Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Τύπος Κλεισίματος

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

20 105

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Βρεφικά Παπούτσια

από 3
85 styles.
από 3

Βρεφικά Παπούτσια

Κάνε το μωρό σου Fashion Icon από κούνια! Εξασφάλισε ότι το μωρό σου θα κάνει τα πρώτα του βήματα με άνεση και στυλ με TOP βρεφικά μποτάκια, παπούτσια, και sneakers. Βρες παπούτσια και sneakers για βρέφη με σταθερή εφαρμογή και σε απίστευτα σχέδια και χρώματα.
Βρες κομψά βρεφικά sneakers και παπούτσια από κορυφαία brands μόνο στο Sneaker10.gr, το No1 online sneaker store και στα καταστήματά μας!

Επίλεξε τον Τέλειο Σχεδιασμό Που τους Ταιριάζει

Διάλεξε βρεφικά παπούτσια μέσα από την μεγάλη ποικιλία μας! Βρες παπούτσια για βρέφη από διάφορα υλικά όπως vegan, δέρμα, καμβά, καουτσούκ, καστόρι, οικολογικό, πλεκτό, συνθετικό, υφασμάτινο, σε low-cut, mid-cut ή high-cut σχεδιασμό. Βρες αθλητικά παπούτσια, sneakers και μποτάκια που τους ταιριάζουν περισσότερο! Θες το μικρό σου να έχει το δικό του μοναδικό στυλ; Επίλεξε παπούτσια με μοναδικά σχέδια όπως μονόχρωμα ή πολύχρωμα και κάνε level-up το look τους!

Επίλεξε Την Ιδανική Εφαρμογή

Για ατελείωτο παιχνίδι και άνεση μπορείς να επιλέξεις για το μικρό σου παπούτσια που δένουν με κορδόνια για περισσότερη σταθερότητα ή παπούτσια που κλείνουν με σκριτς- σκρατς (velcro κλείσιμο) για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή. Φυσικά θα βρεις και παπούτσια αγκαλιάς αν το μικρό σου είναι ακόμα στα πρώτα του βήματα. Για την ιδανική εφαρμογή μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που περιέχει κάθε προϊόν κάνοντας τις μετρήσεις στο ποδαράκι του μικρού σου. Φυσικά μπορείς να επισκεφτείς κάποιο φυσικό μας κατάστημα ή να παραγγείλεις τα παπούτσια που θέλεις για το μικρό σου και σε περίπτωση που υπάρξει αστοχία στο νούμερο, υπάρχει φυσικά η δυνατότητα δωρεάν επιστροφής.

Διάλεξε Top Brands σε Βρεφικά Παπούτσια

Επίλεξε παπούτσια βρεφικά για αγόρια και για κορίτσια για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας μέσα από τα κορυφαία Brands όπως Nike, adidas Originals, Jordan, Vans, Reebok Sport, Reebok Classics, Puma, Converse, Fila Heritage και άλλα, σε πολλά χρώματα όπως άσπρο, γκρι, καφέ, κόκκινο, μαύρο, μπλε, πολύχρωμο, πορτοκαλί, ροζ με print και πολλά άλλα!

Διάλεξε Top Παιδικά Παπούτσια στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε μία μεγάλη συλλογή σε βρεφικά παπούτσια από Μεγάλα Brands σε Χαμηλές Τιμές μόνο στο No1 online sneaker store, Sneaker10.gr, σε Hot Τιμές & Super Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Ποια είναι τα καλύτερα υλικά για βρεφικά παπούτσια;

Για εσένα που θέλεις να επιλέξεις premium βρεφικά παπούτσια για πιο καλές περιστάσεις αλλά και για μια κομψή καθημερινή εμφάνιση, μπορείς να επιλέξεις βρεφικά παπούτσια δερμάτινα. Τα δερμάτινα βρεφικά παπούτσια είναι μαλακά και ιδανικά για να βρεφικά ποδαράκια. Μπορείς ωστόσο να επιλέξεις βρεφικά αθλητικά παπούτσια με mesh στο άνω μέρος ώστε να υπάρχει απόλυτη διαπνοή στα παιδικά πόδια. Τέλος μια εξίσου καλή επιλογή είναι τα βρεφικά παπούτσια από βιώσιμα υλικά που είναι ανθεκτικά, στηρίζοντας ταυτόχρονα την βιώσιμη ανάπτυξη.

Πως μπορώ να επιλέξω το σωστό μέγεθος για τα παπούτσια του μωρού μου;

Για να επιλέξεις το σωστό νούμερο στα βρεφικά παπούτσια, πρέπει να κάνεις τις μετρήσεις που χρειάζονται. Πιο συγκεκριμένα κάθε βρεφικό παπούτσι διαθέτει έναν οδηγό μεγεθών, αφού κάνεις την αντιστοιχία με τις μετρήσεις θα βρεις το σωστό μέγεθος, βρεφικού παπουτσιού.

Κάθε πότε πρέπει να αλλάζω τα βρεφικά παπούτσια του μωρού μου;

Για σενα που αναρωτιέσαι κάθε πότε πρέπει να αλλάζεις τα παπούτσια του μωρού σου, πρωταρχικός παράγοντας είναι η ανάπτυξη του κάθε βρέφους. Εάν το βρεφικό πόδι μεγαλώνει σε εκατοστά σύντομα η αγορά βρεφικών παπουτσιών θα πρέπει να γίνεται τακτικά. Έπειτα πέρα από την ανάπτυξη του ποδιού, εάν τα βρεφικά παπούτσια έχουν αρχίσει να φθείρονται, χρήζει άμεσα να γίνει αντικατάσταση, καθότι τα βρεφικά πόδια είναι αρκετά ευαίσθητα και έτσι θα αποφύγεις τους πιθανούς τραυματισμούς.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2