Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

30 110

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Fila Disruptor Sneakers

10 styles.

Fila Disruptor Sneakers

Με έμπνευση από τα αγαπημένα '90s έρχονται τα FILA Disruptor Low 2 Premium, δίνοντας φόρο τιμής σε εκείνη τη δεκαετία και στο vintage στυλ! Θα γίνουν η αγαπημένη σου καθημερινή επιλογή, καθώς η φαρδιά, τρακτερωτή σόλα τους, θα σου χαρίσει άνεση και ιδιαίτερο στυλ. Ανακάλυψέ Fila Disruptor II sneakres για άνδρες, γυναίκες, παιδιά και βρέφη στο ultimatate Sneaker store, σε Απίστευτες Τιμές!

Πότε Έκαναν την Εμφάνισή τους τα Fila Disruptor;

Η ιστορία των Fila Disruptor ξεκινάει το 1996 με μια ανανεωμένη αναβίωση της δεκαετίας του 90. Ένα μοντέλο που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, χάρη στην έντονη ανυψωμένη και τρακτερωτή chunky σόλα. Η μάρκα και το λογότυπό της έχουν αποκτήσει επιρροή στη μόδα εδώ και αρκετό καιρό, τουλάχιστον από τότε που ο Ρώσος σχεδιαστής Gosha Rubchinskiy, ο οποίος εμπνέει τακτικά τις δεκαετίες του 1980 και του 1990, έδειξε κομμάτια με το σήμα Fila στην πασαρέλα στα τέλη του 2016. Τα παπούτσια Fila Disruptor πρωταγωνίστησαν στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου για την φθινοπωρινή / χειμερινή κολεξιόν 2018/19. Έκτοτε, η ζήτηση ήταν ακόμα πιο υψηλή για τα Fila Disruptor παπούτσια με το ιδιαίτερο λογότυπο και το ρετρό στυλ των αθλητικών παπουτσιών Fila Disruptor. Τα sneakers Fila Disruptor είναι διαθέσιμα τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες, αν και ο Powell σημειώνει ότι η τάση για τα πάνινα παπούτσια του πατέρα έχει περισσότερη ενέργεια στις γυναίκες.

Τι Είναι Αυτό που Ξεχωρίζει τα Fila Disruprtor;

Στο Sneaker10.gr θα βρεις μια μεγάλη γκάμα μέσα από την συλλογή μας Fila Disruptor. Τα Fila Disruptor sneakers ξεχωρίζουν για το ρετρό στυλ τους και τον πρωτότυπο και μοντέρνο σχεδιασμό τους. Συνδυάζουν μια πινελιά από την δεκαετία του 90 με μια φουτουριστική πινελιά, καθώς δεν σταματάνε ποτέ να ανανεώνονται. Είναι ένα sneaker που πέρα από το design του, σου προσφέρει άνετο βήμα, παρόλο που έχουν στενή εφαρμογή. Η εξωτερική σόλα τους είναι εξαιρετικά ανθεκτική και σου προσφέρει extra bonus στο στυλ σου. Δένουν με κορδόνια για άψογη εφαρμογή ενώ διαθέτουν θηλιά στην φτέρνα για εύκολη εφαρμογή. Θα βρεις sneaker Fila Disruptor για κάθε εποχή, είτε δερμάτινα, συνθετικά είτε υφασμάτινα. Για το καλοκαίρι ανακάλυψε Fila Disruptor σανδάλια, ενώ για τον χειμώνα ανακάλυψε Fila Disruptor μποτάκια κάνοντας τους πιο απίστευτους συνδυασμούς.

Πως Μπορώ να Συνδυάσω τα Fila Disruptor;

Θέλεις να δημιουργήσεις ένα exclusive urban ή retro στυλ; Ολοκλήρωσέ το λοιπόν, με τα Fila Disruptor παπούτσια. Για μια casual εμφάνιση που θέλεις να διατηρήσεις την κομψότητά σου, μπορείς να επιλέξεις λευκά Fila Disruptor παπούτσια ή μονόχρωμα συνδυάζοντάς τα με το τζιν σου. Για το urban style σου, μπορείς με ένα total black σύνολο να συνδυάσεις χρωματιστά και με έντονο design παπούτσια Fila Disruptor. Για να εσένα που θέλεις να τονίσεις το χειμερινό σου στυλ, διατηρώντας ζεστή αίσθηση στα πόδια σου δεν έχεις παρά να επιλέξεις τα εξαιρετικά άνετα Fila Disruptor μποτάκια που διαθέτουν επένδυση γούνινη ή τα Fila Disruptor που εφαρμόζουν σαν κάλτσα. Από την άλλη για ένα summer look που ξεχωρίζει επίλεξε Fila Disruptor πέδιλα και σανδάλια και χάρισε στα πόδια σου την ανάλαφρη αίσθηση και την διαπνοή που χρειάζονται. Μπες στο Sneaker10 και βρες Fila Disruptor ανδρικά, γυναικεία, παιδικά, για αγόρι και για κορίτσι, καλύπτοντας κάθε στυλ.

Τι Εφαρμογή Διαθέτουν τα Παπούτσια Fila Disruptror;

Η εφαρμογή τους είναι στενή χωρίς να σημαίνει ότι θα τραυματίσει τα πόδια σου. Ενδείκνυται ένα νούμερο μεγαλύτερο από το κανονικό. Για μεγαλύτερη ακρίβεια όμως, μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας, Sneaker10.gr και να κάνεις τις αντίστοιχες μετρήσεις. Σε περίπτωση που το νούμερο που επέλεξες δεν σε εξυπηρετεί, μπορείς να πραγματοποιήσεις εντελώς δωρεάν την αλλαγή σου.

Βρες Fila Disruptor Sneakers στο Κορυφαίο Sneaker Store!

Ανακάλυψε και εσύ την μεγάλη γκάμα σε Fila Disruptor παπούτσια σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά και βρεφικά νούμερα, σε μια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων όπως άσπρο, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, πολύχρωμο, ροζ, χρυσό και πολλά άλλα μόνο στο No1 online sneaker store, Sneaker10.gr, σε Hot Τιμές & Super Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2