Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

24 130

Discount

0 % 50 %

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

adidas Stan Smith Sneakers

από 2
39 styles.
από 2

Τι adidas Stan Smith Παπούτσια θα βρω στο Sneaker10.gr;

Στο Sneaker10.gr, το No1 online sneaker store θα βρεις παπούτσια adidas Stan Smith μέσα από μοντέρνα σχέδια και χρώματα. Ανακάλυψε adidas Stan Smith παπούτσια για άνδρες, γυναίκες, παιδιά και βρέφη και πρόσφερε στα πόδια την μέγιστη άνεση αλλά και το στυλ!

Τι στιλ σε Παπούτσια adidas Stan Smith Γυναικεία να επιλέξω;

Βρες γυναικεία adidas Stan Smith παπούτσια μέσα από το Sneaker10.gr σε κλασικά και μοντέρνα χρώματα. Θα βρεις γυναικεία adidas Stan Smith παπούτσια με φλατ και platform σόλα τα οποία θα σε συνοδεύσουν στο casual, street, sport & urban style σου. Επίλεξε μέσα από τη συλλογή μας με γυναικεία adidas Stan Smith παπούτσια, το ιδανικό για σενα, για να έχεις την άνεση που χρειάζεσαι.

Τι Ανδρικά adidas Stan Smith Sneakers θα βρω στο Sneaker10;

Βρες από το Sneaker10.gr ανδρικά sneakers adidas Stan Smith για μικρούς και μεγάλους. Στη γκάμα μας θα βρεις από τα κλασικά ανδρικά adidas Stan Smith, μέχρι και τα πιο μοντέρνα που διαθέτουν έντονο logo στην γλώσσα και πιο έντονα χρώματα. Τα ανδρικά παπούτσια adidas Stan Smith μπορούν να σε συνοδεύσουν με απόλυτο στυλ και άνεση σε κάθε περίσταση, κυριολεκτικά! Τα ανδρικά adidas Stan Smith παπούτσια δεν πρέπει να λείπουν από καμία συλλογή. Βρες τα ιδανικά sneakers ανδρικά adidas Stan Smith και ολοκλήρωσε με elegant τρόπο το στυλ σου.

Τι σχέδια σε adidas Stan Smith Παιδικά παπούτσια έχει το Sneaker10;

Για τους/ις μικρούς/ες μας φίλους/ες θα βρεις μέσα από το Sneaker10.gr παιδικά adidas Stan Smith παπούτσια με κορδόνια ή με σκρατς. Θα βρεις adidas Stan Smith παπούτσια για αγόρια και κορίτσια, για μικρότερα, μεγαλύτερα αλλά και έφηβα παιδιά, μέσα απο μια ποικιλία χρωμάτων. Επίλεξε τα ιδανικά adidas Stan Smith παιδικά sneakers και ανανέωσε την συλλογή τους.

Με τι να συνδυάσω τα adidas Stan Smith παπούτσια μου;

Τα παπούτσια adidas Stan Smith μπορείς να τα συνδυάσεις για το casual στυλ σου με το αγαπημένο σου τζιν, ενώ για ένα πιο sporty style μπορείς να τα συνδυάσεις με την αγαπημένη σου φόρμα, βερμούδα ή κολάν. Για το lifestyle σου μπορείς να συνδυάσεις τα adidas Stan Smith παπούτσια με το αγαπημένο σου τζιν σορτς, ή με το κοστούμι σου (εάν είσαι άνδρας) ή το αγαπημένο σου φόρεμα ( εάν είσαι γυναίκα). Οι επιλογές είναι πολλαπλές για να κάνεις hot συνδυασμούς με τα adidas Stan Smith sneakers.

Είναι άνετα τα adidas Stan Smith Παπούτσια;

Τα adidas Stan Smith είναι από τα πιο άνετα παπούτσια που μπορούν να φορεθούν τόσο για το casual, όσο και το sporty style σου. Πράγματι τα adidas Stan Smith διαθέτουν άνετη εφαρμογή έτσι μπορείς να τα φορέσεις ακόμα και με χοντρές κάλτσες. Τα adidas Stan Smith παπούτσια, δίνουν στο πόδι σου τον χώρο που χρειάζεται χωρίς να νιώθεις ότι σε στενεύουν.

Τι νούμερο να επιλέξω στα adidas Stan Smith;

Όπως γνωρίζεις τα adidas Stan Smith διαθέτουν άνετη εφαρμογή, έτσι έχεις περιθώριο να επιλέξεις μέχρι και ένα νούμερο μικρότερο. Όμως για να μην έχεις κάποια αστοχία με το μέγεθος, καλό θα ήταν να κάνεις τις μετρήσεις και έπειτα την αντιστοιχία με τον οδηγό μεγεθών μας για να βρεις το σωστό μέγεθος. Εάν βρίσκεσαι σε κάποια από τις περιοχές με τα φυσικά μας καταστήματα, καλό θα ήταν να τα δοκιμάσεις, επιλέγοντας να φορέσεις τις κάλτσες που φοράς συνήθως.

Πως να καθαρίσω τα adidas Stan Smith μου;

Για σένα που θέλεις να διατηρήσεις τα adidas Stan Smith σου σαν καινούργια, θα πρέπει να τους παρέχεις την αντίστοιχη περιποίηση. Αρχικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα μαλακό καθαριστικό πανί με ειδικό υγρό καθαρισμού, κάνοντας κυκλικές κινήσεις στο παπούτσι, αφαιρόντας του λεκέδες. Έπειτα αφού τα ξεπλύνεις με χλιαρό νερό, άφησε τα να στεγνώσουν φυσικά. Σε καμία περίπτωση μην βάλεις τα Stan Smith adidas στο πλυντήριο ή στο στεγνωτήριο. Τέλος για περιποίηση επαγγελματική, μπορείς να εφοδιαστείς από το site μας με ένα από τα σετ περιποίησης παπουτσιών, χωρίς να φοβάσαι ότι θα τα καταστρέψεις.

Πως να ξεχωρίσω αν τα adidas Stan Smith μου είναι γνήσια ή απομίμηση;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις για να καταλάβεις εάν τα Stan Smith σου είναι γνήσια είναι να ελέγξεις προσεκτικά το λογότυπο του brand. Συνήθως στις απομιμήσεις τα λογότυπο διαφέρουν είτε με τα γράμματα τους, είτε με σύμβολα. Έπειτα παρατήρησε την κατασκευή τους και την μυρωδιά τους. Τα Stan Smith που είναι μαϊμού συνήθως έχουν μια δυσοσμία. Έπειτα τσέκαρε την σόλα και τον πάτο τους. Τα Stan Smith έχουν συγκεκριμένη σόλα και πάτο, εάν δεν έχουν την λογοτύπηση του brand που έχουν τα γνήσια Stan Smith, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Τέλος μπορείς να ελέγξεις τον κωδικό του παπουτσιού από την απόδειξη. Τα Stan Smith έχουν συγκεκριμένο κωδικό που έρχεται από την επίσημη εταιρεία. Εάν δεν υπάρχει πουθενά ο κωδικός (ούτε στην απόδειξη, ούτε στο κουτί τους) τότε ίσως πρόκειται για απομίμηση.

Ποια είναι η Ιστορία των adidas Stan Smith Παπούτσιών;

Τα Stan Smith προέρχονται από τον Αμερικανό πρωταθλητή του τένις Stan Smith, ο οποίος γεννήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου του 1946 και διέπρεψε στο τένις κατά τις δεκαετίες του ’60 και του ’70 με πάνω από 50 τίτλους. Μετά τη μεγάλη νίκη του στο Wimbledon το 1972, εναντίον του Ilie Nastase, που χαρακτηρίστηκε ο σπουδαιότερος τελικός Grand Slam, η adidas τον επιλέγει για το νέο πρόσωπο, που θα διαφημίσει τα παπούτσια του τένις “Haillets”, όπως ονομάζονταν τότε, προς τιμήν του πρωταθλητή Robert Haillet. Τα παπούτσια τότε μετονομάστηκαν σε “adidas Stan Smith”. Μετά το 1973, ο Σταν Σμιθ είχε φτάσει στην πρώτη θέση, όπου παρέμεινε για αρκετά χρόνια. Στο τέλος της καριέρας του μετρούσε πάνω από 100 τίτλους σε διοργανώσεις. Χαρακτηριστικό των Stan Smirh παπουτσιών είναι το design τους. Μέχρι και σήμερα παραμένουν αγαπητά, με υψηλά νούμερα πωλήσεων, βγαίνοντας σε πολλές παραλαγές χρωμάτων.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2