά, παιδικά όπου αποτελούν ένα σύγχρονο συνδυασμό με τολμηρές πινελιές που επιβάλλει η εποχή μας. Τα παπούτσια adidas Originals Ozweego είναι ιδανική επιλογή αν θες να κάνεις statement στις lifestyle εμφανίσεις σου. Ανανέωσε σήμερα το στυλ σου με τα adidas Originals Ozweego παπούτσια και βρες το ζευγάρι που σου ταιριάζει μέσα από μια πλούσια γκάμα χρωμάτων και μεγεθών.

Βρες το δικό σου adidas Originals Ozweego στο Sneaker10!

Επίλεξε τώρα το δικό σου ζευγάρι adidas Ozweego για άνδρες, γυναίκες και παιδιά σε Hot Τιμές και Super Προσφορές, στο Sneaker10.gr!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2