Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

12 94

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Γυναικείες Παντόφλες & Slides

από 3
101 styles.
από 3

Γυναικεία Slides

Ανάδειξε το στυλ σου στην παραλία, στις βόλτες σου ή ακόμα και στη δουλειά σου καθημερινά, φορώντας στυλάτα slides! Βρες slides για γυναίκες σε μοναδικούς σχεδιασμούς και στυλ που θα προσφέρουν άνεση σε ό,τι κι αν κάνεις!

Ανακάλυψε όλη την συλλογή γυναικείων slides στα πιο hot Lifestyle & Athleisure Brands, μόνο στο Sneaker10.gr, το Νο1 online sneaker store και στα καταστήματά μας!

Ποια είναι η καλύτερη επιλογή για γυναικείες παντόφλες;

Στο Sneaker10.gr, το No1 online sneaker store θα βρεις γυναικείες παντόφλες στα πιο μοντέρνα σχέδια και σε μια ευρεία γκάμα χρωμάτων. Επίλεξε γυναικείες παντόφλες με flat, chunky & platform σόλα και τόνισε το στυλ σου.

Πως μπορώ να επιλέξω το σωστό μέγεθος στα γυναικεία slides και στις σαγιονάρες;

Για να επιλέξεις το σωστό μέγεθος στα γυναικεία slides & στις γυναικείες σαγιονάρες αρχικά θα πρέπει να δεις από την περιγραφή του προϊόντος την εφαρμογή που έχουν. Εάν η εφαρμογή τους είναι στενή, ενδεχομένως να χρειαστείς ένα νούμερο μεγαλύτερο, από την άλλη εάν η εφαρμογή τους είναι φαρδιά, μπορεί να χρειαστείς ένα νούμερο μικρότερο. Ωστόσο για μεγαλύτερη ακρίβεια ως προς το μέγεθος, μπορείς να μετρήσεις με ακρίβεια τα εκατοστά του ποδιού σου και έπειτα να κάνεις την αντιστοιχεία με τον πίνακα μεγεθών. Σε περίπτωση που χρειαστείς αλλαγή, μπορείς να την πραγματοποιήσεις εύκολα και γρήγορα, εντελώς δωρεάν.

Ποια είναι η διάρκεια ζωής μιας γυναικείας παντόφλας;

Η διάρκεια ζωής μιας γυναικείας παντόφλας είναι σχετική, αφού σημασία έχει η χρήση που κάνεις. Εάν τις φοράς σε καθημερινή βάση με κανονική χρήση ενδέχεται να έχει διάρκεια ζωής από έξι μήνες έως ένα χρόν. Σε αντίθετη περίπτωση εάν η χρήση είναι έντονη σε επιφάνειες που είναι πιο τραχιές ίσως η αλλαγή τους είναι απαραίτητη στο τρίμηνο. Ωστόσο εάν προσέχεις τις γυναικείες παντόφλες σου, ως προς την χρήση και την φροντίδα τότε μπορείς να δώσεις περισσότερη διάρκεια ζωής στις παντόφλες σου.

Ποια είναι η κατάλληλη φροντίδα για τις γυναικείες σαγιονάρες & slides;

Για εσένα που θέλεις να φροντίσεις κατάλληλα τις γυναικείες σαγιονάρες και slides σου με την κατάλληλη περιποίηση για να είναι σαν καινούργιες δεν έχεις παρά να τις πλύνεις στο χέρι με ένα ήπιο απορρυπαντικό, κάνοντας απαλές κινήσεις. Έπειτα για σενα που θέλεις να αφαιρέσεις έναν ήπιο λεκέ, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα μαλακό καθαριστικό πανάκι.

Μπορώ να πλύνω τις γυναικείες παντόφλες στο πλυντήριο;

Η χρήση πλυντηρίου στις γυναικείες παντόφλες δεν συνίσταται καθώς μπορεί να αλλοιωθούν κατά την διάρκεια του κύκλου. Όμως μπορείς να πλύνεις τις γυναικείες παντόφλες σου στο χέρι με χλιαρό νερό και ήπιο απορρυπαντικό, αφήνοντάς τες να στεγνώσουν φυσικά.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2