Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

12 94

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Ανδρικά Slides και Παντόφλες

από 2
68 styles.
από 2

Ανδρικά Slides

Ανάδειξε καθημερινά το στυλ σου στην παραλία, στις βόλτες σου, ή ακόμα και στη δουλειά σου, φορώντας στυλάτες slides! Κατασκευασμένες από κορυφαία brands για να σου προσφέρουν άνεση και στυλ, οι slides ήρθαν για να σε κάνουν να ξεχωρίσεις σε ό,τι κι αν κάνεις.

Ανακάλυψε όλη την ανδρική συλλογή σε slides από πιο hot Lifestyle & Athleisure Brands, μόνο στο Sneaker10.gr, το Νο1 online sneaker store και στα καταστήματά μας!

Τι στυλ σε ανδρικά slides θα βρω στο Sneaker10;

Στο Sneaker10.gr, το No1 online sneaker store θα βρεις ανδρικά slides που θα ολοκληρώσουν τόσο το casual στυλ σου, όσο και το beachwear σου. Βρες ανδρικά slides με φλατ ή chunky σόλα, μέσα από κορυφαία brands.

Πως να διαλέξω τις κατάλληλες ανδρικές παντόφλες;

Επίλεξε ανδρικές παντόφλες που θα σε συνοδεύσουν με απόλυτο στυλ στην παραλία, σε μια χαλαρή βόλτα στην πόλη, αλλά και στις στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι. Βρες μέσα απο τα αγαπημένα σου χρώματα ανδρικές παντόφλες για το στυλ σου.

Ποια ανδρικά slides είναι τάση φέτος;

Φέτος στην μόδα είναι τα ανδρικά slides που διαθέτουν φαρδύ ιμάντα με έντονο λογότυπο. Επίσης στην μόδα είναι τα slides για άνδρες που διαθέτουν chunky σόλα.

Πως να φροντίσω και να καθαρίσω σωστά τις ανδρικές παντόφλες μου;

Για να καθαρίσεις τις ανδρικές παντόφλες σου χωρίς να δημιουργήσεις φθορά, μπορείς να τις πλύνεις στο χέρι, χρησιμοποιώντας ένα ήπιο απορρυπαντικό ή σαπούνι, με ένα μαλακό βουρτσάκι καθαρισμού. Επίσης μπορείς να τις καθαρίσεις χρησιμοποιώντας κατάλληλα καθαριστικά παπουτσιών που θα βρεις στο Sneaker10.gr.

Πως να επιλέξω το κατάλληλο μέγεθος σε ανδρικά slides και παντόφλες;

Για να επιλέξεις το κατάλληλο μέγεθος σε ανδρικά slides και παντόφλες, θα πρέπει να μετρήσεις τα εκατοστά του ποδιού σου και να κάνεις την αντιστοιχεία με τον οδηγό μεγεθών.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2