Στυλ Μαγιό

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

10 75

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Πάνω Μέρος

περισσότερα... λιγότερα

Κάτω Μέρος

περισσότερα... λιγότερα

Ολόσωμα

περισσότερα... λιγότερα

Τιράντες

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Γυναικεία Μαγιό

29 styles.

Μαγιό Γυναικεία 

Το φετινό καλοκαίρι έφτασε και εσύ θέλεις να απογειώσεις το summer look σου, δείχνοντας πιο ανανεωμένη από ποτέ; Υπάρχει ένα μέρος που είναι σύμμαχός σου, το Sneaker10.gr! Βρες μέσα από την beachwear συλλογή μας τα πιο exclusives, elegant και μοντέρνα μαγιό, σε γυναικεία brazil, ψηλόμεσα αλλά και ολόσωμα μαγιό, πάντα με γνώμονα το στυλ & την άνεση χάρη στην premium σύνθεσή τους. Ανακάλυψε από την μεγάλη γκάμα του No1 online sneaker store, Sneaker10.gr, κορυφαία γυναικεία μαγιό μέσα από τα Top Brands μας και μπες δυναμικά στον παλμό του καλοκαιριού.

Τι μαγιό γυναικεία θα βρω στο Sneaker10;

Στο Sneaker10.gr, το No1 online sneaker store θα βρεις τα πιο στιλάτα και κομψά μαγιό για γυναίκες που θα σε συνοδέψουν σε κάθε καλοκαιρινή στιγμή. Πάρε τη δική σου ανάσα δροσιάς, επιλέγοντας μαγιό γυναικεία μέσα από το Sneaker10.gr. Θα βρεις γυναικεία μαγιό σε σετ μπικίνι, κάτω και πάνω μέρος μαγιού καθώς και ολόσωμα γυναικεία μαγιό μέσα από κορυφαία Brands στην πιο exclusive γκάμα.

Ποια επώνυμα brands σε μαγιό γυναικεία θα βρω στo Sneaker10.gr;

Ανακάλυψε μέσα από το Sneaker10.gr επώνυμα γυναικεία μαγιό μέσα από Top Brands όπως adidas Originals, Tommy Jeans, Calvin Klein και Shiwi. Διάλεξε λοιπόν μαγιό γυναικεία από τα αγαπημένα σου brands και κάνε την δική σου καλοκαιρινή εμφάνιση στην παραλία να ξεχωρίζει.

Πως να επιλέξω το κατάλληλο γυναικείο μαγιό;

Για να επιλέξεις το κατάλληλο γυναικείο μαγιό διάλεξε το χρώμα που σου ταιριάζει. Εάν έχεις ανοιχτό χρώμα δέρματος τα σκουρόχρωμα μαγιό ή τα μαγιό με τα έντονα prints είναι ιδανικά. Για εσένα που έχεις σκούρο χρώμα δέρματος για να τονίσεις το μαύρισμά σου ιδανικό είναι ένα λευκό γυναικείο μαγιό ή ένα χρωματιστό γυναικείο μαγιό με έντονα χρώματα. Άλλο ένα κριτήριο για να επιλέξεις το κατάλληλο γυναικείο μαγιό είναι η κατασκευή του σώματός σου. Επι παραδείγματι εάν έχεις μακρύ κορμό κιαι επίπεδη κοιλιά ένα μπικίνι γυναικείο με τριγωνικό σχήμα φαντάζει ιδανικό. Για εσένα που έχεις σωματότυπο αχλάδι ιδανικό είναι ένα μπικίνι με έντονα prints, ενώ για σένα που έχεις αθλητικό σώμα ένα γυναικείο ολόσωμο είναι must. Όποια προτίμηση κι αν έχεις, διάλεξε το κατάλληλο γυναικείο μαγιό μέσα απο την συλλογή του Sneaker10.gr.

Ποια είναι η τελευταία τάση στα γυναικεία μαγιό;

Ανακάλυψε μέσα από το Sneaker10.gr γυναικεία μαγιό με την τελευταία τάση της μόδας. Για άλλη μια χρονιά τάση στα γυναικεία μαγιό είναι τα ψηλόμεσα μαγιό, τα μπικίνι με κοφτό πίσω μέρος και τα ολόσωμα που διαθέτουν ντεκολτέ ή ανοιχτή πλάτη. Κάνε την δική σου ξεχωριστή καλοκαιρινή εμφάνιση στην πλάζ, επιλέγοντας μέσα από τα γυναικεία μαγιό του online store μας κσι μαγνήτισε τα βλέμματα!

Πως μπορώ να φροντίσω τα μαγιό μου;

Φρόντισε το μαγιό σου με τα κατάλληλα βήματα για να φαίνεται σαν καινούργιο. Αρχικά πλύνε το μαγιό σου σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρεις στο ταμπελάκι. Εάν το πλύνεις στο πλυντήριο θα πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες πλυσίματος όσον αφορά τους βαθμούς. Από την άλλη μπορείς να πλύνεις το γυναικείο μαγιό σου στο χέρι, χρησιμοποιώντας ήπιο απορρυπαντικό και αφήνοντάς το να στεγνώσει φυσικά. Σίγουρα η χρήση λευκαντικού και σκληρών απορρυπαντικών δεν ενδείκνυται.

Ποια χρώματα και σχέδια είναι δημοφιλή για μαγιό γυναικεία αυτή τη σεζόν

Για την φετινή σεζόν τα πιο δημοφιλή σχέδια στα γυναικεία μαγιό είναι αυτά με τα έντονα prints αλλά και τα μονόχρωμα και το minimal design, προσδίδοντας μοναδική κομψότητα στο στυλ σου. Μέσα από το site μας θα βρεις μαγιό γυναικεία σε χρώματα όπως μαύρο, μπλε, γκρι, ροζ, άσπρο και πολύχρωμο. Βρες το ιδανικό σχέδιο για το στυλ σου και απογείωσε το καλοκαίρι σου με σύμμαχό σου το Sneaker10.gr.

Επίλεξε το τέλειο στιλ Μαγιό για εσένα!

Μαγιό Bikini Brazil Μαγιό Ψηλόμεσα Μαγιό Ολόσωμα Μαγιό

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2