Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

40 152

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Birkenstock

από 2
49 styles.
από 2

Birkenstock, Ανδρικά, Γυναικεία και Παδικά Σανδάλια και Παντόφλες

Θέλεις να περπατάς λες και πατάς στα σύννεφα, χωρίς να χάνεις ταυτόχρονα το στυλ σου; Τότε επίλεξε ανάμεσα σε σανδάλια, σαγιονάρες, παντόφλες & slides Birkenstock σε ανδρικά, γυναικεία &παιδικά μεγέθη. Τα Birkenstock σανδάλια είναι ανατομικά και κατασκευασμένα με γνώμονα την άνεση. Βρες Birkenstock μέσα από δημοφιλής συλλογές όπως Birkenstock Arizona, Birkenstock Milano και άλλα. Ακόμα το σκέφτεσαι; Διάλεξε τα ιδανικά Birkenstock που σου ταιριάζουν μόνο στο Sneaker.gr, το No1 online sneaker store!

Τι Birkenstock σανδάλια και πέδιλα θα βρω στο Sneaker10;

Στο Sneaker10.gr, θα βρεις πέδιλα και σανδάλια που είναι ιδανικά για τις εξορμήσεις σου αλλά και για την πλαζ. Τα Birkenstock πέδιλα και σανδάλια, είναι ιδανικά για το casual & το lifestyle σου και σου προσδίδουν μοναδική αίσθηση άνεσης και εξαιρετικό στυλ.

Θα βρω Birkenstock γυναικεία στο Sneaker10.gr;

Στο Sneaker10.gr, θα βρεις γυναικεία Birkenstock σε πολλά χρώματα και styles. Βρες Birkenstock γυναικεία σανδάλια για τις καθημερινές σου δραστηριότητες και Birkenstock γυναικεία slides & σαγιονάρες που είναι must τόσο για την παραλία, όσο και για τις χαλαρές σου βόλτες. Ένα ζευγάρι σε γυναικεία Birkenstock πέρα από στυλ σου προσφέρει μοναδική άνεση και ανάλαφρη αίσθηση, καθιστώντας τα έτσι ιδανικά για τη footwear συλλογή σου.

Τι στυλ σε Birkenstock ανδρικά είναι διαθέσιμα στο Sneaker10;

Στο Sneaker10 θα βρεις Birkenstock ανδρικά σε διάφορα στυλ, σε σανδάλια, slides και παντόφλες. Θα βρεις ανδρικά Birkenstock Boston που διαθέτουν κλειστό μπροστινό μέρος και είναι ιδανικά για κάθε εποχή. Επίσης θα βρεις ανδρικά Birkenstock Arizona με κλασικό σχέδιο διπλού λουριού, ιδανικό για καθημερινή χρήση και πολλά άλλα σχέδια. Τα Birkenstock σε ανδρικά styles είναι ιδανικά για κάθε καθημερινή περίσταση, ενώ τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα τους τα κάνουν να ξεχωρίζουν και να σου προσφέρουν αξεπέραστη αίσθηση άνεσης.

Είναι ανθεκτικά τα Birkenstock πλαστικά στο νερό;

Ναι, τα πλαστικά Birkenstock, όπως τα μοντέλα από EVA υλικό, είναι ανθεκτικά στο νερό. Το υλικό EVA είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στην υγρασία, καθιστώντας τα ιδανικά για χρήση σε περιβάλλοντα με νερό, όπως παραλίες, πισίνες, και γενικά για το καλοκαιρινό στυλ ή για δραστηριότητες όπου μπορεί να έρθουν σε επαφή με το νερό. Επιπλέον, τα πλαστικά Birkenstock είναι εύκολα στον καθαρισμό, καθώς μπορείς να τα πλύνεις με νερό και σαπούνι για να αφαιρέσεις τη βρωμιά και τη λάσπη που ενδέχεται να συγκεντρωθεί κατά τη χρήση τους σε περιβάλλοντα με νερό. Τα πλαστικά Birkenstock είναι μια εξαιρετική επιλογή και μπορούν να αντέξουν στο νερό και να παρέχουν άνεση και αντοχή κατά την καλοκαιρινή σεζόν ή σε εξωτερικές δραστηριότητες.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των Birkenstock που τα ξεχωρίζουν;

Αυτό που κάνει τα Birkenstock να ξεχωρίζουν είναι η premium κατασκευή τους και η άνεση που προσδίδουν όταν τα φοράς. Ξεχωρίζουν για το design τους και τον σχεδιασμό τους και για το πόσο εύκολα συνδυάζονται με το style σου που το ολοκληρώνουν.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα στα Birkenstock;

Τα Birkenstock είναι must have για την συλλογή σου. Τα πλεονεκτήματά τους είναι η ανατομική κατασκευή τους και η αντικραδασμική προστασία που προσδίδουν στα πόδια σου, προστατεύοντάς τα.

Πως να επιλέξω το σωστό μέγεθος για τα Birkenstock παντόφλες;

Για να επιλέξεις το σωστό μέγεθος στις Birkenstock παντόφλες, μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών, κάνοντας τις κατάλληλες μετρήσεις. Οι Birkenstock παντόφλες διαθέτουν συνήθως κανονική εφαρμογή. Ωστόσο σε περίπτωση που υπάρχει αστοχία στο μέγεθος, μπορείς να κάνεις την αλλαγή εντελώς δωρεάν.

Πως να καθαρίσω σωστά τα δερμάτινα σανδάλια Birkenstock;

Για να καθαρίσεις σωστά τα δερμάτινα σανδάλια Birkenstock, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα ειδικό καθαριστικό μαντιλάκι ή ένα ήπιο καθαριστικό σαπούνι αφήνοντάς τα να στεγνώσουν φυσικά. Για εσένα που θέλεις εξειδικευμένη περιποίηση, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ειδικά καθαριστικά προϊόντα παπουτσιών, τα οποία θα βρεις στο Sneaker10.gr.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2