Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Ποσοστό Έκπτωσης

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

5 130

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Levi's Jeans, Ρούχα και Αξεσουάρ

405 styles.
από 12

Levi's Τζιν Παντελόνια σε Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά σχέδια

Επίλεξε τα αγαπημένα σου Levi's Jeans από την κορυφαία Αμερικάνικη μάρκα. 

Η εταιρεία Levi Strauss & Co ιδρύθηκε το 1853, εμπνευσμένη από τον Levis Strauss που κατασκεύαζε ανθεκτικά παντελόνια από καραβόπανο για τους χρυσοθήρες. Η δερμάτινη ετικέτα, που απεικονίζει δύο άλογα να τραβούν ένα τζιν, είναι χαρακτηριστικό της logo ως και σήμερα. Ανακάλυψε τη συλλογή στο Νο1 online sneaker store!

TOP Levi's Collections

Levi's Gold Tab Levi's 501 

TOP Levi's Styles

Levi's T-Shirts

Τι Levi's Ρούχα θα βρω στο Sneaker10;

Στο Sneaker10.gr, το No1 online sneaker store, θα βρεις ρούχα Levi's για άνδρες, γυναίκες, παιδιά( αγόρια και κορίτσια), που είναι ιδανικά τόσο για το καθημερινό στυλ, όσο και για το lifestyle. Βρες Levi's ρούχα για χειμώνα, καλοκαίρι αλλά και για όλες τις εποχές του χρόνου και αναβάθμισε το στυλ σου.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των Levi's 501 και των Levi's 511;

Η διαφορά μεταξύ των τζιν Levi's 501 και Levi's 511 είναι στο στυλ. Τα Levi's 511 διαθέτουν μια πιο στενή γραμμή αναδεικνύοντας περισσότερο την σιλουέτα, σε σχέση με τα Levi's 501 που είναι πιο κλασσικά παντελόνια ιδανικά για κάθε περίσταση. Είτε ψάχνεις τα Levi's 501 είτε τα Levi's 511 στο Sneaker10.gr, θα βρεις τα ιδανικά Levi's για σένα.

Μεγεθολόγιο και Μεγέθη Levi's: Πώς να επιλέξω το σωστό νούμερο;

Για εσένα που θέλεις να πραγματοποιήσεις την αγορά σου από το Sneaker10.gr και σκέφτεσαι τι νούμερο να επιλέξεις στα Levi's ρούχα σου έχουμε την λύση. Αρχικά κάθε Levi's προϊόν μας διαθέτει οδηγό μεγεθών τον οποίο μπορείς να συμβουλευτείς, κάνοντας τις αντίστοιχες μετρήσεις. Έπειτα μπορείς να χρησιμοποιήσεις από το site μας την υπηρεσία fit finder, ώστε να βρεις το ιδανικό μέγεθος για σένα. Τέλος μπορείς να συμβουλευτείς την περιγραφή του προϊόντος εκεί που αναγράφεται η εφαρμογή του ρούχου. Βρες το σωστό νούμερο στα ρούχα Levi's με σύμμαχο το Sneaker10.gr.

Ποια είναι η ιστορία της Levi's;

‌Η Levi's κάνει την εμφάνισή της το 1873 από τον Levi Strauss, δημιουργώντας τζιν. Η ιδέα ξεκίνησε για να κατασκευαστεί ένα ανθεκτικό τζιν που να μην φθείρεται εύκολα, ξεκινώντας έτσι τα πρώτα τζιν εργασίας. Το 1886 κάνει την εμφάνισή του το brand Levi's στα τζιν. Τον 20ο αιώνα η ταμπέλα του brand έγινε διάσιμη κάνοντας το 1930 την εμφάνισή της και στην Αμερική. Αργότερα εξαπλώθηκε παγκοσμίως. Προς τα τέλη του 20ου αιώνα παρείχε ρούχα στους αθλητές που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς αγώνες. Πέρα από αθλητές πολλοί διάσιμοι όπως ο Albert Einstein, Steve Jobs και πολλοί άλλοι φόρεσαν τα ρούχα τις Levi's. Μέχρι και σήμερα είναι μια διευρυμένη παγκοσμίως εταιρεία αγαπητή στο χώρο της μόδας. Θα συναντήσεις Levi's ρούχα σε κάθε γκαρνταρόμπα από μικρούς και μεγάλους.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2