Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Vans Old Skool

από 2
47 styles.
από 2

Vans Old Skool

H collection Vans «Old Skool» απευθύνεται σε εσένα που αγαπάς το vintage στυλ! Θα βρεις τα πιο στυλάτα παπούτσια, σε εντυπωσιακά prints & patterns, σε Απίστευτες Τιμές & Προσφορές, ΜΟΝΟ στο No 1 online sneaker store ή στα καταστήματα Sneaker 10! 

Βρες Top Collections Vans Old Skool

Vans Old Skool Overt

Τι Vans Old Skool θα ανακαλύψω στο Sneaker10.gr;

Είσαι λάτρης του retro στυλ και του μοντέρνου; Τότε δεν έχεις παρά να περιηγηθείς στην μεγάλη γκάμα του Sneaker10.gr και να βρεις τα Vans που σου ταιριάζουν. Ανακάλυψε Vans Old Skool παπούτσια σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά ( για αγόρι και κορίτσι) και βρεφικά μεγέθη. Βρες Vans Old Skool παπούτσια σε low cut & mid cut σχεδιασμό, με μοντέρνα prints ή μονόχρωμα, μόνο στο Sneaker10.gr το No1 online sneaker store!

Τι χρώματα Vans Old Skool είναι διαθέσιμα;

Ανακάλυψε Vans Old Skool παπούτσια μέσα από το online store μας σε χρώματα όπως άσπρο, γκρι, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μπλε, μωβ, πράσινο, ροζ και πολύχρωμο και κάνε τους δικούς σου μοντέρνους χρωματικούς συνδυασμούς, απογειώνοντας το στυλ σου!

Ποια Vans Old Skool γυναικεία να επιλέξω;

Για σένα που θέλεις να τονίσεις το street style σου μπορείς να επιλέξεις τα κλασσικά γυναικεία Vans Old Skool σε μαύρο χρώμα, συνδυάζοντάς τα είτε με total black look είτε με πολύχρωμα ρούχα. Για να δώσεις έμφαση στο στυλ σου, μπορείς να επιλέξεις χρωματιστά Vans Old Skool παπούτσια γυναικεία τόσο στο casual όσο και στο lifestyle σου. Για εσένα που θέλεις ένα ξεχωριστό στυλ μπορείς να κάνεις το δικό σου color-blocking ολοκληρώνοντας το στυλ σου με γυναικεία Vans Old Skool με έντονα prints, κλέβοντας την παράσταση.

Θα ανακαλύψω ανδρικά και παιδικά Vans Old Skool;

Ανακάλυψε ανδρικά Vans Old Skool αλλά και παιδικά κατάλληλα για αγόρια και κορίτσια. Θα βρεις μονόχρωμα και χρωματιστά Vans Old Skool ανδρικά με σουετ ή μίξη υλικών που δεσμεύονται να σε συνοδεύσουν με απόλυτο στυλ τόσο στην καθημερινότητά σου όσο και στο urban σου. Ωστόσο θα βρεις Vans Old Skool παιδικά για μικρά ή μεγαλύτερα παιδιά που δένουν με κορδόνια ή με σκρατς για εύκολη εφαρμογή, που είναι κατάλληλα τόσο για την καθημερινότητα στο σχολείο όσο και εκτός σχολείου. Πέρα από Vans Old Skool παιδικά θα βρεις και βρεφικά Vans Old Skool που θα χαρίσουν άνεση στα μικρά ποδαράκια, προσθέτοντας στυλ στα πρώτα τους βήματα, κι όλα αυτά μόνο στο Sneaker10.gr, το No1 online sneaker store.

Πως μπορώ να επιλέξω το σωστό μέγεθος για τα Vans Old Skool μου;

Επίλεξε το σωστό μέγεθος για τα Vans Old Skool παπούτσια σου, κάνοντας τις κατάλληλες μετρήσεις στο ύψος και στο πλάτος του ποδιού σου και έπειτα, κάνε την αντιστοιχεία με τον οδηγό μεγεθών που διαθέτει το Vans Old Skool παπούτσι σου.

Ποιες είναι οι καλύτερες μέθοδοι φροντίδας για τα παπούτσια Vans Old Skool;

Φρόντισε τα Vans Old Skool παπούτσια και κάνε τα να φαίνονται σαν καινούργια, χρησιμοποιώντας καθαριστικά παπουτσιών που θα βρεις στο Sneaker10.gr

Ποια είναι τα διαθέσιμα σχέδια στα Vans Old Skool;

Βρες μια μεγάλη ποικιλία σε διαθέσιμα σχέδια σε Vans Old Skool παπούτσια, μέσα από το Sneaker10.gr. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις Vans Old Skool με checkerboard design, animal print, floral print και πολύχρωμα. Φυσικά θα βρεις και τα αγαπημένα σου μαύρα Vans Old Skool παπούτσια, καθώς και άλλα μονόχρωμα.

Είναι τάση τα Vans Old Skool;

Τα Vans Old Skool παπούτσια αποτελούν τάση και φέτος και είναι μια must επιλογή, για να τονίσεις το street style σου.

Είναι τα Vans Old Skool κατάλληλα για όλες τις εποχές;

Τα παπούτσια Vans Old Skool που θα βρεις στο site μας, είναι κατάλληλα για κάθε εποχή. Θα βρεις παπούτσια Vans Old Skool με platform σόλα αλλά και flat σε low cut σχεδιασμό.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2