Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

81 130

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Damian Lillard

4 styles.

Damian Lillard Συλλογή

Ο Damian Lillard έχει αναδειχτεί ως ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες του NBA. Πλέον διαθέτει τη δική του συλλογή με μπασκετικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Φτιάξε το δικό σου μονοπάτι με τη συλλογή του Damian Lillard είτε για το μπάσκετ, είτε για το lifestyle σου.
Βρες όλη τη συλλογή του Damian Lillard στο sneaker10.gr σε Απίστευτες Τιμές και Αποκλειστικές Προσφορές.

Τα Χαρακτηριστικά των adidas Damian Lillard Που τα Κάνουν Να Ξεχωρίζουν

Ήρθε η ώρα να κάνεις αισθητή την παρουσία σου στο γήπεδο με απόλυτη επιτυχία. Τα παπούτσια μπάσκετ Damian Lillard της adidas είναι κατασκευασμένα για να έχεις απόλυτο έλεγχο από την ώρα που θα μπεις στο γήπεδο μέχρι να φύγεις, ενώ ταυτόχρονα σε βοηθάνε να ρυθμίσεις τον ρυθμό σου και να κάνεις το παιχνίδι να σου ανήκει. Το ελαφρύ πλεκτό και σουετ επάνω μέρος σου επιτρέπει να έχεις διαπνοή και να είσαι ασταμάτητος. Η εξωτερική σόλα ψαροκόκαλου διπλής κατεύθυνσης στο παπούτσι είναι ιδανική για αλλαγή κατεύθυνσης και εκμετάλλευση αμυντικών. Η εξαιρετικά ελαφριά ενδιάμεση σόλα βοηθάει τον Lillard να βάζει καλάθια και στα τελευταία δευτερόλεπτα. Η ενδιάμεση Lightstrike σόλα είναι κατάλληλη για απορρόφηση κραδασμών. Η αίσθηση που σου προσφέρουν τα παπούτσια Performance Damian Lillard είναι μοναδική, νιώθεις εξαιρετική άνεση ανάλαφρο βήμα και αυτοπεποίθηση. Το δέσιμο με τα κορδόνια σου προσδίδουν σταθερή αίσθηση και άψογη εφαρμογή, αφού μπορείς να τα ρυθμίσεις όπως εσύ θέλεις.

Βρες Ρούχα Damian Lillard, Ιδανικά Για Σένα

Ενίσχυσε τώρα την προπόνησή σου με τα κατάλληλα ρούχα για μπάσκετ για να έχεις και εσύ απόλυτη άνεση όπως ο αγαπημένος σου παίκτης του basketball Damian Lillard. Επίλεξε τα T-shirt της adidas Performance Dame 7 από την πλούσια μπασκετική κληρονομιά του θρυλικού Damian Lillard τα οποία είναι κατασκευασμένα από απαλό ύφασμα υψηλής ποιότητας για απόλυτη άνεση και ελευθερία κινήσεων. Για τις κρύες μέρες του χειμώνα μπορείς να επιλέξεις την ανδρική μπλούζα με κουκούλα adidas Performance Dame η οποία προσδίδει εξαιρετική άνεση και είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένα υλικά. Για τις προπονήσεις και τους αγώνες σου μπορείς να επιλέξεις ένα σορτς dame το οποίο είναι κατασκευασμένο από ύφασμα με ανακυκλωμένα υλικά, απαλό, με ελαστική μέση και τεχνολογία AEROREADY που απομακρύνει την υγρασία από το δέρμα σου. Τέλος για εσένα που θέλεις μια exclusive φανέλα από την κληρονομιά του Damian Lillard μπορείς να επιλέξεις την Nike NBA Damian Lillard Portland Trail Blazers Icon Edition 2020 με διχτυωτό ύφασμα διπλής πλέξης και ίσιο τελείωμα, με τεχνολογία Dri-FIT που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα διατηρώντας το δροσερό. Συνεπώς ανεξαρτήτου εποχής, για τις βόλτες σου, για τις προπονήσεις σου ή τους αγώνες σου έχεις την επιλογή να επιλέξεις το ρούχο που θέλεις τιμώντας τον αγαπημένο σου παίχτη.

Διάλεξε Παπούτσια ή Ρούχα Damian Lillard στο Κορυφαίο Online Store

Επίλεξε παπούτσια ή ρούχα για άντρες Damian Lillard ανάμεσα από τα Top Brands adidas Performance και Nike, σε αντρικά μεγέθη και μοναδικά χρώματα όπως γκρι, μαύρο, μπλε, μωβ, ροζ, πολύχρωμο και πολλά άλλα μέσα από το No1 online sneaker store, Sneaker10.gr, σε Hot Τιμές & Super Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2